Mini serija, 6 epizoda. Ostala je još jedna da se emituje sledeći ponedeljak, što znači da je pravi trenutak da odgledate ove postojeće
Psihološki krimi triler, ali onog tipa gde vraćaš scene da vidiš da li si propustio neki trag, jer su sad na epizodu do kraja - svi sumnjivi. Reddit puca od teorija.
Evo pogledah i zakljucio sam da ova serija ima sve elemente klasicne spanske serije sto ce reci bogatasi sa problemima, iznenadno otkrice ko je ciji otac/majka, ko je ubica, jos samo da neko ozivi i to je to.
Nikol Kidman mi je najsumnjivija, tipujem da ima neki split personality poremećaj. Ne znam da li si primetio da se u špici, gde je kao mala ona, pojavljuje i neki dečak ili druga devojčica u odrazu u vodi i još jednom na kratko. Nagoveštaj mogućeg traumatičnog događaja u detinjstvu.
slazem se, mnogi detalji ukazuju na nju, pogotovo njena reakcija kad joj otkrivaju sve stvari, nekako kao da se potrudila da odglumi reakciju(gde se i vidi koliko je profi glumica). S druge strane ako bude ona bice previse ocigledna prica al ajd
Ako ne nađem na rarbg ili tpb onda Gugl pa gde izleti torrent. Mandalorian se sad prvi put pojavio sad dan zakašnjenja, ali obično bude isti dan, svakako posle 1080p i slabijih rezolucija.