Ne brže od života!
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Ne brže od života!
Šta li bi bilo da Goblin voli da konzumira neku drogu... 

Meni nije jasno da se nekom dozvoljava da svesno i to vise puta prica i poziva na krsenje zakona.
Što? Ko da mu zabrani?
+1Ralee napisao:Meni nije jasno da se nekom dozvoljava da svesno i to vise puta prica i poziva na krsenje zakona.
Pritom mu nije jasno zasto vise ljudi ne kosristi dzemere i maksimalno se trudi da omasovi koriscenje istih.
TT
Имам једно потпитање...
Ne vidim razlog zasto bi vam smetalo to sto pise goblin. 95% ljudi na forumu vozi iznad ogranicenja, a 80% javno pise da vozi, pa sta sad i oni vam smetaju? Goblin povremeno pise prilicno neprimereno, ali ovde ne vidim sta smeta.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ne vidim ni ja, taj ko odluči da vozi brže jer mu je neki Goblin s nekog foruma to rekao ima bitnijih životnih (mentalnih) problema od toga da li da ugradi Jammer.
Nevezano za Goblina,ko vozi po gradu 50 km/h ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Moj komentar, a i koliko vidim i od drugi, se odnosio na potpuno otvorenu priču o jammerima koja može samo da bude kontraproduktivna.
Naravno, da svi manje više vozimo iznad ograničenja. Ko će se toga držati...
Naravno, da svi manje više vozimo iznad ograničenja. Ko će se toga držati...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ako vozis 50 u gradu rizikujes metak jer se vuces, ja ga malo iznad 60 drzim.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
Niko nije ni rekao da striktno postuje ogranicenja, meni je goblinova prica u fazonu "ko vozi po ogranicenju je budala, ko prekoraci i bude upecan je takodje budala, ja sam pametan jer sam zajebao sistem". Mozda sam pogresno shvatio poentu njegove price, u tom slucaju se izvinjavam.
TT
TT
Имам једно потпитање...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Goblina neki vidjamo da vozi normalno po gradu, ima ovde pojedinih koji su se vozili s njim na duze pa ce ti reci iz prve ruke.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
Kod nas u kragujevcu u bulevaru kraljice marije kaznjavaju sa 61km/h. I tu su stalno. Ali da ides alternativnim putevima zeznuces trap od rupa i vreme na raskrsnicama tako da si i sa 50 u prednosti.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sa Goblinom se ne slažem za dosta stvari, ali kad bi ljudi bili iskreni i direktni kao on, ovaj svet bi bio super.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Brukas BMWFloyd napisao:Ja

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...