Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Re: Sport

Post od Milos »

Kakve smo mi glupe golove primili veceras...
I treba nas covek da sutira penal,a ne Bugarin :)
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Andrija Živković je stvarno ekstra talenat. Verovatno ćemo da ga prodamo na prvu ponudu...
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Šteta bi bilo, sa još dve sezone u Partizanu binse iskalio u igračinu u suprotnom, nestaje...
Svaka čast na prolasku ali moram da primetim da vam je odbrana očajna i ove sezone
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

@Mladen, ma nemam ja problem s religijom. Ajde kad se fudbaler krsti, ali mi smešno kad šef /trener se uzda u sreću i Boga. Džabe se krsti ako nema taktiku na terenu. A nema. A utakmica večeras za maaaalo da ode u drugom pravcu posle onog promasenog penala.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

i tako... :kezo:
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Utakmica za infarkt :presrecan: :presrecan: :presrecan: Bilo je lepo biti veceras na stadionu i svaka cast momcima na borbenosti :klanjamse: , a Zile je jos jednom pokazao svoju klasu :doubleup: :doubleup:
@nuk: Slazem se sa tvojom ocenom o odbrani, definitivno imamo veliki problem na levom beku i u stoperskoj liniji.
@member: Mnogi treneri se krste, ljube krst i slicno i to nema nikakve veze sa tim koliko su strucni, ali ajde ako ti je tako lakse da podneses bol zbog prolaz Partizana ja te razumem :mrgreen:
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Ima veze koliko su stručni. Nešto se nisam nagledao na stranim utakmicama, svejedno liga ili euro kupovi, da se trener zahvaljuje Bogu posle svakog gola. Npr. Španska ili Italijanska liga, oni su ko fol pobozniji od nas. Verovatno ovaj onda i jebe mamu Božicu kad i prime gol. Isto kao i ti. To je taj mentalni sklop kod naših ljudi.
Inače, navijam za srpski sport u cjelini, ne pravim razliku između CZ i Partizana. Ali ne grizem se mnogo i ako izgube. Ajde ti odrasti i mani me tih plitkih komentara. Jbt.Klasični srpski navijač.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Grobari svaka cast. Srecno u daljem takmicenju.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

TDI napisao:Grobari svaka cast. Srecno u daljem takmicenju.
hvala, hvala...biće nam potrebno puno sreće jer sad koga god da izvučemo biće veoma ozbiljan klub. šta ćeš kad smo u situaciji da su nam svi ozbiljni :kezo:
ipak, ako budemo igrali kao u ovom dvomeču sa rumunima, nema zime. mislim, biće zime u evropi :kezo:
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

^^ Mislim da bez dva ozbiljna pojacanja tesko mozemo nesto ozbiljno da uradimo. Jos uvek dosta skripi u odbrani, a i na sredini bi dobro dosao jedan ozbiljan igrac.
member napisao:Ima veze koliko su stručni. Nešto se nisam nagledao na stranim utakmicama, svejedno liga ili euro kupovi, da se trener zahvaljuje Bogu posle svakog gola. Npr. Španska ili Italijanska liga, oni su ko fol pobozniji od nas. Verovatno ovaj onda i jebe mamu Božicu kad i prime gol. Isto kao i ti. To je taj mentalni sklop kod naših ljudi.
Inače, navijam za srpski sport u cjelini, ne pravim razliku između CZ i Partizana. Ali ne grizem se mnogo i ako izgube. Ajde ti odrasti i mani me tih plitkih komentara. Jbt.Klasični srpski navijač.
member napisao:Partizan dao gol. A nesretni Milinkovic ljubi krst. O jebem ti takvog trenera. Ah, evo ga već primiše :)
Izvini, ucinilo mi se da je ovaj smajli srecan u tvom komentaru, nisam shvatio da je tuzan pa sam pomislio da te obradovalo sto smo primili gol. :pivo: Verovatno zato sto sam glupi klinac
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Ajmo i Vosa veceras i vaterpolisti ! :isplazijezik: :sreckovic:
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

:plusone: :sreckovic:
Bice uzbudljivo i za gledanje, vaterpolo na prvom, a fudbal na drugom kanalu
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Retka prilika kada PIP ima nekog smisla.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

A u subotu, finale sa Hrvatima :doubleup:

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

crni napisao:
TDI napisao:Grobari svaka cast. Srecno u daljem takmicenju.
hvala, hvala...biće nam potrebno puno sreće jer sad koga god da izvučemo biće veoma ozbiljan klub. šta ćeš kad smo u situaciji da su nam svi ozbiljni :kezo:
ipak, ako budemo igrali kao u ovom dvomeču sa rumunima, nema zime. mislim, biće zime u evropi :kezo:
Ja sam simpatizer CZ, ali volim kada neki nas klub ostvari uspeh u Evropi. Nisam u fazonu da navijam protiv Partizana zato sto sam Zvezdaš, a igra se neka utakmica koja sa Zvezdom nema veze. Ja sam Srbin, pa...bolje da bude Srbija u centru paznje, nego neka druga zemlja. Čak i kada sam bio mlađi, dok sam išao u školu, niti sam tako razmisljao, niti taj rezon shvatao da navijaš protiv svog naroda i zemlje. A onda sam bio mnogo veci navijač Zvezde, nego sada. Sada onako, volim da pobedi, ako izgubi, zao mi je, ali ne potresam se.

Vaterpolisti napred! :zastava: :zastava: :zastava:
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Odgovori