Sport
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Sport
blaugrana napisao:Prosla Vosa

Steta za poraz. Oni su iz tri sanse dali dva gola, mi smo iz tri izglednije dali 0. Steta zbog silnog sveta sto se makar jednom nismo radovali. Samo jednom da smo culi taj huk...
Ovo su potencijalni protivnici za ulazak u grupe:
Seeded teams
Germany Borussia Dortmund CC: 99.883
Netherlands Ajax CC: 66.195
Russia Rubin Kazan CC: 57.099
Spain Athletic Bilbao CC: 56.999
Netherlands AZ CC: 46.695
Austria Red Bull Salzburg CC: 43.135
Czech Republic Viktoria Plzeň CC: 41.825
Greece PAOK CC: 40.880
Romania Steaua București CC: 40.259
Switzerland Young Boys CC: 31.375
Czech Republic Sparta Prague CC: 30.825
Turkey Fenerbahçe CC: 30.020
Belgium Standard Liège CC: 25.440
Poland Legia Warsaw CC: 24.800
France Bordeaux CC: 24.483
Greece Panathinaikos CC: 19.880
Poland Lech Poznań CC: 17.300
France Saint-Étienne CC: 16.983
Czech Republic Slovan Liberec CC: 16.325
England Southampton CC: 16.078
Russia Krasnodar CC: 15.099
Cestitke na prolazu u sledecu rundu
Po mom misljenju Francuzi, Cesi ili Grci bi bila prava mera. Ne volim kad nasi klubovi izvuku neki tim iz Ruske skole, a mislim da bi i Holandjani bili nezgodni, jer dosta brzo i jako igraju sto realno neodgovara nasim ekipama.

Po mom misljenju Francuzi, Cesi ili Grci bi bila prava mera. Ne volim kad nasi klubovi izvuku neki tim iz Ruske skole, a mislim da bi i Holandjani bili nezgodni, jer dosta brzo i jako igraju sto realno neodgovara nasim ekipama.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Drugi gol Sampdorije 

- DukeNS
crni napisao:loša vojvodina prošla dalje
ipak je ono u italiji bilo slučajno, loš dan italijana
Nonsens! Dorijani nisu nista pokazali ni juce. Ukupno gledano smo u dve utakmice bili bolji i ZASLUZENO prosli dalje! Evo sansi i golova:
http://www.sportnetwork.rs/play/80106/l ... dorija-0-2
Izvukli smo Viktoriju Plzen. Odlicno pivo i tezak protivnik...
- DukeNS
Jeste. Cesi su ispali iz kvalifikacija za LS od Jokanovog Makabija. U gostima su ih cak dobili 1:2, ali su kod kuce izgubili 0:2. U poslednjih 5 godina su dva puta igrali LS i jednom LE. Jaki su, nema sta. Samo da se ne desi kao pre dve godine kada smo izbacili Bursu, a onda bezveze ispali od Moldavskog Serifa. Poznajuci Vosu, bas sve je moguce...
Problem moze biti i nasa podrska u Ceskoj. Obzirom da mi je
omiljeno pivo, postavlja se pitanje da li cemo uspeti da se dogegamo do stadiona... 
Problem moze biti i nasa podrska u Ceskoj. Obzirom da mi je

Dobili ste teskog protivnika, ali realno moze Vojvodina da se nosi sa Cesima.
@DukeNS: Nadam se da ce igraci Vojvodine odoleti cuvenom pivu i Cehinjama, barem pre utakmice, a posle i mogu da proslave
Sto se tice Partizana, pre zreba nisam zeleo Bazel, Dinamo i Bate, ali kad sam video papir sa imenom Bazela nije mi bilo svejedno, odjednom sam prizeljkivao Bate
@DukeNS: Nadam se da ce igraci Vojvodine odoleti cuvenom pivu i Cehinjama, barem pre utakmice, a posle i mogu da proslave

Sto se tice Partizana, pre zreba nisam zeleo Bazel, Dinamo i Bate, ali kad sam video papir sa imenom Bazela nije mi bilo svejedno, odjednom sam prizeljkivao Bate

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Moramo da pritegnemo odbranu, ako hoćemo da prođemo Bate. Ona dva štopera se još ne poznaju, neuigrani su, golman još nema sigurnost, leva strana škripi, Abubakar se ne vraća u odbranu i tu duva promaja...kada bi se sastali s njima mesec dana kasnije bilo bi bolje, ali šta je tu je. Oni teško daju, ali još teže primaju golove.
Mamić - talija kao i uvek.
Mamić - talija kao i uvek.