Grujic napisao:Jel zna neko kako se otvaraju jednoručne česme?
U kuhinji počela da kaplje ispod ručke, pa reko da otvorim da vidim može li nešto da se zameni ili mora cela nova... Nema šrafa ni ništa, a ne bih da čupam tek tako
Nedavno bio u slicnoj dilemi, crkla Armal iz 1987. i ukapiram da nema smisla da se bilo sta menja kada nova slicna kosta nekih 2700 din
Doduse kaze prodavac, izdrzace dok traje garancija a za dalje ko zna, a na pomen od 20 godina za ovu danas smo se samo nasmejali obojica.
Gledaj samo da je pravilan razmak rupa a za svaki slucaj imaj pri ruci i 2 ekscentra (ako vec ne dobijes uz novu) posto se kod menjao standard razmaka horizontalno izmedju hladne i tople dovodne cevi.
Ekscentri su potrebni samo ako se slavina kači na zid i to na dve cevi odvojeno.
Pošto je kuhinjska u pitanju veća je šansa da se kači samo na jednu cev i to je ladovina zameniti. Samo malo kudelje i rešeno.
Ako je montirana na sudoperu (stoji na sudoperi), a odlučiš se da menjaš slavinu obrati pažnju samo da li postoje dva ili tri creva.
Isto je zamena laka jedino ti treba cevasti ključ msm 11mm. Imam ga ako zatreba.
Batali to otvaranje. Pre par dana sam slusao nekog vodoinstalatera, popravke mozda i moze da ima, ako znas koji je tacno model, pa se kupi to neko sra*e ispod rucke. Uglavnom, potraje 6 meseci, pa mozes opet da popravljas. Kupi novu, imas garanciju makar, a nisu skupe...
Mesac se zove to ispod. Evo meni traje vise od godinu, mada je bio oko 500 din i dao sam majstoru jos 100 za ruke, nije mi se isplatilo zezati za te pare.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Treba u ponedeljak da posaljem procesor za Paracin putem Post express-a. Naravno da ce kupac da plati troskove poste ali da li prilikom samog slanja sam ja obavezan da platim nesto ili sve ide na njegov teret ?
Ok, posto prvi put saljem, imam kutijicu od procesora. Da li je to to, odnosno da li ce oni dalje da upakuju sve kako treba i da li moze da se naglasi da je "fragile" ?
Upakuj ti to i zaštiti dodatno najbolje što možeš, ne oslanjaj se na njih. Oni će to eventualno staviti u kakvu kovertu ili kesu i to je to. Obavezno naglasi da je lomljivo da bi stavili takvu oznaku na paket. Onda bi trebali i pažljivije da se odnose prema njemu, mada je to vrlo relativno.
dragvorl napisao:Mesac se zove to ispod. Evo meni traje vise od godinu, mada je bio oko 500 din i dao sam majstoru jos 100 za ruke, nije mi se isplatilo zezati za te pare.