Letnje su M+S ali bez *
https://www.goodyear.com.my/tyres/goody ... ntgrip-suv
Uzmi , ja sam kupio taj model za passata b3 koji vozim svaki dan.Darko napisao:Da li neko zna nesto o starfire as2000 iz krusevca. Najjeftinija all seasion guma kod nas. Uzeo bih 2 kao prednje za expert.
Ne treba meni za off road, ja uglavnom vozim po bgu i tu lokal. Ne penjem se na planinu, nego je jedne godine bas zavejalo u Sloveniji i Austriji, iznenada, pa mi je zbog takvih situacija zent da uzmem all sason.ddanijell napisao: 08 Okt 2018, 12:58 Sad ce vec neko da ti da odgovor da bas zato sto imas pogon na sva 4 tocka moras da imas ultrakvalitetne zimulje, i da je zabluda da pogon na sva 4 nesto pomaze, bla bla truc truc![]()
Ja sam vozio Fuldu Multikontrol, pre prelaska na all season sam imao dva seta, fabričke letnje i zimske Sava eskimo HP. Gde sam prošao sa Savom prošao sam i sa Fuldom, gde Sava prokliza prokliza i Fulda (čak subjektivno mislim manje). Tako da moje lično i nadasve subjektivno iskustvo kako je najgora zimska bolja od premijum all seasona nije tačno. Dobar all season možda nije bolji od premijum zimskih ali od većine budžet zimskih jeste.Ralee napisao: 08 Okt 2018, 14:16Ne treba meni za off road, ja uglavnom vozim po bgu i tu lokal. Ne penjem se na planinu, nego je jedne godine bas zavejalo u Sloveniji i Austriji, iznenada, pa mi je zbog takvih situacija zent da uzmem all sason.ddanijell napisao: 08 Okt 2018, 12:58 Sad ce vec neko da ti da odgovor da bas zato sto imas pogon na sva 4 tocka moras da imas ultrakvalitetne zimulje, i da je zabluda da pogon na sva 4 nesto pomaze, bla bla truc truc![]()
Da li bi to rekao i za one koje zive u gradovima gde godisnje bude 5-10 dana snega?Пунтилак napisao: 09 Okt 2018, 00:39
Mislim da je i najlošija zimska guma na snegu bolja od najbolje "kompromisne gume".