Marko Kraljević
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Marko Kraljević
Ginekološki pregled
Dolazi žena ginekologu:
Bračno stanje? – upita doktor
Udata već treći put – odgovori žena
Rekli ste treći put, ali vi ste još nevini – začudi se doktor
Da, prvi muž bio je Francuz, praktikovao je samo oralni seks.
Drugi je bio Bosanac, taj je hteo samo analno.
A treći je iz SNS-a, taj ne preduzima ništa, samo se čudi i kritikuje šta su radili oni pre njega.
Hemijsko oružje u Siriji
Na sednici UN-a postavi se pitanje američkom predstavniku:
-Imate li uopšte dokaz o postojanju hemijskog oružja u Siriji?
-Naravno, sačuvali smo fakture.
Tri gosta
Tomin sekretar izveštava svog šefa da su mu stigla tri gosta:
Papa, izaslanik Međunarodnog monetarnog fonda i direktor Svetske banke.
- Gospodine predsedniče, koga da uvedem prvog?
- Papu. - odgovori Toma
- Njemu moram poljubiti samo ruku.
Dolazi žena ginekologu:
Bračno stanje? – upita doktor
Udata već treći put – odgovori žena
Rekli ste treći put, ali vi ste još nevini – začudi se doktor
Da, prvi muž bio je Francuz, praktikovao je samo oralni seks.
Drugi je bio Bosanac, taj je hteo samo analno.
A treći je iz SNS-a, taj ne preduzima ništa, samo se čudi i kritikuje šta su radili oni pre njega.
Hemijsko oružje u Siriji
Na sednici UN-a postavi se pitanje američkom predstavniku:
-Imate li uopšte dokaz o postojanju hemijskog oružja u Siriji?
-Naravno, sačuvali smo fakture.
Tri gosta
Tomin sekretar izveštava svog šefa da su mu stigla tri gosta:
Papa, izaslanik Međunarodnog monetarnog fonda i direktor Svetske banke.
- Gospodine predsedniče, koga da uvedem prvog?
- Papu. - odgovori Toma
- Njemu moram poljubiti samo ruku.
Posetite www.garaza.rs !
Voze se dva Cetinjanina od Kotora prema Cetinju i pita jedan:
-Kako je nastala M krivina?
Ovaj drugi mu objasnjava kako je u to vrijeme arhitekta bio zaljubljen u jednu Milenu i tako napravio krivinu.A ovaj mu kaze:
-E dobro je da nije u Olgu,jer ga ne bi doma dolazili
-Kako je nastala M krivina?
Ovaj drugi mu objasnjava kako je u to vrijeme arhitekta bio zaljubljen u jednu Milenu i tako napravio krivinu.A ovaj mu kaze:
-E dobro je da nije u Olgu,jer ga ne bi doma dolazili
Idu Lala i Sosa ulicom kada u jednom izlogu Sosa ugleda prelepu haljinu i reče Lali: "Lalo bi li ti meni kupio ovu lepu haljinu?" a on će na to: "Ta man'se Soso, vidi koliku zadnjicu imaš-k'o kombajn".Ona se nađe uvređenom i naravno ne kupi haljinu.Kada su uveče legli u krevet krene Lala da se vrti. "Soso da li bi htela da malo radimo ono?", a ona se seti šetnje pa mu odgovori: "Ta man'se Lalo, gde da palim kombajn zbog jedne slamke?"
Tri rode lete zajedno.
Pita prva drugu: Kuda letis?
- Ah, danas cu razveseliti jedan bracni par koji vec 10 godina pokusava da dobije dete. Nosim im jednu preslatku devojcicu!
- O, pa to je divno. Zaista lepo od tebe. Ja idem kod jedne zene koja jos nije imala decu pa joj nosim jednoga sincica.
- Ooo, to ce je sigurno usreciti!
- A ti, kuda ti ides? - pitaju trecu rodu:
- Ja? Ja letim u samostan kod casnih sestara.
- ? ? ? ?...
Ma, nista im ne nosim, ali .... uvek se useru od straha !
Tri rode lete zajedno.
Pita prva drugu: Kuda letis?
- Ah, danas cu razveseliti jedan bracni par koji vec 10 godina pokusava da dobije dete. Nosim im jednu preslatku devojcicu!
- O, pa to je divno. Zaista lepo od tebe. Ja idem kod jedne zene koja jos nije imala decu pa joj nosim jednoga sincica.
- Ooo, to ce je sigurno usreciti!
- A ti, kuda ti ides? - pitaju trecu rodu:
- Ja? Ja letim u samostan kod casnih sestara.
- ? ? ? ?...
Ma, nista im ne nosim, ali .... uvek se useru od straha !
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Kontracepcija u Dalmaciji
ON: Jubavi, ja više ne mogu vako. Sve mi pokvari oni komad gume. Zašto ti ne bi lipo počela pit one tablete protiv dice, a?
ONA: A slušaj, nije da ja ne bi, i meni ona guma ide na živce, a pogotovo jer tebe uvati mala snaga čim je navučeš, pa meni onda bude, šta bi
Srbi rekli "Đaba si krečio", i nije da te ne razumin, virujen ti da te to može omest, a i kvari nan romantiku, ali stvar je u tome da ti ja nisan
nikada volila pit tablete, iman ka neku urođenu averziju, ja ti, moj ti, ne volin ni aspirin popit, a popijen ga doduše kad me uvati glavobolja,
iako ti mene skoro nikad ne boli glava, da kucnen u drvo, a i da me boli ne znan bi li pila te tabletine, znaš ti da skoro sve žene koje ja znan
imaju punu boršu onih kafetina i voltarena, ma evo ne znan in ni ime, đava će ih i znat kad svaki dan izmišljaju nove tablete a sve samo da
čovika naviknu na to pa onda više ne moš bez tableta, postaneš ovisan pa se budiš i ligaš s tabletaman, s tin da neke žene koje znan
naprimjer osim kafetina kad ih boli glava još uzmu i apaurine i one normabele jerbo govoru da in to ka opusti vratne mišiće, pa kad in se
opustu ti mišići onda in se opustu i vratne žile i ka navodno ih odma manje boli glava, iako ja ne virujen da je njima to od vratnih žila i otih
mišića, nego biće bidne nisu zadovojne vako sa cilin životon, em kriza, em muževi svi živčani i grintavi, a male plaće, nemoš na kraju miseca ni
poštene cipele kupit a kamoli štagod nako za žensku dušu, ka amo reć lipu boršu ili bičve ili ređipet, i onda šta će svit nego udri po
tabletama, a ja ih nikad nisan volila, ni kad mi je najteže ne padne mi na pamet popit ti otrov, nego ti ja lipo navečer skuvan malo kamomile
ka šta je i moja baba radila, kamomila ti je zakon, umiri te boje nego ijedna tableta, a šta se tiče te kontracepcije i to, pravo da ti rečen,
nisan nikad ni imala potribu jerbo sa nijednin muškin nisan bila toliko dugo da bi stigli do kontracepcije, a koju ću se Gospu i trovat za ono
dva-tri puta godišnje šta mi uleti mizerije, pa boje je onda stavit spiralu, iako ti ni ona nije baš stoposto sigurna, kažu da je sigurna u 99,9
posto slučajeva, e, a ko meni garantira da ja nisan baš oni pegulasti 1 posto pučanstva, a pegula jesan, jer da nisan oli bi se s tobon motala,
aj reci, al' dobro, lipo nan je, ne mogu reć, evo da kucnen u drvo dobro se slažemo i sve to, ali nije ti samo to problem sa ton spiralon, nego
postoji mogućnost da ženski organizam odbaci tu razumiš spiralu ka strano tilo, a onda di si bija šta si radija a ništa, ali slažen se s tebon,
triba se žena štitit, oli je malo slučajeva bilo da nesrića napravi dite i onda pobigne ka Sanader iz Hrvacke kad je zagustilo, pa onda eto ti
nevoje, aj ti sam odgajaj dite, ne moš ni socijalnu pomoć dobit u ovoj državi, a šta ćeš kad je sve popljačkano i prodano e, a nego šta me
gledaš tako, a? Oli si me tija nešto pitat?
ON: Jesan.
ONA: Pa pitaj.
ON: Dobro, jeben mu mater, zašto jednostavno nisi mogla reć NEĆU!?!?!
ONA: Pa to san ti i rekla, samo biće nisi razumija, jer san skratila. Oš da ti ponovo objasnin?
ON: Jubavi, ja više ne mogu vako. Sve mi pokvari oni komad gume. Zašto ti ne bi lipo počela pit one tablete protiv dice, a?
ONA: A slušaj, nije da ja ne bi, i meni ona guma ide na živce, a pogotovo jer tebe uvati mala snaga čim je navučeš, pa meni onda bude, šta bi
Srbi rekli "Đaba si krečio", i nije da te ne razumin, virujen ti da te to može omest, a i kvari nan romantiku, ali stvar je u tome da ti ja nisan
nikada volila pit tablete, iman ka neku urođenu averziju, ja ti, moj ti, ne volin ni aspirin popit, a popijen ga doduše kad me uvati glavobolja,
iako ti mene skoro nikad ne boli glava, da kucnen u drvo, a i da me boli ne znan bi li pila te tabletine, znaš ti da skoro sve žene koje ja znan
imaju punu boršu onih kafetina i voltarena, ma evo ne znan in ni ime, đava će ih i znat kad svaki dan izmišljaju nove tablete a sve samo da
čovika naviknu na to pa onda više ne moš bez tableta, postaneš ovisan pa se budiš i ligaš s tabletaman, s tin da neke žene koje znan
naprimjer osim kafetina kad ih boli glava još uzmu i apaurine i one normabele jerbo govoru da in to ka opusti vratne mišiće, pa kad in se
opustu ti mišići onda in se opustu i vratne žile i ka navodno ih odma manje boli glava, iako ja ne virujen da je njima to od vratnih žila i otih
mišića, nego biće bidne nisu zadovojne vako sa cilin životon, em kriza, em muževi svi živčani i grintavi, a male plaće, nemoš na kraju miseca ni
poštene cipele kupit a kamoli štagod nako za žensku dušu, ka amo reć lipu boršu ili bičve ili ređipet, i onda šta će svit nego udri po
tabletama, a ja ih nikad nisan volila, ni kad mi je najteže ne padne mi na pamet popit ti otrov, nego ti ja lipo navečer skuvan malo kamomile
ka šta je i moja baba radila, kamomila ti je zakon, umiri te boje nego ijedna tableta, a šta se tiče te kontracepcije i to, pravo da ti rečen,
nisan nikad ni imala potribu jerbo sa nijednin muškin nisan bila toliko dugo da bi stigli do kontracepcije, a koju ću se Gospu i trovat za ono
dva-tri puta godišnje šta mi uleti mizerije, pa boje je onda stavit spiralu, iako ti ni ona nije baš stoposto sigurna, kažu da je sigurna u 99,9
posto slučajeva, e, a ko meni garantira da ja nisan baš oni pegulasti 1 posto pučanstva, a pegula jesan, jer da nisan oli bi se s tobon motala,
aj reci, al' dobro, lipo nan je, ne mogu reć, evo da kucnen u drvo dobro se slažemo i sve to, ali nije ti samo to problem sa ton spiralon, nego
postoji mogućnost da ženski organizam odbaci tu razumiš spiralu ka strano tilo, a onda di si bija šta si radija a ništa, ali slažen se s tebon,
triba se žena štitit, oli je malo slučajeva bilo da nesrića napravi dite i onda pobigne ka Sanader iz Hrvacke kad je zagustilo, pa onda eto ti
nevoje, aj ti sam odgajaj dite, ne moš ni socijalnu pomoć dobit u ovoj državi, a šta ćeš kad je sve popljačkano i prodano e, a nego šta me
gledaš tako, a? Oli si me tija nešto pitat?
ON: Jesan.
ONA: Pa pitaj.
ON: Dobro, jeben mu mater, zašto jednostavno nisi mogla reć NEĆU!?!?!
ONA: Pa to san ti i rekla, samo biće nisi razumija, jer san skratila. Oš da ti ponovo objasnin?
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pricaju dva drugara:
-Sinoc mi crkao net pa sam celo vec sedeo tako sa porodicom.
-I?
-Fini neki ljudi...
-Sinoc mi crkao net pa sam celo vec sedeo tako sa porodicom.
-I?
-Fini neki ljudi...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Noć veštica...neko zvoni na vratima...
Muž otvara i viče ženi:
- Draga, nekakva veštica pred vratima...
Žena odgovara:
- "Ma, daj joj nekih slatkiša i oteraj je !"
Muž posluša i od tada ... tašta s njim više ne razgovara.
Muž otvara i viče ženi:
- Draga, nekakva veštica pred vratima...
Žena odgovara:
- "Ma, daj joj nekih slatkiša i oteraj je !"
Muž posluša i od tada ... tašta s njim više ne razgovara.
Posetite www.garaza.rs !
Sta uradi plavusa prvo kad prestane pusiti ?
Proguta
Proguta

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
-Gospodine, kredit Vam je odobren!
-A ziranti?
-Za ovaj kredit Vam ne trebaju ziranti!
-Pa necu ga valjda ja otplacivati!?
-A ziranti?
-Za ovaj kredit Vam ne trebaju ziranti!

-Pa necu ga valjda ja otplacivati!?

-
- Banned
- Pridružio se: 12 Apr 2013, 01:38
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 JTD
Zašto majmun ima velike nozdrve?
Zato što ima debele prste
Zato što ima debele prste

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Koji ti password od wi fi-a ?
- Je*o te internet pričaj malo sa ljudima !
- Malim slovima i sve zajedno jel ?!
- Je*o te internet pričaj malo sa ljudima !
- Malim slovima i sve zajedno jel ?!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Iz riznice kineskih mudrosti - pet saveta ženama:
1. Važno je pronaći čoveka koji će ti pomagati u teškim poslovima i koji
će imati dobar posao.
2. Važno je naći pametnog čoveka, obrazovanog i duhovitog, koji će
znati da te nasmeje.
3. Važno je naći čoveka na kojeg se uvijek možeš osloniti, u kojeg
uvek možeš imati poverenje, koji te nikada neće lagati.
4. Važno je naći čoveka koji će biti dobar u krevetu, koji će uživati da
vodi ljubav s tobom.
5. Važno je da se ova četvorica ne poznaju.
1. Važno je pronaći čoveka koji će ti pomagati u teškim poslovima i koji
će imati dobar posao.
2. Važno je naći pametnog čoveka, obrazovanog i duhovitog, koji će
znati da te nasmeje.
3. Važno je naći čoveka na kojeg se uvijek možeš osloniti, u kojeg
uvek možeš imati poverenje, koji te nikada neće lagati.
4. Važno je naći čoveka koji će biti dobar u krevetu, koji će uživati da
vodi ljubav s tobom.
5. Važno je da se ova četvorica ne poznaju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Definicije
Brak: udruživanje dvoje ljudi radi rešavanja zajedničkih problema, koje inače ne bi imali da se nisu udružili
Veza: proces trošenja ogromnih količina novca, vremena i energije s ciljem boljeg upoznavanja nekog ko vam se trenutno ne sviđa naročito, a u budućnosti će vam se verovatno sviđati još manje, a sve radi seksa
Nimfomanka:termin koji muškarci koriste za ženu koja želi seks češće od njih
Intelektualac:individua koja ima kapacitet da razmišlja duže od dva sata o nečemu što nije seks
Arhitekta:osoba koji nije bio dovoljno muško da bi bio inženjer, a ni dovoljno peder da bi bio dizajner
Programer:osoba koja ti reši problem koji nisi ni znao da imaš, i to na način koji ne razumeš
Glavobolja:kontraceptivno sredstvo najčešće korišteno od strane žena 90-ih
Ljubav na prvi pogled:upoznavanje dvoje jako napaljenih ljudi koji nisu naročito izbirljivi
Ekonomista:stručnjak koji će znati sutra zašto se ono što je predvideo juče nije dogodilo danas
Diplomata:to je onaj koji ti kaže da ideš dođavola na takav način da ti jedva čekaš da počne putovanje
Izviđač-skaut: dečak obučen kao kreten kome zapoveda kreten obučen kao dečak
Psiholog:onaj koji gleda sve ostale kad neka zgodna žena uđe u prostoriju
Timski rad:mogućnost prebacivanja krivice na druge
Inflacija:živite plaćajući cene iz sledeće godine platom iz prethodne
Konsultant:onaj koji ti skine sat, kaže koliko je sati i to ti naplati
Hardware:deo kompjutera koji prima udarce kad ne radi software
Prijatelj(ica):osoba suprotnog pola s nekom očiglednom fizičkom manom zbog koje je seks s tom osobom nezanimljiv, što naravno tu osobu čini pogodnom za razgovor i zajedničko opijanje
Laka žena:termin koji se upotrebljava za ženu sa moralnim vrednostima muškarca
Brak: udruživanje dvoje ljudi radi rešavanja zajedničkih problema, koje inače ne bi imali da se nisu udružili
Veza: proces trošenja ogromnih količina novca, vremena i energije s ciljem boljeg upoznavanja nekog ko vam se trenutno ne sviđa naročito, a u budućnosti će vam se verovatno sviđati još manje, a sve radi seksa
Nimfomanka:termin koji muškarci koriste za ženu koja želi seks češće od njih
Intelektualac:individua koja ima kapacitet da razmišlja duže od dva sata o nečemu što nije seks
Arhitekta:osoba koji nije bio dovoljno muško da bi bio inženjer, a ni dovoljno peder da bi bio dizajner
Programer:osoba koja ti reši problem koji nisi ni znao da imaš, i to na način koji ne razumeš
Glavobolja:kontraceptivno sredstvo najčešće korišteno od strane žena 90-ih
Ljubav na prvi pogled:upoznavanje dvoje jako napaljenih ljudi koji nisu naročito izbirljivi
Ekonomista:stručnjak koji će znati sutra zašto se ono što je predvideo juče nije dogodilo danas
Diplomata:to je onaj koji ti kaže da ideš dođavola na takav način da ti jedva čekaš da počne putovanje
Izviđač-skaut: dečak obučen kao kreten kome zapoveda kreten obučen kao dečak
Psiholog:onaj koji gleda sve ostale kad neka zgodna žena uđe u prostoriju
Timski rad:mogućnost prebacivanja krivice na druge
Inflacija:živite plaćajući cene iz sledeće godine platom iz prethodne
Konsultant:onaj koji ti skine sat, kaže koliko je sati i to ti naplati
Hardware:deo kompjutera koji prima udarce kad ne radi software
Prijatelj(ica):osoba suprotnog pola s nekom očiglednom fizičkom manom zbog koje je seks s tom osobom nezanimljiv, što naravno tu osobu čini pogodnom za razgovor i zajedničko opijanje
Laka žena:termin koji se upotrebljava za ženu sa moralnim vrednostima muškarca
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.