2014 Mercedes C Class
Re: 2014 Mercedes C Class
U sustini moze, postoji i perforirana Alkantara, mada nije nesto preko potrebna ventilacija uz taj materijal.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
kida ova C klasa, brutalan automobil 

Ovo je suština. Ventilacija i grejanje su nepotrebni.NexT napisao:U sustini moze, postoji i perforirana Alkantara, mada nije nesto preko potrebna ventilacija uz taj materijal.
Tapatalk
Da si iskusio, ne bi tako pricao
Ventilacija sedista mi je jedna od preprcanijih stvari u kolima 
Ja, kako sam se ugojio, uparim se na svakom sedistu, ne samo na koznom, a generalno sam neko ko se bas malo znoji, mogu misliti neki debeljan kao ja, sa tendencijom ka znojenju.
Naravno, to mi ne bi bilo presudno, ali je meni dosta vazna stavka.
Sent from my Sony

Ja, kako sam se ugojio, uparim se na svakom sedistu, ne samo na koznom, a generalno sam neko ko se bas malo znoji, mogu misliti neki debeljan kao ja, sa tendencijom ka znojenju.
Naravno, to mi ne bi bilo presudno, ali je meni dosta vazna stavka.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Meni je ovaj edition odvratan i spolja i unutra. Evo meni nesto lepse C63S kombinacije unutra.Risto napisao:kida ova C klasa, brutalan automobil

Poslednja izmena od Scuderia u 24 Feb 2015, 22:06, izmenjeno 1 put ukupno.
+1Risto napisao:kida ova C klasa, brutalan automobil
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Iju, ala ne valja, em nema Burmester, zbog kog ima one crne maske zvucnika, koje su odvratne, em ova lakirna plastikentina, a sedista onako.Scuderia napisao:Meni je ovaj edition odvratan i spolja i unutra. Evo meni nesto lepse C63S kombinacije unutra.Risto napisao:kida ova C klasa, brutalan automobil
Ni meni se edition 1 ne svidja spolja, ali mi je enterijer super, a inace, retko kada mi se svide te njihove prve edicije, obicno su ruznije i od AMG paketa na standardnim modelima i od nekih zanimljivih boja na AMG modelima, osim na A i GLA, tu mi je super Edition 1.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 25 Feb 2015, 01:17, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Inace, izbacio je Mercedes nesto daleko zanimljivije od C63 AMG-a, pogotovo za nas smrtnike 
2.0 benzin od 211ks, plus elektro motor od 82ks, sto daje ubrzanje do 100, za 5.9s, a pri tome trosi 2.3l i izbacuje neverovatnih 52g co2.

Ali ladno nema crvene koze, AMG paketa i tih sportskih gluposti, vec samo avantgarde i exclusive
Ja se nadam da samo jos uvek nisu stavili u konfigurator to, jer vidim da imaju 19" one lepe zakrivljene felne, za sumanutih 2200e.

2.0 benzin od 211ks, plus elektro motor od 82ks, sto daje ubrzanje do 100, za 5.9s, a pri tome trosi 2.3l i izbacuje neverovatnih 52g co2.

Ali ladno nema crvene koze, AMG paketa i tih sportskih gluposti, vec samo avantgarde i exclusive

Ja se nadam da samo jos uvek nisu stavili u konfigurator to, jer vidim da imaju 19" one lepe zakrivljene felne, za sumanutih 2200e.
Istece edit za minut, majke mu ga...
Elem, vozili ovi iz Caranddriver-a C63 AMG:
http://www.caranddriver.com/mercedes-amg/c63
Rekose samo da ima direktniji volan, sa vise osecaja, od M3 i u sustini, nista vise, sto se poredjenja tice, a videcemo da li ce moci tako masivan da se izbori sa laganim M3.
Elem, vozili ovi iz Caranddriver-a C63 AMG:
http://www.caranddriver.com/mercedes-amg/c63
Rekose samo da ima direktniji volan, sa vise osecaja, od M3 i u sustini, nista vise, sto se poredjenja tice, a videcemo da li ce moci tako masivan da se izbori sa laganim M3.
Sviđa mi se hibrid.
Tapatalk
Tapatalk
I meni ali ne i cena. Košta zanemarljivo manje u odnosu na C400 koji je jači i ima AWD.
Pa da, i trosi 15l umesto 5l po gradu, registracija svuda kosta jedno 10x vise, osiguranje takodje, a verovatno je i odrzavanje poprilicno skuplje.
Sve u svemu, na 5 godina, lagano dodjes do cifre od 25, 30.000e razlike u eksploataciji.
Zbog awd, bez kojeg prezivesmo i do sada i malo brzeg automobila.
Ne kazem da 400 nije bolji, nego ukazujem da cena ta dva, daleko od toga da je slicna
Sent from my Sony
Sve u svemu, na 5 godina, lagano dodjes do cifre od 25, 30.000e razlike u eksploataciji.
Zbog awd, bez kojeg prezivesmo i do sada i malo brzeg automobila.
Ne kazem da 400 nije bolji, nego ukazujem da cena ta dva, daleko od toga da je slicna

Sent from my Sony
Pa nisam bas siguran da je odrzavanje hibrida mnogo povoljnije...
Razlika u potrosnji je zapravo jedina realna prednost kao i cinjenica da je reigstracija za takav auto (u nekim zemljama) besplatna ili se placa simbolicno.
Inace, ovo je plug in hirid a to znaci da ti je potrban i punjac u garazi sto je jos oko 1000e.

Razlika u potrosnji je zapravo jedina realna prednost kao i cinjenica da je reigstracija za takav auto (u nekim zemljama) besplatna ili se placa simbolicno.
Inace, ovo je plug in hirid a to znaci da ti je potrban i punjac u garazi sto je jos oko 1000e.

A jeftiniji je za 1500e od C400 
Elem, nema sta da bude skupo kod hibrida, odrzava se kao 2.0 benzin.
Sent from my Sony

Elem, nema sta da bude skupo kod hibrida, odrzava se kao 2.0 benzin.
Sent from my Sony