Banke - odabir, utisci...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Banke - odabir, utisci...
Trend je da se smanjuje broj zaposlenih u poslovnicama i ovo dođe kao neminovno.
Intesa je počela da me izluđuje sa gužvama po poslovnicama i komplikovanim procedurama koje zahtevaju odlazak u poslovnicu što podrazumeva čekanje u redu tako da mi je neki rezervni račun neophodan.
Podneo sam zahtev u telenor banci upravo
Intesa je počela da me izluđuje sa gužvama po poslovnicama i komplikovanim procedurama koje zahtevaju odlazak u poslovnicu što podrazumeva čekanje u redu tako da mi je neki rezervni račun neophodan.
Podneo sam zahtev u telenor banci upravo
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Netačno. Intesa je sagledala potrebe svojih klijenata i odlučila da skrati radno vreme do 16(:30). Tako je klijentima lakše, jer rade do 16/17h... A u ekspoziturama koje rade do 20h je cirkus.
Onda su, jer mi to ne shvatamo, uveli edukaciju klijenata za ebanking, tako što su počeli da dižu provizije i govore : znate da je online bez provizije?!
Došlo je do toga da sam jednom rekao da znam za provizije i neka ih dupliraju, ja baš volim da ih gledam dok kucaju.
Oni smanjuju broj zaposlenih, krate radno vreme, a imaju sulude procedure. Tu uključujem i to da moram potpisati zahtev za gašenje kartice, koju su mi oni ugasili. Ili da moram potpisati da mi se deaktivira i aktivira usluga mbankinga, iako ranije nije bila aktivirana... Čudo su jedno. Nekada se u CallCentru moglo čuti nešto pametno, sada samo dobijam informacije koje moram proveriti na drugom mestu, jer pričaju svašta. Na šalterima su tek konfuzni.
Ima da odem u neku banku po random izboru i mrš u...
TT
Onda su, jer mi to ne shvatamo, uveli edukaciju klijenata za ebanking, tako što su počeli da dižu provizije i govore : znate da je online bez provizije?!
Došlo je do toga da sam jednom rekao da znam za provizije i neka ih dupliraju, ja baš volim da ih gledam dok kucaju.
Oni smanjuju broj zaposlenih, krate radno vreme, a imaju sulude procedure. Tu uključujem i to da moram potpisati zahtev za gašenje kartice, koju su mi oni ugasili. Ili da moram potpisati da mi se deaktivira i aktivira usluga mbankinga, iako ranije nije bila aktivirana... Čudo su jedno. Nekada se u CallCentru moglo čuti nešto pametno, sada samo dobijam informacije koje moram proveriti na drugom mestu, jer pričaju svašta. Na šalterima su tek konfuzni.
Ima da odem u neku banku po random izboru i mrš u...
TT
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ugledaju se na inostranstvo. Tamo su osnovne stvari automstizovane, ljudi se bave malo ozbiljnijim stvarima. Surovi profesionalizam nas ceka uskoro 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Dodjite u Soge, imamo odlican mbanking.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Reklamiranje zabranjeno
. Inace u Madjarskoj recimo sve idu na elektronsko placanje, sve sto se radi "hartijski" je skuplje, dizanje gotovine na salteru, uplata racuna, itd...Ocekivano.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Meni je to skroz ok al kapiram i penzose koji penziju nece da dignu na bankomatu nego cekaju red u posti.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jos su jaci kad ponesu pinove sa sobom i onda teraju druge da im dizu pare posto oni jadni ne znaju 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
pedja napisao:Intesa je uvela nadoknadu za Visa Internet karticu.
Ukoliko podnesete zahtev za istu, plaća se 800,00 dinara.
Ranije je bilo besplatno, imali račun u Intesi ili ne.
U Rajfajzenu je 600 dinara, godišnje održavanje. Fora je da to plaćaš po preuzimanju kartice, a ako su ti odobrili na dve godine onda plaćaš 1200 dinara. Plus valjda 20e depozit pre prve transakcije. Hteo sam u CA, ali oni nemaju takvu karticu pa reko idem u RF jer sam i njihov korisnik godinama iako mi nisu glavna banka.
Inače sam Telenor karticu vezao za Paypal i sve super, ali možeš samo da plaćaš, ne i da primiš novac na nju. Valjda zato što je master. Zato sam uzeo RF.
Posetite www.garaza.rs !
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
U Erste je 300 rsd izrada tzv. poklon kartice godine koja se koristi i za internet, nema održavanja.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Intesa
Obračun provizije za usluge platnog prometa
Period 2017.06.21-2017.06.30
Ukupna provizija 595.00
Bezgotovinski nalozi 0.00
Uplate / Isplate 0.00 0.00
Prov. za vođenje rač. 595.00
Koji lopovi, nemam reči.
Obračun provizije za usluge platnog prometa
Period 2017.06.21-2017.06.30
Ukupna provizija 595.00
Bezgotovinski nalozi 0.00
Uplate / Isplate 0.00 0.00
Prov. za vođenje rač. 595.00
Koji lopovi, nemam reči.
Posetite www.garaza.rs !
Poskupelo je od ovog meseca održavanje računa u mnogim bankama, verovatno je i kod njih. Jel to za Hit račun? U Telekom banci je npr. poskupelo sa 250 na 300. SoGe je bila najjeftinija (za osnovni račun), ali će i tamo od 1. 8. ići sa 195 na 245.
Ђенерал Јанковић
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ma ovo je od udruženja. Neki osnovni za pravna lica. Preko 50e uzmu godišnje čisto tako.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Neke banke (npr. Erste) imaju biznis račune za koje se ne naplaćuje održavanje ako tog meseca nije bilo transakcija. To je idealno za udruženja, skupštine stanara, i slična pravna lica.
Ђенерал Јанковић
Kod Telekoma Račun plus je bez naplate održavanja.snork napisao:Poskupelo je od ovog meseca održavanje računa u mnogim bankama, verovatno je i kod njih. Jel to za Hit račun? U Telekom banci je npr. poskupelo sa 250 na 300. SoGe je bila najjeftinija (za osnovni račun), ali će i tamo od 1. 8. ići sa 195 na 245.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Hm... evo ga tarifnik ovde: https://www.mtsbanka.rs/sr-Latn-RS/o-nama/tarifnik
Kaže:
C) Poslovi sa fizičkim licima
2) Vođenje računa
2.1.1 bez pristupa e-banking servisu 300 dinara mesečno
2.1.2 sa pristupom e-banking servisu 300 dinara mesečno
Kaže:
C) Poslovi sa fizičkim licima
2) Vođenje računa
2.1.1 bez pristupa e-banking servisu 300 dinara mesečno
2.1.2 sa pristupom e-banking servisu 300 dinara mesečno