Corona virus
Re: Corona virus
NE nego to je metrika sa slike o kojoj se diskutuje vec neko vreme, to sto ti nisi intelektualno u stanju da pratis tok fabule, zalim slucaj.
Da si barem svestan toga, pa da kazes OK, ne razumem o cemu pisete, pomozite mi, OK, desi se svakome, treba pomoci.
Da si barem svestan toga, pa da kazes OK, ne razumem o cemu pisete, pomozite mi, OK, desi se svakome, treba pomoci.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Samo kad si ti svega svestan, samo još da shvatiš šta je u vakcini i čemu služi pa obaviš svoju građansku dužnost i onda možemo svi da odahnemo 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Jel si se ti javio da bilo sta napises povodom pokrenutih pitanja, ili samo rusis konstruktivnu diskusiju, kao i obicno, ismevanjem ucesnika?
Evo rekao si da je Francuska sad tek ukonula neke mere, i kad ocekujes da e u Francuskoj da poraste brojj mrtvih i na koliko, daj neku procenu, za naredna 3 meseca, pa da to proverimo kad dodje vreme.
Evo rekao si da je Francuska sad tek ukonula neke mere, i kad ocekujes da e u Francuskoj da poraste brojj mrtvih i na koliko, daj neku procenu, za naredna 3 meseca, pa da to proverimo kad dodje vreme.
Ne vidim nigde istrazivanja da su pokusali da istreniraju AI sa podacima od pandemije (a bilo ih je dosta) da vidimo sta je ona nasla kao paternu ... Garantovano ima nesto, a zasto nema takvih istrazivanja vise nije mi bas najjasnije...
- Vladapetr
Da se bavim procenom širenja epidemije? Hvala, to je ipak van mojih mogućnosti. Što bi stari Latini rekli Ne sutor ultra crepidamBax napisao: Jel si se ti javio da bilo sta napises povodom pokrenutih pitanja, ili samo rusis konstruktivnu diskusiju, kao i obicno, ismevanjem ucesnika?
Btw ne videh ni od tebe procene tog tipa, samo da izvlačiš neke podatke koji na prvu deluju nelogično i onda čuveno ZAŠTO
Nekulturan si tip, to je onako najblaze receno, stavi me na ignore.
JA bih tebe stavio, al ne znam kako to da uradim.
Kao sto rekoh crna si rupa gusi me komunikacija sa tobom, i to ne zato sto sto si spektakularan u odgovorima, vec si smarac.
@ za moderatoreda, kako mogu doticnog clana da iskljucim / blokiram, da li forum ima tu opciju.
Kao sto rekoh crna si rupa gusi me komunikacija sa tobom, i to ne zato sto sto si spektakularan u odgovorima, vec si smarac.
@ za moderatoreda, kako mogu doticnog clana da iskljucim / blokiram, da li forum ima tu opciju.
Poslednja izmena od Bax u 18 Okt 2021, 14:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Преко ТТ кликнеш на аватар и горе десно три тачке и бираш опције.Bax napisao:Nekulturan si tip, to je onako najblaze receno, stavi me na ignore.
@ za moderatoreda, kako mogu doticnog clana da iskljucim, da li forum ima tu opciju.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Hvala ti ulepsao si mi dan, ako ovo radi.
Mislim da ne radi, ja sam pokušavao gazzu da blokiram ali se uvek vraćali njegovi postovi 
Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Evo sad ću i ja da probam sa A170
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Corona virus
@ljubo, pretpostavljam da bi morali svako malo da menjaju algoritam/"masinu" koju bi ucili podacima. Menja se indeks zarazavanja sa novim sojem, donekle je i vakcinacije promenila stanje nego u prethodnom talasu itd. Nisam siguran da ima smisla puniti podacima sistem koji se stalno menja. Nece predikcije biti ok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ko to može da zna. Možda imaju nacionalni praznik za 10 dana gde je tradicija da izljube roditelje bez obzira na sve. Ili je pokret roditelja prošle nedelje izdejstvovao da ide škola online do kraja godine. Karikiram, ali je poenta da previše faktora utiče. Pa nemam pojma ni za nas, a bolje znam lokalne prilike nego u Litvaniji.Bax napisao: 18 Okt 2021, 14:05 Molim te kazi mi tvoj misljenje, sta ce se desiti u Litvaniji, za na dalje.
A i iskreno, ne zanima me preterano predviđanje na nivou države. Zanima me šta treba da radimo ja i moji, šta je manje a šta više rizično uzimajući u obzir da smo preležali, ali pre godinu dana, ali uzimajući u obzir i trenutne brojke. Npr. ok mi je da odemo u bioskop, ok mi je da odem na koncert gde se sedi sa maskama i razmakom, nije mi ok da odem na klupski koncert gde je gužva i vikanje, nije mi ok da odemo kod moje majke na ručak bez obzira što je 3 puta vakcinisana. Ok mi je i da sutra odmah odem da se vakcinišem ako su mi pala antitela.
- Vladapetr
Nekulturno je odbijanje da se upuštam u diskusije o materiji o kojoj nemam ni formalno obrazovanje niti bilo kakvo neposredno iskustvo? Daleko bilo da ikada postanem "kulturan" po tim merilima, štaviše ubeđen sam da ste vi "kulturni" anti-vax borci za slobode i lična prava najveći krivci što se sa ovom pošasti borimo već skoro 2 godine.Bax napisao: 18 Okt 2021, 14:34 Nekulturan si tip, to je onako najblaze receno, stavi me na ignore.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Stigli rezultati igg, ispod granice sam sa antitelima. Nije prošla teorija da sam bustovao imunitet u zadnjih mesec dana. Pre 2.5 meseca sam imao 35, granica je između 15 i 20. Sad piše ispod 15. Iako antitela nisu pokazatelj celog imuniteta, idem odmah danas da se vakcinišem. Mislim da uzmem kineza, kao lajt varijantu za nas što smo preležali.grujicd napisao: 18 Okt 2021, 10:23 Upravo sam dao krv za IgG u Inepu, pa da uporedim vrednost od pre 2.5 meseca. To bi valjda trebalo da poraste ako sam opet bio u kontaktu sa virusom.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A ti traži Sputnjik Lajt 
Ne dve godine Vlado već skoro jednu... U decembru su beše stigle prve vakcine.
I naravno da je odbijanje vakcine glavni razlog za ovo sad što se dešava, drugi je što je vlast pustila da se narod prokuži jer se bavimo na indijanski način sa pandemijom.
Ne znam kakve mere sad očekujete kad ima vakcine i ostalo, meni nije problem da nosim masku kad god uđem negde ali stičem utisak da me gledaju kao debila kad sam s maskom u zatvorenom prostoru. Kad su stariji roditelji u pitanju, nemamo neke međusobno mere, prosto smo se navikli na tu neku blažu distancu, svi smo vakcinisani, deca skoro preležala pa smo kao mirni.
Zato te Bax i pitam da pogledaš onu sliku gore jer je to odgovor na sve tvoje dileme a ti pitaš "a šta u Litvaniji"...

Ne dve godine Vlado već skoro jednu... U decembru su beše stigle prve vakcine.
I naravno da je odbijanje vakcine glavni razlog za ovo sad što se dešava, drugi je što je vlast pustila da se narod prokuži jer se bavimo na indijanski način sa pandemijom.
Ne znam kakve mere sad očekujete kad ima vakcine i ostalo, meni nije problem da nosim masku kad god uđem negde ali stičem utisak da me gledaju kao debila kad sam s maskom u zatvorenom prostoru. Kad su stariji roditelji u pitanju, nemamo neke međusobno mere, prosto smo se navikli na tu neku blažu distancu, svi smo vakcinisani, deca skoro preležala pa smo kao mirni.
Zato te Bax i pitam da pogledaš onu sliku gore jer je to odgovor na sve tvoje dileme a ti pitaš "a šta u Litvaniji"...
Boringly average, but also perfect for school run mums