Jel radi?Heinz napisao:Evo sad ću i ja da probam sa A170
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Pa učenje (treniranje AI-a) podrazumeva "promenljivu" predikciju, odnosno dinamičku promenu u zavisnosti od promene ulaza. Kvalitet predviđanja je direktno srazmerno količini i kvalitetu podataka, a toga ima dosta... Na nivou zemlje bi to trebalo još davno da se odradili, ali nešto sam slabo našao ista.milanns napisao: 18 Okt 2021, 14:58 @ljubo, pretpostavljam da bi morali svako malo da menjaju algoritam/"masinu" koju bi ucili podacima. Menja se indeks zarazavanja sa novim sojem, donekle je i vakcinacije promenila stanje nego u prethodnom talasu itd. Nisam siguran da ima smisla puniti podacima sistem koji se stalno menja. Nece predikcije biti ok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa ovom se pošasti borimo već skoro 2 godine zato što je narod sve bolesniji, bar ja ovako vidim situaciju.Vladapetr napisao:Nekulturno je odbijanje da se upuštam u diskusije o materiji o kojoj nemam ni formalno obrazovanje niti bilo kakvo neposredno iskustvo? Daleko bilo da ikada postanem "kulturan" po tim merilima, štaviše ubeđen sam da ste vi "kulturni" anti-vax borci za slobode i lična prava najveći krivci što se sa ovom pošasti borimo već skoro 2 godine.Bax napisao: 18 Okt 2021, 14:34 Nekulturan si tip, to je onako najblaze receno, stavi me na ignore.
JA bih tebe stavio, al ne znam kako to da uradim.
Kao sto rekoh crna si rupa gusi me komunikacija sa tobom, i to ne zato sto sto si spektakularan u odgovorima, vec si smarac.
Moji kućani koji su u nekoj vrsti rizika su vakcinisani, otac i baba su primili sve 3 doze. Prve 2 doze kinez, treća ni ne znam koja je, zaboravljam da pitam.Vladapetr napisao:I zbog svega toga si ti procenio da je pametnije da se ne vakcinišeš, ionako si otrovan lošom vodom, hranom i vazduhom? Pa bravo
Zašto kinez?grujicd napisao:Život je analogan a ne digitalan, baratamo sa verovatnoćama i rizicima a ne sa 100%/0% šansama. Evo upravo sam primio kineza, malo da se bustujem za zimu. U Ušću nema gužve, dođeš primiš.
Videh komentar na Twitteru, prodaja muških tableta je u porastu od kako su uvedene maske. Eto neka korist od anonimnosti.Ji 4Tze napisao: 18 Okt 2021, 15:36 Ne znam kakve mere sad očekujete kad ima vakcine i ostalo, meni nije problem da nosim masku kad god uđem negde ali stičem utisak da me gledaju kao debila kad sam s maskom u zatvorenom prostoru.