DukeNS napisao: 26 Maj 2018, 11:42
Nebulozno mi je davati i ovih 80 hiljada, al' 'ajde. Mogu da razumem i trosenje velikih para na kuce, kola, putovanja i slicne uzitke, ali dati 10, 100 hiljada, milion... za tablicu, to mi stvarno ne ide u glavu, ma kol'ko miliona-milijardi posedovao. Daj prvom beskucniku kog sretnes na ulici...
I ja se slažem sa tobom, ali da imaš milijone i avione možda bi drukčije razmišljao, posebno ako si več rođen sa takvim bogatsvom pa i ne znaš za drugo.
Ja za sebe znam da ne bi i da basnoslovno obogatim, ali mozda zato i nisam tako bogat?
Pre neki dan sam se vozio malo iza, a malo paralelno uz G klasu G63 AMG , taman pored auspuha. Vozi ga fudbaler Krasić lagano, a ono čudo grmi li grmi.
Jesi video gle amg italijana presvucenog u crvenu foliju Taj je bar lagano vozio za razliku od Krasica, koji je leteo i grmeo. Danas sam video RR Dawn od goblinovog drugara. Bio je parkiran ispred kuce AG ali nije njegov. Kakvo je ono cudo sunce ti jbm...
Video i sam i te Rolsove.
Za plavi Wraith znam i ja čiji je, vidjao sam ga u BG više puta u BG i u Porto Montenegro.
Vezano za GLE63 AMG.... Iznenadio sam se za njega koliko su mu jeftine gume, njemu guma "22 košta oko 350eur. Mislio sam da je mnogo više. Ali se troše kao sapun. Jedva da mogu izdržati jednu sezonu ako se vozi
normalno. A ako se malo češće gazi, pošto je AMG, onda gume odoše u smeće u 1.danu.
Meni je i lakše. Ne moram da vadim telefon i opalim 4-5 fotki. Taj crveni C63 coupe black series sam jurio pun gas, drugarica se baš iscimala i pitala me što žurim, pa sam joj objasnio da je vrlo redak auto, slikam za neki autoforum na kojem sam član.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''