I da pridodam još jedan vazduhoplov. Ako ništa, pri poletanju i sletanju pravi buku kao ATR

TT
zuzazu napisao: 16 Apr 2018, 14:28 SRPSKO - ARAPSKA POSLA
"Insajder" o preuzimanju JATa.
Prosle su godine od kako sam Brankici predlozio da uradi serijal o Er Srbiji. Na zalost, smatrala je da su druge teme zanimljivije. I ako su teme koja je obradjivala bile aktuelne, nesumnjivo je najveca kradja gradjana Srbije uradjena kroz uspostavljanje nove kompanije.
U prvoj epizodi ciji sam link postavio, prakticno ne postoji nista sto nije nepoznato, pogotovo forumasima koji su navedeno mogli odavno da citaju ovde na stranicama Garaze. Dramaticna muzika, kolaz raznoraznih (poznavaocima i ljudima sa duzim secanjem) vesti skinutih sa TV servisa - nista novo. Imala je zilion informacija do kojih je lako mogla da dodje da je htela (i smela), imenom i prezimenom, ko je, kada, i kako muljao.
Perica sa T6 je slavodobitno izjavio kako ce nakon preuzimanja Er Srbije objaviti sve JATove svinjarije. Banovan sam onog trenutka kada se po tom pitanju nije oglasavao, a ja sam ga podsetio sta je obecao auditorijumu.
Ovde moderator ne reaguje na trolovanje strucnjka iz Svajcarske koji se izrazito pojavljuje u podforumu "Avijacija" kada ja postujem (mogu i da izadjem sa brojkom postova doticnog u danima kada nesto napisem - pogotovo o Er Srbiji), ali me javno opominje za sitnicu kakvih se na desetine pojavi na Forumu tokom samo jednog dana.
Pa vi, gospodo, izvolite...
Postovani moderatori, trebali biste da imate malo analiticke sposobnosti i napravite malu razliku izmedju ovog:dragvorl napisao:17 Apr 2018, 09:51 The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of this site.Zvanicno upozorenje zbog visestrukog prozivanja clana foruma.