Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Sumanuto je da duvate gume nožnim pumpama u autu koji ima motor i akumulator.
I have spoken.
I have spoken.
sto si stavio zimske ovako rano i na ovim temperaturama??pedja napisao: 21 Okt 2023, 14:24 Svake godine, tradicionalno, čim namontiram zimske gume, popasem neki šraf. Nije me zaobišlo ni ove.
ja imam 2 kompresora na akmulator sto se kace jedan original fiatov koji je bio uz auto jedan mi ostao od nekog vagena, solidno duvaju oba, mozda ovaj vagenov bolji malo, retko ih koristim ali kad krenem na more npr. ili negde dalje obavezno ubacim jedan u gepek. Inace oba su bila na uplajac uticnicu ali sam jedan prepravio na stipaljke da moze direks na aku da se kaci
Ja duvan na rucnu pumpu, koja sam ja onda galaksijanidza napisao: 21 Okt 2023, 18:17 Sumanuto je da duvate gume nožnim pumpama u autu koji ima motor i akumulator.
I have spoken.

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Isto, na nožnu.
Decenijama i nikada ništa nije falilo.
A imao sam i kompresor, još pre 30tak godina kada to nije bilo ovoliko u modi.
Decenijama i nikada ništa nije falilo.
A imao sam i kompresor, još pre 30tak godina kada to nije bilo ovoliko u modi.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zato što je koristim nikad, osim u prethodna dva dananidza napisao:Sumanuto je da duvate gume nožnim pumpama u autu koji ima motor i akumulator.
I have spoken.

A i sirotinja nema para za bolje.
TapaT
Sto se mene tice nikad nisu ni bile u modi, kuci imam veliki profi kompresor a uglavnom gume proveravam usputno na benz. stanicama, mali kompresor nosim samo za nuzdu i vrv ga nikad ne bih ni kupio da nije dosao uz auto, a noznu i rucnu pumpu nikad nisam imao niti koristio a i stvarno je glupo pored baterijskih kompresora vracati se u prosli vek
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja godinama koristio original VW kompresor, ali mi ostao u Srbiji.
Pre par meseci kupim ovde original polovan za 10€, pošto iz nekog razloga nije došao uz auto, neko izvadio verovatno...
Pre par meseci kupim ovde original polovan za 10€, pošto iz nekog razloga nije došao uz auto, neko izvadio verovatno...
Lidl 1300 din ili koliko beše, a ima i jeftinijih. Doduše Lidl je baš kvalitetan, ja sam ga rastavljao do najsitnijeg dela.pedja napisao:Zato što je koristim nikad, osim u prethodna dva dananidza napisao:Sumanuto je da duvate gume nožnim pumpama u autu koji ima motor i akumulator.
I have spoken.
A i sirotinja nema para za bolje.
TapaT
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Prvo mora desnica da se izvezba, fitnes ovo ono.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ima li neko iskustva sa Viking gumama? Da li su najjeftinije zato što su najgore ili ima neka druga začkoljica?
https://ananas.rs/proizvod/viking-zimsk ... ech/273214
https://ananas.rs/proizvod/viking-zimsk ... ech/273214
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ja sam dobio uz auto set Viking letnje 18ce, I inicijalno sam se smorio kad sam ih video. Medjutim, ovog leta sam ih cepao u svim uslovima I brzinama, I stvarno nemam nijednu primedbu. Pritom, 2 su na kraju i menjam ih sl sezone.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ovaj Viking sto sam ja malo probao nije bio los. Mislim sa je to Comtinentalov brend.
Hvala na odgovorima! 

Vozio moj komša zimsku na meganu, ulica nam strma i slabo se čisti ali je uvek izlazio, bio je zadovoljan dok je auto bio kod njega.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Ove sto mi imamo su isto letnje, rekao bih nesto koa Matador, solidne gume.