Ne brže od života!
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Re: Ne brže od života!
Pa kako bre? Ako su oni morali da budu u zaustavnoj, šta će guma otišla, šta uradi 500L? Sudbina, potrefilo se da baš u njih udari, nešto mu se sjebalo, pozlilo, stvarno ne razumem...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ili je zaspao za volanom ... ili mu nešto ispalo pa se sago da podigne i cimnuo volan u stranu ... svašta nešto može da bude ali gde baš "tu". Sudbina.
To mi je najveći strah kad stajem uvek. Ljudi su grozni vozači, nesvesni ni svoje vožnje ni posledica. Vozačka kultura nam je skandal.
Kad mi je pukla guma vozio sam na felni do bezbedne lokacije. Kakva zaustavna, van puta čovek mora da se skloni ako je ikako u mogućnosti.
Tapatalk
Kad mi je pukla guma vozio sam na felni do bezbedne lokacije. Kakva zaustavna, van puta čovek mora da se skloni ako je ikako u mogućnosti.
Tapatalk
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Za ovo jedino objanesnjenje je sto bi stari rekli sudbina...
Uzas...
A vozac je ziv, pa ce se valjda i saznati sta se desilo, a i mozda ovaj deckic prezivi..
Uzas...
A vozac je ziv, pa ce se valjda i saznati sta se desilo, a i mozda ovaj deckic prezivi..
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Problem je sto ovi nisu mogli da se sklone vise sa puta od ograde. Kad mi je proslo leto pukao pk kais na AP, bukvalno sam skroz sklonio auto , bas iz ovog razloga.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Strasno.... Ovde je mozda bilo malo i takozvani target fixation. To je fenomen kada neka osoba gleda u jedan objekat (u ovom slucajo ovaj kombi i auto) i toliko se fokusira na njega u datom trenutku da nesvesno krene ka njemu, i samim tim poveca dosta rizik od sudara.
Nije to redak slucaj, pun je jutub klipova kad pandur zaustavi nekog na autoputu pa ih neko pokupi. Nije to tek slucajnost, sigurno da vozila koja stoje imaju uticaja tu.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
nidza napisao:Kad mi je pukla guma vozio sam na felni do bezbedne lokacije. Kakva zaustavna, van puta čovek mora da se skloni ako je ikako u mogućnosti.

Radije bih rizikovao da potpuno iscepam gumu vozeći do bezbedne lokacije, nego da me pokupi neki auto nedajbože.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da, to definitivno. Zato ako moze najbolje je stati pored puta na travu. Samo ako bas mora zaustavna.ftj napisao:Nije to redak slucaj, pun je jutub klipova kad pandur zaustavi nekog na autoputu pa ih neko pokupi. Nije to tek slucajnost, sigurno da vozila koja stoje imaju uticaja tu.
Takodje, ljudi nekad izlete iz kola u zaustavnoj, neki se naginju pa budu u traci za saobracaj... Moze da bude i to, da je neko naglo iskoracio ili slicno a ovaj mahinalno odreagovao pa se zakucao u njih... Mozda nije mogao ulevo... Ko zna... Sudbina.
Sent from my m2 note using Tapatalk
Sent from my m2 note using Tapatalk
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Nisam previše komentarisao diskusiju oko motociklista, ali obratio sam posebnu pažnju na njih i način vožnje. Recimo da sam ove nedelje video 30-tak motociklista u saobraćaju. Tih par sekundi koliko sam ih ispratio, svi do jednog su radili neki prekršaj, provlačili se, obilazili gde god vide prazan prostor.
Jedan jedini motor nije vožen prema saobraćajnim pravilima.
Kako onda da se ne desi nešto nepredviđeno? Motorciklista računa da će svi drugi da poštuju saobraćajna pravila, sem njih samih. Dok je tako, provućiće se, ali prvi put kada neko učini nešto nepredviđeno, a oni su konstantno u nekoj improvizaciji saobraćajnih pravila, desiće se glupost.
Jedan jedini motor nije vožen prema saobraćajnim pravilima.
Kako onda da se ne desi nešto nepredviđeno? Motorciklista računa da će svi drugi da poštuju saobraćajna pravila, sem njih samih. Dok je tako, provućiće se, ali prvi put kada neko učini nešto nepredviđeno, a oni su konstantno u nekoj improvizaciji saobraćajnih pravila, desiće se glupost.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Često se zaboravlja da je i motor takođe ubojito sredstvo, a ne samo ranjiva žrtva. Koliko pešaka strada zbog bahatih motociklista...
Koliko?
Pogine 60 motociklista godisnje u proseku, kolko pesaka strada od strane motociklista?
Pogine 60 motociklista godisnje u proseku, kolko pesaka strada od strane motociklista?