Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
To su pr izjave, za svaki turnir. Pa niko ne dođe i kaže... "evo svratio sam na vaš turnir koji nije toliko bitan da malo pokušam, pa šta uradim, uradim...". Svi kenjaju o tome kako su jedva čekali da dođu baš na taj turnir jer je publika neverovatna, a konkurencija ja jaka, a ja i moj tim smo mnogo radili i mnogo nam je stalo da osvojimo baš ovaj turnir, bla, bla...Samo neko to priča kao iskrenije kao Novak, a neko isprazno kao snimljenu traku kao Ana Ivanović.
Već dva turnira se vuče ko prebijena mačka, ali i takav dolazi do finala više na psihu nego na kvalitet pruženog. Videćemo kako će se spremiti za US Open, očekujem da bude mnogo bolji, podloga će mu više odgovarati nego u Sinsinatiju.
Već dva turnira se vuče ko prebijena mačka, ali i takav dolazi do finala više na psihu nego na kvalitet pruženog. Videćemo kako će se spremiti za US Open, očekujem da bude mnogo bolji, podloga će mu više odgovarati nego u Sinsinatiju.
Nema veze šta je rekao pre godinu dana, u odnosu na ono što se sad očigledno dešava. Federer je taj koji se naodmarao, Novak ne, na Rogers kupu je igrao i singl i dubl do četvrtfinala, odnosno 9 mečeva u 5 dana. Sinsinati je praktično krenuo odmah sutradan i videlo se na mečevima da nije svež uopšte. Takav umoran je stigao do finala.
Zaliha bodova vrlo jasno oslikava dominaciju i redovnost na _svim_ jakim turnirima.
Teško je zaključiti iz navedenog da je pikirao Sinsinati. Meni više liči na APP. Federer nije igrao u Kanadi, jer se čuvao za ovaj turnir. Posle GS će verovatno ponovo na duži odmor.
Zaliha bodova vrlo jasno oslikava dominaciju i redovnost na _svim_ jakim turnirima.
Teško je zaključiti iz navedenog da je pikirao Sinsinati. Meni više liči na APP. Federer nije igrao u Kanadi, jer se čuvao za ovaj turnir. Posle GS će verovatno ponovo na duži odmor.
Jbga internet "grobarčine" izazovu to opančarsko u meni.crni napisao:mislio sam da si inteligentniji, ali ova provala ti je bila onako, baš opančarska. da se pravi seljaci ne uvrede, mislio sam na karakternu osobinu.Mr.Rotor napisao:Crni verovatno drka na Troickog.

neverovatno je šta će sve ostrašćeni navijač da smisli ne bi li opravdao neuspeh svog miljenika
te loš mu dan, te umoran (pa u opisu radnog mesta mu je da bude umoran, aloooo), te petak trinaesti, neko u publici kinuo i takve nebuloze. kao da je sa druge strane mreže neki idiot a ne najbolji igrač planete...ikada.

te loš mu dan, te umoran (pa u opisu radnog mesta mu je da bude umoran, aloooo), te petak trinaesti, neko u publici kinuo i takve nebuloze. kao da je sa druge strane mreže neki idiot a ne najbolji igrač planete...ikada.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma to je u fazonu - ne pitaj me kako sam nabacio prvih 20 kg misica i prvi put istrcao ispod 10 sekundi... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ajde da stavim ovde...
Poginuo na stazi, spasao šest života
http://www.b92.net/sport/automoto/autom ... id=1031266
:klanjase:
Sent using Tapatalk
Poginuo na stazi, spasao šest života
http://www.b92.net/sport/automoto/autom ... id=1031266
:klanjase:
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ne podnosim Kovinjalov glas...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
to je to...prođe još jedna godina uzaludnog nadanja
možda je i bolje jer bi bili sparing partneri ozbiljnim klubovima koji bi na nama vežbali davanje golova
ćuti di si da si za više nisi
možda je i bolje jer bi bili sparing partneri ozbiljnim klubovima koji bi na nama vežbali davanje golova
ćuti di si da si za više nisi
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-