Servis - Razno
Re: Servis - Razno
Kad motam u levu stranu čuje se krckanje, kao da pucketa, dok se desna strana naginje i zvuk se čuje od pozadi. Amortizeri su dobri, vraćaju odmah. U početku se čulo po malo, 1-2 puta pucketa. Kasnije se polako intezitet iz dana u dan pojačavao.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
I ja imam nešto slično tome, mislim da su u pitanju raspadnuti selen blokovi. Nisam to rešio, u zadnje vreme sam zaboravio na to.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ne mogu na slici da vidim jel imas ti uopste gumu sa gornje i donje strane opruge, reka bih da gore ima nesto ali kao da je lose a dole nema nista?
ovako bi treblo da izgleda kod tebe

ovako bi treblo da izgleda kod tebe
Gore fali delić gume na obodu, plus je pojedena od soli, a i dole je stanjena.
Zvuk koji se čuje u vožnji je sličan ovom. https://youtube.com/shorts/uwW4LS6qgm8? ... Kl0zEwWt0X
Zvuk koji se čuje u vožnji je sličan ovom. https://youtube.com/shorts/uwW4LS6qgm8? ... Kl0zEwWt0X
Pa sta znam pozadi opruga ne rotira da bi pravila zvuk kao predna kad ode solja npr. ali svakako ako guma nije dobra ili je nema vrv ce praviti nekakav zvuk kad se trlja metal o metal
Kad ga zaljuljam na zadnji točak, čuje se kao metal o metal. Na prednji točkovima, to se ne primećuje.
Pa moraces kod nekog na dizalicu pa da proveri sta je ovako mozemo samo da nagadjamo, moguce da su te ostecene gume od opruge al ne mora da znaci
Već sam kontaktirao i sad čekam termin na dizalici. Ja se nadam da je to sa gumenim podloškama opruga uzrok, sve ostalo smrdi na extra trošak za ruke, a mali za delove.
Zamenjen termostat, razlika u grejanju kabine je ogroooomna. Baš sam se smrzao dok sam stigao do majstora i u kolima sam se zagrejao nakon 5 min vožnje što ranije nije moglo. Ako se uključi recirkulacija tek tada ne može da se diše u kolima. Provozao sam se nekih 10km na temperaturi koja je išla do -5, i termostat se nije bio otvorio hladnjak je bio hladan na dodir.
Sad ćeš morati da pališ klimu pa ćemo videti šta tu ne valja.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Za putnike uzmi nesto protiv opekotina...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ko bi ga znao... Dopunio sam je pre par godina i to mu je to. Mada većina mojih vožnji je oko pola sata, pa mi i nije neophodna. Uključim 2-3 puta mesečno radi reda.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
I to kad se ne voziš...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
[url]
U komentarima više njih kažu da Osram LED ne izdržava ni garanicju, da su kvarljive, a slično pominju u Philips LED. Rekalmiranih Osramovih 3,000 radnih sati izgleda je više marketing priča nego stvarno ostvarivo stanje.
Ispada da su halogene trajnije od ovih LED.
Interesantno mi je da pri merenju LED daje skoro istu jačinu svetla kao halogena (na radnom naponu vozila), razlika vrlo mala u korist LED.
Ništa od reklamiranih do 330% jačeg svetla u odnosu na halogenu.
Odnosi se na H4 varijantu.
U komentarima više njih kažu da Osram LED ne izdržava ni garanicju, da su kvarljive, a slično pominju u Philips LED. Rekalmiranih Osramovih 3,000 radnih sati izgleda je više marketing priča nego stvarno ostvarivo stanje.
Ispada da su halogene trajnije od ovih LED.
Interesantno mi je da pri merenju LED daje skoro istu jačinu svetla kao halogena (na radnom naponu vozila), razlika vrlo mala u korist LED.
Ništa od reklamiranih do 330% jačeg svetla u odnosu na halogenu.
Odnosi se na H4 varijantu.