Stigla zima...
Re: Stigla zima!
Au, ovo se zove predati se! 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- FitnessGuy
- Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56
Delom predaja a, kad bolje razmislim, delom i nemogućnost daljeg uklanjanja snega. Jednostavno, nemamo ga gde više sa ulice. Napunili smo i dvorišta kako bi prošle nedelje očistili ulicu. Pošto je sneg opet sve zavejao, nemamo ga više gde. Uska i slepa ulica - malo prostora za manevrisanje. Neki, koji imaju auto, nosili su sneg sa ulice u dvorišta onih koji nemaju auto, ali su sada svi kapaciteti puni.
Ja svakako ne vozim zbog guma, pa mi ne smeta stanje, ali neki dobrano šize i proklinju zimu.

Ja svakako ne vozim zbog guma, pa mi ne smeta stanje, ali neki dobrano šize i proklinju zimu.

You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Da si malo blize da ti razgazimo NexT i ja ulicu. :smesko:
Iskreno, ja bih ovde terao opusteno, pa dokle stignem, a izvukao bih, ubedjen sam.
Iskreno, ja bih ovde terao opusteno, pa dokle stignem, a izvukao bih, ubedjen sam.
Izvuk'o bi, izvuk'o, ali deblji kraj. Vidi na sta lici to...
Ajde da je 2-3 metra tako dok te sluzi inercija, pa da prodjes, ali ovde bi nakon 5-6 metara poceo da usporavas od kolicine snega i na kraju bi skroz stao i ukopao se.

Ajde da je 2-3 metra tako dok te sluzi inercija, pa da prodjes, ali ovde bi nakon 5-6 metara poceo da usporavas od kolicine snega i na kraju bi skroz stao i ukopao se.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ma da, nema sanse ovde, mnogo je visok sneg i napravio bi brdasce ispred sebe ocas posla
ovde je prednost sto je ugazen sneg... To i nije problem proci... Najgore je kad se upadne u rupu u ugazenom snegu... A, prosao bi ovde Dag... Samo bi kvacilo malo smrdelo...
jel idemo da proverimo?
jel idemo da proverimo?

Prosao bi Dag, ali auto ne bi. 

- FitnessGuy
- Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56
Što se mene tiče, izvolite probati.
Rado ću snimati pokušaje. 

You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
"pokusaje", odmah si otkrio sta i ti mislis o POKUSAJIMA 

- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Vratih se kuci pre pola sata i lopatam 15 minuta parking mesto u pola dva ujutru 

kod mene na parking se zabo neki G2. Izasli likovi i poceli da drkaju nisane na Mercedesima (3 parkirana jedan do drugog), odma je radila policija, legitimisanje, snimanje auta i registracije, i sad mogu na kunt.
Je*em im mater klosarsku. Prste bih im pomolio. Ma ne, ruke.

(nisam paranoik, nego bih takve likove vesao na terazijama)
Je*em im mater klosarsku. Prste bih im pomolio. Ma ne, ruke.

(nisam paranoik, nego bih takve likove vesao na terazijama)
Evo kako je kod nas jutro posle... ja i jos par komsija smo napravili kolotrage duzinom cele ulice i sklonili sneg da koliko toliko moze da se prodje:

Ulazak u ulicu:

A evo i videa kako izgleda "drmusanje" i cesanje patosa i lonca. Komsija sa Puntom je unistio zadnji lonac juce.
http://youtu.be/moHG6ZvlDYU

Ulazak u ulicu:

A evo i videa kako izgleda "drmusanje" i cesanje patosa i lonca. Komsija sa Puntom je unistio zadnji lonac juce.
http://youtu.be/moHG6ZvlDYU
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Na parkingu ispred firme u NS (potez izmedju b.cosica i ulice ns sajma) vec danima haos. Sve sto je do sad palo ostalo je tu samo razgazeno i razvuceno...
Skoro svaki put kad bacim pogled kroz prozor neko se pati da prodje,parkira, isparkira...katastrofa
Evo par slika od jutros

Skoro svaki put kad bacim pogled kroz prozor neko se pati da prodje,parkira, isparkira...katastrofa
Evo par slika od jutros

Na Astri benzincu, juce zesce usmrdela lamela, dok se cupao sa snegom, bolje da nije ni vozeno....
Punto i dalje sljaka regularno, sutra bi mogla da padne neka planinska voznja....
Punto i dalje sljaka regularno, sutra bi mogla da padne neka planinska voznja....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
lopate u ruke i ocistite to