Audi A4 B9
Re: Audi A4 B9
Ja necu ponovo u A4 sigurno.
Mene prevashodno vise ne interesuje ta klasa, ne odgovara mi ponuda prostora, fali opreme koju bi trazio za sledeci auto (npr. vazdusno ogibljenje)....
Ali to ne znaci da ne mogu racionalno da komentarisem auto, pogotovo sto sam dugo godina vlasnik sada vec stare B8 verzije pa mogu koliko toliko realno da ga ocenim. Mada za pravu ocenu cekam test voznju, za sada sam komentarisao samo dizajn i kvalitet enterijera, sto me pozitivno iznenadilo u odnosu na slike (osim bocne linije i zadnjeg dela koji su nekako nedodredjeni).
Secam se da je identicna situacija bila i kada se pojavio A7.
Na slikama sam bio bas razocaran, ali kada sam ga video uzivo i provozao auto me odusevio i sada mi je u samom vrhu.
Mene prevashodno vise ne interesuje ta klasa, ne odgovara mi ponuda prostora, fali opreme koju bi trazio za sledeci auto (npr. vazdusno ogibljenje)....
Ali to ne znaci da ne mogu racionalno da komentarisem auto, pogotovo sto sam dugo godina vlasnik sada vec stare B8 verzije pa mogu koliko toliko realno da ga ocenim. Mada za pravu ocenu cekam test voznju, za sada sam komentarisao samo dizajn i kvalitet enterijera, sto me pozitivno iznenadilo u odnosu na slike (osim bocne linije i zadnjeg dela koji su nekako nedodredjeni).
Na slikama sam bio bas razocaran, ali kada sam ga video uzivo i provozao auto me odusevio i sada mi je u samom vrhu.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Cek bre da se opasuljim malo - tek sam se skucioLaki021 napisao:I sta onda vas dvojica radite, koji uzima koji auto?

@goblin
Meni je sasvim OK zadnji kraj A3 limo, pa samim tim i ovaj A4.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ok je, ali pretpostavljam da misli na slicnost.
goblin napisao:Ja necu ponovo u A4 sigurno.
Delija napisao:Cek bre da se opasuljim malo - tek sam se skucioLaki021 napisao:I sta onda vas dvojica radite, koji uzima koji auto?
@goblin
Meni je sasvim OK zadnji kraj A3 limo, pa samim tim i ovaj A4.
Pa pitam samo, posto ste vas dvojica mozda najkomplikovaniji kupci na forumu

A za kucu/stan, svaka cast

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Hvala
Ma kod mene nista ne moze jednostavno...

Ma kod mene nista ne moze jednostavno...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kako si krenuo, uzećeš M3 u fulu jer je sve ispod toga kompromis 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ruzniji volan nisam video u skorije vrene.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Mnogo je tanak obruč
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Bez šminke.
Zanimljivo.
Korektan flotni auto.
Tapatalk
Zanimljivo.
Korektan flotni auto.
Tapatalk
Fino deluje za klotaru.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Verovatno moze jos gore iznutra, bez ovog ekrana i dugmica oko menjaca.
Brzine idu u H-a !!!

Ne moze gore, ovo je klot
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.