Fiat 500L
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Fiat 500L
Nije izbacio nego se za njih doplaćuje 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kamenovan "500L" voz
Crnogorska policija podnela je danas krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika iz Podgorice, koji su osumnjičeni da su kamenovali teretni voz, koji je prevozio putnička vozila "fijat 500L" iz Kragujevca, a tom prilikom oštećena su dva automobila.
Crnogorska policija podnela je danas krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika iz Podgorice, koji su osumnjičeni da su kamenovali teretni voz, koji je prevozio putnička vozila "fijat 500L" iz Kragujevca, a tom prilikom oštećena su dva automobila.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Na nasem juce zamenjena soferka, radovi izvrseni kod Koleta. Ne znamo usled cega i kako,ali odmah kod brisaca pojavila se tacka, koja je jako brzo pocela da se siri.
Da nije nešto kao što se pričalo za Fabije da je fabrička greška?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ne znam, iskreno ima trag "udarca" tu gde je poceo da se siri. Mada svi cute i prave se blesavi. Mada mozda je i od onda kada je padao onaj grad pa.....
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
ja razmisljam.o kupovini sa dva paketa,opet bih uzeo. benzinca i konvertovao na plin jer dizeli su preskupi ali ima nesto sto.me.vise brne a to je kratak.sedalni deo kpji vecina testoba.novodi.Akp su sedista dimenzija kao u pc onda 500 l otpada.Nikako.da.nadjem vremena i odem.do nekog salona da to.provetim.Svidja.mi se i pofatak vlasnika.da.se benzinci na 120 Km na sat vrte u srstoj na 3000 ob.Voleo bih da mi neko kaze ako je probao 500 l

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa i to nije neko dostignuce, meni u V@120km.h na ~2800rpm.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Probao sam ja 500L i nisam imao zamerki na sediste. Istina, nisam obracao paznju na duzinu sedalnog dela, ali sam stekao utisak da je sediste za klasu bolje od PC-a.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Predlažem milosdoktorabs-a za zlatnu medalju iz kucanja poruke sa telefona 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Samo jednu cinjenicu treba uzeti u obzir, svaki MPV u kome se sedi visoko ima kratak sedalni deo jer je poenta da se unutra sedi vise uspravni nego zavaljeno, kao u lakom teretnom vozilu, bukvalno. Svako ko pokusa da se zavali naci ce kao zamerku upravo taj sedalni deo. U 500L jos nisam sedeo ali verujem da je ista stvar u pitanju
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
ma da li visi mnigo noga ili ne,na pc mi je mnigo visila i.puno boela.posle duze voznje,a u pc sw isto visko sedi.Polozaj sedista baljda nema beze sa dimenzijama ustog

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Pa Punto Classic baš ima izuzetno "dubok" sedalni deo sedišta, za tu klasu. Uporedi npr. sa Dačijom Sandero, raznim Škodama, da ne pominjem još neke francuske, nemačke, a pogotovo dalekoistočne automobile. To važi i za prednja i za zadnja sedišta, a takođe i za praktično sve italijanske automobile, u svim klasama.milosdoktorabs napisao:ja razmisljam.o kupovini sa dva paketa,opet bih uzeo. benzinca i konvertovao na plin jer dizeli su preskupi ali ima nesto sto.me.vise brne a to je kratak.sedalni deo kpji vecina testoba.novodi.Akp su sedista dimenzija kao u pc onda 500 l otpada.Nikako.da.nadjem vremena i odem.do nekog salona da to.provetim.Svidja.mi se i pofatak vlasnika.da.se benzinci na 120 Km na sat vrte u srstoj na 3000 ob.Voleo bih da mi neko kaze ako je probao 500 l
Što se motora tiče, ne razumem se previše u njihovu konstrukciju, ali sam primetio da većina atmo benzinaca sa 4-6 cilindara u poslednjem stepenu prenosa radi na 3100-3200 obr/min, čak i kada se znatno razlikuju u snazi i zapremini. Npr. Punto Classic 1.2 8v 60 ks 5.brzina, Hyundai Elantra 1.6 16v 138 ks 6. brzina, Lancia Kappa 3.0 V6 24v 204 ks 5. brzina. Kod turbo benzinaca to bude malo manje, obično oko 2700 obr/min, opet bez previše razlike o kolikom motoru je reč.
Ђенерал Јанковић
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jel može sutra "metar u ruke" - da se izmeri sedalni deo u Puntu? Ja ću da premerim u Fabiji.