Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Cuj Velje hejtera 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Velja napisao:H4wkeye napisao:Pre neki dan je jedan sa motorom proleteo pored radara sa 200+ km/h. Tablica podignuta naravno. Onaj pravac ka Velikom Gradistu. I sta je sad tu pokazao? Mislim da je isao 240 nesto da budem precizan. I da mu je izasao neki traktorista sa njive, jer nije lepo procenio brzinu i onda bude katastrofa....
Traktorista je dužan da ...bla,bla,bla... šta misliš zašto je ovaj uz'o motor od 150 konja...bla,bla,bla... moramo voditi računa jer je on izložen...

Nisam hejter, volim ih više nego što misliš i želim im samo dobro. Samo niko im ne može sačuvati glavu ako se sami ne paze
Pozdrav Hraniocu

Pozdrav Hraniocu

Znam, slazem se, salim se malo. 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Šta da uradiš ovom na 3:05 koji lomi čoveku retrovizor kad je ovaj već reagovao i zatvorio vrata?Delija napisao:Moreeeee...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=BAJtAEsPCLc

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Uzmes lepo francuski kljuc i prebrojis mu kosti, pa mu ni u sledecem zivotu nece tako nesto pasti na pamet. Nema druge.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Al prvo da ga stigneš....ili nađeš ako si zapamtio br tablica.

Interesantno, ne odobravas unistavanje imovine kad ti neko ugrozi zivot al odobravas nanosenje povreda kad ti neko ugrozi imovinu.
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Polako sa to lomljenje kostiju, svaki drugi post lupas nekome glavu. Ima nas plasljivih bajkera, mozda prouzrokujes da vise ne sednemo na motor.
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
- Delija
- Kontakt:
Eto neke koristi od mene 
Drugi deo komentara je potpuno neprecizan - kad mi neko namerno ugrozi imovinu.

Na sta aludiras kod prvog dela komentara?ftj napisao:Interesantno, ne odobravas unistavanje imovine kad ti neko ugrozi zivot al odobravas nanosenje povreda kad ti neko ugrozi imovinu.
Drugi deo komentara je potpuno neprecizan - kad mi neko namerno ugrozi imovinu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa obicno se retrovizori lome kada te neko isece ili ugrozi zivot na neki nacin, ne radi se iz hira a najcesce kad nakon toga nece da se izvine nego jos uzme da jede govna. Nikad to nisam radio al eto objasnjavam zasto to ljudi rade.
- Delija
- Kontakt:
Ako je stvarno to povod, ali bez toga da je i sam delimicno kriv za incident svojim bahatim ponasanjem i divljanjem onda mogu da razumem.
Na ovom snimku ne moze da se utvrdi da li je u pitanju "osveta" za nesto sto se ranije desilo ili cista bahatost i bezobrazluk motoriste.
Na ovom snimku ne moze da se utvrdi da li je u pitanju "osveta" za nesto sto se ranije desilo ili cista bahatost i bezobrazluk motoriste.
Zato kazem bilo bi dobro da se prodje 5k km pa nek bude i po propisu i ogranicenju i imaces vise razumevanja.
Hoće motoristi da polome retrovizor i ako im ne ostaviš mesto da prođu između dve kolone. Takvom vožnjom sami sebe ugrožavaju i džaba posle prde kako ih je neko isekao.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ja i u kolima zveram da li ima nekog u autu pored puta i samo vizualizujem kako otvara vrata. Ova vožnja po principu "neće valjda" mi je u istom rangu kao i 100kmh na autoputu po magli. Sam si odgovoran za posledice rizične vožnje, a ne da kriviš nekog drugog.