Zlatibor ili slična destinacija za vikend..
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Zlatibor ili slična destinacija za vikend..
E, Javor mi je bio na umu, narocito sto je dzaba, nego nisam nigde mogao naci neko misljenje. Znas nekog da je bio?
Osim što je u 3 lepe pm... u sred ničega. Bili smo i tamo, samo da vidimo. I popijemo kafu 
TT

TT
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da, znam, komentari su fenomenalni. I na netu takodje.Rakhil napisao:E, Javor mi je bio na umu, narocito sto je dzaba, nego nisam nigde mogao naci neko misljenje. Znas nekog da je bio?
http://www.putovanja.info/forum/topic/1 ... -ivanjice/
Hotel je renoviran komplet ja mislim 2011. i u vlasnistvu je Mone.
Varijanta za decu, lep smestaj, cist vazduh, tu ima neka ruza vetrova, kazu da ljudi umeju da povracaju od naleta svezeg vazduha.

- Rakhil
Za kad si rezervisao?
-
- Banned
17.02. - 22.02. (5 noci)
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Rakhil, neka banja nije opcija? Npr Vrujici?
Gledam nesto u februaru/mart, jedini kriterijum je da je blizu BG, pa su mi Divcibare i Vrujici u opcijama.
Gledam nesto u februaru/mart, jedini kriterijum je da je blizu BG, pa su mi Divcibare i Vrujici u opcijama.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Javor je lepa priroda i sve al hotel je onaj pravi iz komunistickog vremena, kakvo crno renoviranje. Po meni preskupo za tu uslugu.
ispod 2k dindzi polupansion po osobi ti je preskupo? pa kakva je to onda usluga, sam sebi pravis klopu?
ili jos bolje, jedna od akcija 3 dana/4 noci 49e...
ne znam gde ima jeftinije a da sto kaze rakhil ne zakacis ebolu. pa celo divcibare je skuplje bilo jos pre par godina...
ovaj javor bi bio opusteno 500 dindzi skuplji da nije u pripizdini, bar po slikama... one ekonomik sobe su jedino na slikama ocaj, ovo ostalo je za tu cifru sasvim korektno da ne kazem odlicno...

ili jos bolje, jedna od akcija 3 dana/4 noci 49e...
ne znam gde ima jeftinije a da sto kaze rakhil ne zakacis ebolu. pa celo divcibare je skuplje bilo jos pre par godina...
ovaj javor bi bio opusteno 500 dindzi skuplji da nije u pripizdini, bar po slikama... one ekonomik sobe su jedino na slikama ocaj, ovo ostalo je za tu cifru sasvim korektno da ne kazem odlicno...
-
- Banned
Kakav si ti indijanac, cudo jedno.ftj napisao:Javor je lepa priroda i sve al hotel je onaj pravi iz komunistickog vremena, kakvo crno renoviranje. Po meni preskupo za tu uslugu.

Inace hotelu nedostaje samo lift da ima *** .
Dragane, zasto je 15km od Ivanjice pripizdina ?
Ogi, videćeš kad odeš. Bio sam, video, nemam želju tamo da boravimo. Inače me iritira srpski turizam, to je moj problem. Kapiram da može da bude lepo za decu, ko to voli.
Mislim da je ipak skoro 30 km od Ivanjice, i to se vozi jedno 45 minuta ako se ne varam. A i do Ivanjice treba stići, i to je smor (meni).
Mislim da je ipak skoro 30 km od Ivanjice, i to se vozi jedno 45 minuta ako se ne varam. A i do Ivanjice treba stići, i to je smor (meni).
Pa nebitno koliko ima, ako je bitna ivanjica, onda ides u ivanjicu... 
Ogi priroda je tamo ekstra, ko to trazi, ali koliko sam video to je jedini hotel tamo i jedina zabava je setnja, mozda gresim. Da ne bude zabune, ne kazem da je to sranje, samo treba znati u sta se upustas. Kao kad sam bio na staroj planini pre neki mesec, jedan odlican hotel na proplanku i to je to, ako nema skijanja dobar deo ljudi bi se tamo smorili...
Meni je bilo super...

Ogi priroda je tamo ekstra, ko to trazi, ali koliko sam video to je jedini hotel tamo i jedina zabava je setnja, mozda gresim. Da ne bude zabune, ne kazem da je to sranje, samo treba znati u sta se upustas. Kao kad sam bio na staroj planini pre neki mesec, jedan odlican hotel na proplanku i to je to, ako nema skijanja dobar deo ljudi bi se tamo smorili...
Meni je bilo super...
- Rakhil
Dobro kaze Steva, treba I banje da proverim
Meni je u secanju preko 3.000 din za polupansion(30e u tom trenutku), doduse nije bila zima, sto je meni previse za okreceni hotel iz doba komunizma sa hranom ranga drzavnog vrtica al ok, pogotovo kad znam sta i kako mozes da dobijes u Austriji za te pare.
Slazem se, nasa turisticka mesta kao i kopaonik su krs za Austriju, cena je identicna a neuporedivo bolji odmor.
Edit sad videh da je ovo za vikende, neka neko prebaci u zimovanje.
Edit sad videh da je ovo za vikende, neka neko prebaci u zimovanje.