Evo kuckam iz DZ i povremeno gvirnem ka autu.Kuzmanovic napisao:Vidim ja da cemo poceti da nabavljamo sigurnosne srafove za celicne felne.

Ako mi udekraju felne, reklamiraću šrafove kod Ivancha.

Sent using Tapatalk
Evo kuckam iz DZ i povremeno gvirnem ka autu.Kuzmanovic napisao:Vidim ja da cemo poceti da nabavljamo sigurnosne srafove za celicne felne.
pa kad zivimo u djungluRakhil napisao:Gde Nextu, taj ima 4 seta sigurnosnih po autu, plus sedi na terasi sa puskom
Jebes ga, opet im to oduzima vreme. Ja na srafove ne gledam kao na neku ekstra zastitu nego se nadam da im oduzimaju dovoljno vremena i da ce pre da skine sa nekog auta koji ih nema...Sloba napisao:Sa čeličnih felni sigurnosni šrafovi se skidaju vodoinstalaterskim kleštima. Na alu su već neka zaštita.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Ovaj momak resava takve situacije. Upoznajte Sved-a.Rakhil napisao:Ove matice sto imamo Next i ja nije lako skinuti ni sa kljestima, moraju da budu neka malo zajebanija od onih obicnih vodoinstalaterskih.
Džabe mu za samoodbranu, srećni vlasnik poput mene nosi širok asortiman Čika Fadilj iz Bećej proizvoda.dragvorl napisao:Ovaj momak resava takve situacije. Upoznajte Sved-a.Rakhil napisao:Ove matice sto imamo Next i ja nije lako skinuti ni sa kljestima, moraju da budu neka malo zajebanija od onih obicnih vodoinstalaterskih.Ukoliko srecni vlasnik auta dodje slucajno, moze posluziti i za samoodbranu.