Automobil od 15-17k eura

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Re: Automobil od 15-17k eura

Post od mr.Big »

Nenade, koliko sam shvatio, ti si u poziciji da poslednji put kupiš neki auto za zaista svoju dušu i to sa ozbiljnom lovom. Da li će to biti Civic R, BMW, Audi ili Mečka ti to najbolje znaš da odmeriš prema tvojim potrebama, željama i mogućnostima. Jedino ti preporučujem da se ne osvrćeš na ,,reacionalne'' predloge ljudi koji su tvoju trenutnu situaciju preskočili u životu.
Mislim da nije OK savetovati nekog da skenja tol'ke pare u neku japansku/francusku/talijansku konfekciju u kojoj će da se dosađuje par godina i onda je proda za mizerne pare. Zna se koja se polovna kola kupuju za tu lovu i tu nema neke filozofije -dakle, švapska kola, ako postoji najasnoća. Model, metražu i kubikažu odredi isklučivo sam -ako su pare tvoje, tj ako se samo ti pitaš... :)
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Otkud to da će mu Mazda dosaditi za par godina? Može da bude, a ne mora da znači.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Mazda je sasvim dobar auto, koji moze da mu se svidi i vise od nekog drugog kog je imao u planu.. Slika
Slika
Slika

Samo nisam skapirao koju je verziju mazde gledao.. HB ili sa dupetom?
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

mr.Big napisao:Nenade, koliko sam shvatio, ti si u poziciji da poslednji put kupiš neki auto za zaista svoju dušu i to sa ozbiljnom lovom. Da li će to biti Civic R, BMW, Audi ili Mečka ti to najbolje znaš da odmeriš prema tvojim potrebama, željama i mogućnostima. Jedino ti preporučujem da se ne osvrćeš na ,,reacionalne'' predloge ljudi koji su tvoju trenutnu situaciju preskočili u životu.
Mislim da nije OK savetovati nekog da skenja tol'ke pare u neku japansku/francusku/talijansku konfekciju u kojoj će da se dosađuje par godina i onda je proda za mizerne pare. Zna se koja se polovna kola kupuju za tu lovu i tu nema neke filozofije -dakle, švapska kola, ako postoji najasnoća. Model, metražu i kubikažu odredi isklučivo sam -ako su pare tvoje, tj ako se samo ti pitaš... :)
Pošto se približava kraj godine i svode se računi, ja kandidujem ovaj post u najuži izbor za "zlatnu malinu" na ovom forumu...ako se otvori takva tema :kezo:
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Mister Biže :) ,
Mislim da će Japansku konfekciju prodati za malo više od mizerne cifre, odnosno da će ipak najmizerniju cifru kada bude prodavao izgubiti upravo na japanskoj konfekciji (čak manje nego na Deutschland, Deutschland uber alles).

Starče,
ne slažem se, iz prostog razloga što u postu niti jedan jedini put nije pomenut Golf.
Poslednja izmena od perfiko u 08 Nov 2012, 11:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

nenad.fil napisao:Floyd, thanks man you get me...
:pivo:

@DW

Limuzinu gleda ;)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

starac vujadin napisao:
mr.Big napisao:Nenade, koliko sam shvatio, ti si u poziciji da poslednji put kupiš neki auto za zaista svoju dušu i to sa ozbiljnom lovom. Da li će to biti Civic R, BMW, Audi ili Mečka ti to najbolje znaš da odmeriš prema tvojim potrebama, željama i mogućnostima. Jedino ti preporučujem da se ne osvrćeš na ,,reacionalne'' predloge ljudi koji su tvoju trenutnu situaciju preskočili u životu.
Pošto se približava kraj godine i svode se računi, ja kandidujem ovaj post u najuži izbor za "zlatnu malinu" na ovom forumu...ako se otvori takva tema :kezo:
:kezo:
Ima slična tema :)
viewtopic.php?f=25&t=111&hilit=postovi
Never Say Never Again
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

trojanac napisao:Otkud to da će mu Mazda dosaditi za par godina? Može da bude, a ne mora da znači.
Pa ako gledas iz ugla VW fana onda moze.
Njima njihovi ljubimci nemogu da dosade kad su iz generacije u generaciju isti ili gori :mrgreen:

p.s. Sokirao sam se kad sam procitao da VW u Jetta-i ugradjuje menjac sa 5 brzina :glavomuzid:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ne vredi to kad ljudi gledaju drugacije na aute, kao moj otac recimo, njega bas briga kako mu auto ide, izgleda, cuje se... Svako ima neki svoj kriterijum i to je to... Ja se naravno slazem sa tim da treba uzivati u voznji, ali ne razmidljamo svi isto...

Floyd, mislim da je potpuno ne bitno sta ja mislim za tvoj auto, ti si kupio auto koji tvojim kriterijumima odgovara najvise i uradio si dobru stvar. Isto to savetujem i ovog lika, nek kupi sta ce njemu odgovarqti, a sta mislim ja, ti, pera, mika, djoka... Ne bitno je skroz. Mi smo izneli vise mogucnosti a samo on zna koja mu je najbolja :)
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

AcaKayak napisao:Isto to savetujem i ovog lika, nek kupi sta ce njemu odgovarqti, a sta mislim ja, ti, pera, mika, djoka... Ne bitno je skroz. Mi smo izneli vise mogucnosti a samo on zna koja mu je najbolja :)
:plusone:
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Mir u svetu... :kezo:

Kad je tema već postavljena na forum, slobodno komentarišete i savetujte.
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Ljudi hvala vama na razumnim i nerazumnim sugestijama:-)

Mislim da ću se odlučiti uskoro. Sad su mi u Komnenovicu ponudili astru 1.7 u osnovnom paketu opreme za nekih 16.000
Iskreno ne svidja mi se jer je baš klot. Prednji podizaci, klima 4 airbaga i komande na volanu. U tom nivou je i ona pomalo plastikaner...

Mr. Big meni niko ne diktira šta ću da kupim, ali pošto već ne mogu da uzmem mercedes, onda mi je manje više svejedno šta ću da uzmem od "konfekcije."

Mazda za sada vodi, jer je najjeftinija, ima najviše opreme i trenutno bar na papiru najjači motor.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

NHF Nenade, tvoje pare-tvoja odluka...
Bar danas prave gomile kompromisa za ovakve situacije. Dizel BMW karavan, gomile SUVova, Subaru, naprcane male Mečkice i Audi, GTI Golfovi -šta ti srce poželi...

Evo vam skrinšot, pa ga sačuvajte negde u kompu -jednog dana, sa godinama(kilometražom) će biti shvaćenSlika
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

4 erbega za 16k evra :ludaca:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Daj Boze da mu ni jedan ne zatreba..
Nego sto se tice Astre, ako ti je plastikaner, razocaraces se plastikom u mazdi.
Predlazem ti da probas i jedan i drugi..
Razlika u opremi ne znam koja je.. Posto ne znam ni koji nivoi su u tvojoj ponudi..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori