Mali gradski auto od 15-17k

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Mali gradski auto od 15-17k

Post od Geza »

Nije loš predlog, od pre nekoliko postova.

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Slika

Vozio sam ovakav i :doubleup: je.

Ali s druge strane, 15k bez ikakvih doplata za 500 0.9ta je po meni previse...
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Ma clio 4 :mrgreen:
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Rekoh ja odma, Fiat 500 Abarth je vrh. Uklapa se u budzet, kilometraza do 2-3 'iljade, 135ks.

Slika
Fiat 500 Abarth by gipiosio, on Flickr

Bas je gotivan :djavo:

edit: Koje doplate, ima abarth za te pare.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

ftj napisao:Ima li jedna tema gde floyd ne napljuje vw i preporuči bmw? :mrgreen:
BMW 1 sam predlozio iz zajbancije...znam da se ne trazi C segment ;)
A1 mi stvarno i iskreno jeste smesan auto, prava snobovska igrackica, bez imalo sarma i ukusa ;)
Da ne ispadne da mrzim Audi, A5 i R8 mi se veoma dopadaju, A8 mi se vise svidja od serije 7, A7 od 5 GT...

Sto bi rekao Dragan, Fiat 500 je pojam za njega...privukao mi je paznju i kad sam ga prvi put video 2008. u Luganu i dan danas kad ga vidim. Da moja zena voli male automobile, uzeo bih ga njoj pa da ga "kradem" ali posto nevoli onda nista...mozda cu sebi juriti nekad nekog Abartha ;)
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

floyd, potpuno isto razmisljamo po ovom pitanju...
swemir napisao:Ma clio 4 :mrgreen:
to je mislim mnogo ozbiljan auto za ovo sto se trazi...ne mislim da je sad klio 4 gigamega nego je previse blizu jedinom porodicnom autu, blize nego ikada do sada...
starac vujadin napisao:Dragane, ima Renault Wind, ali na njega retko ko obraca pažnju.
ima li ijedan kod nas...?
sa 1.6b 133 bi bio zanimljiv auto...ili sa ovim novim 1.2tce 115...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Ima crni u NS.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Floyd napisao:@Heroj

Pretera ga malo sa tih 70% ;)
Inace ti obicno ne podrzavas kupovinu klotara a sad ti je A1 klot sa najslabijim motorom dobra kupovina :pardon:
Vidis dole par postova pre da sam prvi rekao da mi je A1 tu na poslednjem mestu i da ga ja licno nikada ne bih uzeo ni u ovoj,ni u bilo kojoj drugoj verziji/opremi.
Generalno,meni ruzan automobil. DS3 je moj izbor u toj klasi,pa Opel Adam,Mito,Fica.
Ali devojci se svidja,a ona kupuje automobil,ostaje pitanje da li je kvalitetan,da li ima ok performanse i ostalo sto je bitno kod jednog automobila...
U ergonomiju ne sumnjam da je super,kvalitet takodje,performanse sam stavio da su iznad proseka klase,ne vidim razlog da devojka ne uzme taj automobil koji joj se ocigledno dopada.

A da sam preterao sa 70%,veruj mi da nisam,nego ti obracas paznju samo na ova bolja kola...
Moj Land Cruiser je prvi koji je sporiji za oko pola sekunde do 100 i ako kosta kao 3 A1...
Da ne kazemo da taj turbo moze da se cipne bas lepo,a onda ce imati pravu gradsku zujalicu super performansi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
moimoi
Reactions:
Pridružio se: 26 Apr 2012, 14:14

Post od moimoi »

Dobar je Audi A1 ipak je to turbobenzinac. A ako joj se svideo A1, onda bi glavne alternative bili Nemci - Mini One i Polo, pre DS3, Alfe Mito i Fiata 500.
NexT napisao:Ali s druge strane, 15k bez ikakvih doplata za 500 0.9ta je po meni previse...
Kod jednog novosadskog dilera Fiat 500 0.9T Lounge je 14,1K evra, to uključuje panorama krov, maglenke, elektro retrovizore, kožni volan, usb/bluetooth/voice, 15" alu felne. A doplate su:
-esp 250 evra
-auto klima 450 evra
-ksenoni 700 evra
-kožna sedišta 800 evra
-automatski menjač 800 evra
-parking senzori 250 evra
-Hi-Fi sistem 400 evra
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Samo mi objasni po kojoj logici je polo alternativa A1?
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

A ako joj se svideo A1, onda bi glavne alternative bili Nemci - Mini One i Polo, pre DS3, Alfe Mito i Fiata 500.
Prepoznao si ono "tevtonsko" u njoj... ;) ...čim joj se sviđa A1, verovatno koristi Niveu, Dr. Scholl, Adidas i zalaže se za ukidanje paralenih insititucija na severu Kosova kao kancelarka. :)
moimoi
Reactions:
Pridružio se: 26 Apr 2012, 14:14

Post od moimoi »

Pa za cenu ispod osnovnog A1 dobije Polo 1.2 TSI DSG 105KS Highline (15K evra) sa skoro pa istim kvalitetom i završnom obradom kao i Audi, a dosta boljim od Yarisa, 208ice i sl. Automatik je velika prednost u Beogradu.

A sa highline opremom i alu felnama mnogi bi rekli i da je lep.
Slika
starac vujadin napisao:
A ako joj se svideo A1, onda bi glavne alternative bili Nemci - Mini One i Polo, pre DS3, Alfe Mito i Fiata 500.
Prepoznao si ono "tevtonsko" u njoj... ;) ...čim joj se sviđa A1, verovatno koristi Niveu, Dr. Scholl, Adidas i zalaže se za ukidanje paralenih insititucija na severu Kosova kao kancelarka. :)
Ovde govorimo o automobilima. Neko ko gleda Audi dosta su veće šanse da kao alternativu ima Volkswagen nego Citroen, Alfa Romeo ili Fiat. Zašto joj niko nije predložio npr. Hyundai? Zato su Nemci glavne, ali ne i jedine alternative. Svakako su Juke, DS3, Mito i Lancia Ypsilon razumni predlozi.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Koliko shvatam "problematiku", traži se neki "lifestyle" model, tako da je Polo alternativa koliko i Punto.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Šalim se malo na tvoju logiku oko njenog ukusa..nema to veze što pričaš, to je devojka koja hoće neki fancy auto, ne zanima nju "nemac". Ako uzme Audi biće to zato što joj se sviđa auto kao auto, zato što joj je Audi ok firma i zato što zna ljude koji to prodaju.

A kad si utvrdio da Polo ima "dosta bolju završnu obradu" od Yarisa, ili od 208 koji tek što je krenuo da se prodaje?
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Mislim da se MX-5 1.8 Emotion sa platnenim krovom trenutno može dobiti za zadatu cifru.
Odgovori