Uze mi recenicu sa tastature...dag81 napisao: Neka ta unutrasnja plastika kosta 2e u proizvodnji x2=4e x 100.000 vozilia=400.000e pa vi racunajte kolika je to usteda za fabriku. 400 radnika moze da dobije platu samo zbog te plastike. Malo li je!?
.

Uze mi recenicu sa tastature...dag81 napisao: Neka ta unutrasnja plastika kosta 2e u proizvodnji x2=4e x 100.000 vozilia=400.000e pa vi racunajte kolika je to usteda za fabriku. 400 radnika moze da dobije platu samo zbog te plastike. Malo li je!?
.
Pre ce biti -evo je antiPunto kampanja sa VG.NexT napisao::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Evo ga opet, Das Punto :lol: :lol: :lol:
Stekaju se bre gde stignu, kakav crni led...
mr.Big napisao:Samo da znate,i ja sam pre x godina izvrnuo dzepove za (u to vreme) polovnjaka snova-pa sam posle izvesnog vremena shvatio koliko je u stvari taj rezon pogresan i zapravo malogradjanski. Prosao sam to i nadam se da cu uskoro biti u prilici da pazarim nov (dakle-pravi) auto,pa makar bio i francuski.
BTW:upravo sam na cerkinom Puntu shvatio pravu razliku izmedju novih i polovnih kola. Jednostavno,
radi kako treba vs. konstantna zajebancija zarad puvanja
Nije pravilo u danasnje vreme, jer vise ni nov Premium nije garancija da ce sve da radi. Stede svi na sve strane, u svim granama industrije, tako da je glavna fora napravi sto jeftinije, izreklamiraj sto bolje i prodaj sto vise komada sto skuplje mozes. Kad uzmes pare, svaka briga proizvodjaca/prodavca prestaje! :roll:mr.Big napisao: Samo da znate,i ja sam pre x godina izvrnuo dzepove za (u to vreme) polovnjaka snova-pa sam posle izvesnog vremena shvatio koliko je u stvari taj rezon pogresan i zapravo malogradjanski. Prosao sam to i nadam se da cu uskoro biti u prilici da pazarim nov (dakle-pravi) auto,pa makar bio i francuski.
uopste ne shvatam poentu posta...mr.Big napisao: Pre ce biti -evo je antiPunto kampanja sa VG.![]()
Promasili ste temu ,tj sasa lbg ju je kao i ranije okrenuo na pljuvacinu...Prica je o plasticnim podkrilima koje mnoge velike firme ne stavljaju oko zadnjih tockova manjih modela.
Da li su Francuzi u pravu ili ne -to me ne zanima,a i od kad su oni neko merilo bilo cega. Smesan vam je taj trip -vozim vrhunsko vozilo od nekoliko soma evra ,ajde da se rugam ,,nedostojnima''. Glupo je da to potencirate i tamo gde to nije tema.
Samo da znate,i ja sam pre x godina izvrnuo dzepove za (u to vreme) polovnjaka snova-pa sam posle izvesnog vremena shvatio koliko je u stvari taj rezon pogresan i zapravo malogradjanski. Prosao sam to i nadam se da cu uskoro biti u prilici da pazarim nov (dakle-pravi) auto,pa makar bio i francuski.
BTW:upravo sam na cerkinom Puntu shvatio pravu razliku izmedju novih i polovnih kola. Jednostavno,
radi kako treba vs. konstantna zajebancija zarad puvanja
Sto mi podmecete da ja kao branim usr@ni Fiat i da tvrdim da su neka kola nebezbedna zbog tih plastika i sl. Uzgred, i Stilo ima isto to kao i Alfa,al nema veze.NexT napisao:Osim ovaj deo "ne zanima me da li su francuzi u pravu ili ne, ali znam da Fiat jeste jer ne stavlja"![]()
I, da, u pravu si, francuski automobili nikada nisu bili merilo... Sta onda reci tek za Fiat...
i30 ima i napred i pozaditrojanac napisao:Kod većine japanskih i korejskih vozila ta zaštita ne postoji pozadi, a i napred je pitanje kako su izveli. Nije bitno koliko košta auto, to se ne radi zbog uštede. Pisao sam o tome u temi o mom automobilu.