Izbor brijača i tehnike brijanja

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Izbor brijača i tehnike brijanja

Post od Paja »

:plusone:
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Ja svaki dan ako izlazim u narod sto bi moja baba rekla :mrgreen: ok u ispitnom roku zarastem jer tad ne izlazim iz kuce po 2 nedelje pa me zabole
Imam slabu bradu i jos svetao ten pa mi ruzno stoji cim malo poraste,tako da se uvek trudim da budem sveze obrijan. A i ne oduzima mi mnogo vremena,2 minuta tokom tusiranja
Nego jel znate gde ima najjeftinije da se nadju gillette fusion proglide ? Smorio sam se kad sam video da su 2 komada 1000 din
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Najbolja stvar koju sam uradio skoro je sto sam kupio Braun masinicu za brijanje, mrezica + pop-up trimer.
Platio sam ga oko 3200 preko popusta, sad vidim da je preko 7000, ali je fantasticna stvar, ne dajem pare na uloske, penu, aftersejv, usteda u svakom smislu.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Gledam danas, onih Gillette brijaca, sa zamenljivom glavom/uloskom, ima mali milion. Te Fusion, ProFusion, ProGlideFusion, FusionProGlide, Glide Pro, Max ProFusion i te kombinacije :D Uglavnom, razlikuju se po boji, ali po izgledu deluju skoro identicno. Pitanje je: Da li se na svaki od brijaca moze staviti bilo koji drugi ulozak? Probao neko?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Svi Fusion pašu na sve Fusion drške. To je ista serija gde je boja drške estetika, a razlike su navodno u samom žiletu.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Zagledao sam ih u kutijama, svi imaju pet zileta, plus jedan na vrhu, isti oblik i glave i drske, tesko da ne pase. A i masovna je to industrija. Uglavnom, osim boje, ne nadjoh neku vizuelnu razliku... Logicno bi bilo da svi pasuju.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

pedja napisao:Gledam danas, onih Gillette brijaca, sa zamenljivom glavom/uloskom, ima mali milion. Te Fusion, ProFusion, ProGlideFusion, FusionProGlide, Glide Pro, Max ProFusion i te kombinacije :D Uglavnom, razlikuju se po boji, ali po izgledu deluju skoro identicno. Pitanje je: Da li se na svaki od brijaca moze staviti bilo koji drugi ulozak? Probao neko?

E ja cu bas da probam ovih dana jer sam pri kupovini uspeo da ispustim jednu od mocnih reci pa mi sad ulosci imaju valjda jedno "pro" (il neku drugu rec) manje u odnosu na rucku :)
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

A jel su za one sa baterijom u drsci drugaciji brijaci ? Ja imam Fusion ProGlide, on je valjda najbolji jer ja namerno nisam hteo taj sto pusta struju. Jeste super,samo nikako da kupim uloske,ne daje mi se 2000 za 3 komada
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ma ne pusta struju, samo vibrira... :)
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Ma sve je to isto sranje. Imam tu dršku sa vibracijom i kačim žilete koje mi žena kupi, a uglavnom kupi pogrešne.
Pogledajte na ulošcima kakav je prihvat za dršku. Ako je isti to je to.

Priča sa tim žiletima je klasični marketing potrošačkog društva. Svakog meseca se pojavi isto to samo malo drugačije, a revolucionarno novo. Isto je sa šamponima, tamponima, bla, bla.......
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Izbor brijača i tehnike brijanja

Post od Floyd »

:plusone:

Ja sam bas dugo koristio Mach 3 a pre par godina sam presao na Fusion i to samo zato sto je bila neka akcija pa je citav komplet kostao nesto manje nego samo zileti za Mach 3.

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Pošto u poslednje vreme sam zabradio par puta do te mere da je aparatom bilo mučenje, lepo sam uzeo britvu i ubacio najobičniji žilet, koliko se sećam dok nisam prešao na električni meni je to najbolje legalo od svih ručnih brijača...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Re: AW: Izbor brijača i tehnike brijanja

Post od Paja »

Floyd napisao::plusone:

Ja sam bas dugo koristio Mach 3 a pre par godina sam presao na Fusion i to samo zato sto je bila neka akcija pa je citav komplet kostao nesto manje nego samo zileti za Mach 3.

Gesendet von meinem GT-I9505
Slično i ja.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Drastično je bolji Fusion od Mach3. Neuporedivo.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Slažem se. Uz zadnji Mach3 komplet žileta dobio sam promotivno i jedan Fusion žilet, specijalno za Mach držalje. Oseti se razlika. Naročito kad se opet vratiš na Mach. ;)
Širim haos!
Odgovori