Izbor brijača i tehnike brijanja
Re: Izbor brijača i tehnike brijanja
Ja svaki dan ako izlazim u narod sto bi moja baba rekla
ok u ispitnom roku zarastem jer tad ne izlazim iz kuce po 2 nedelje pa me zabole
Imam slabu bradu i jos svetao ten pa mi ruzno stoji cim malo poraste,tako da se uvek trudim da budem sveze obrijan. A i ne oduzima mi mnogo vremena,2 minuta tokom tusiranja
Nego jel znate gde ima najjeftinije da se nadju gillette fusion proglide ? Smorio sam se kad sam video da su 2 komada 1000 din

Imam slabu bradu i jos svetao ten pa mi ruzno stoji cim malo poraste,tako da se uvek trudim da budem sveze obrijan. A i ne oduzima mi mnogo vremena,2 minuta tokom tusiranja
Nego jel znate gde ima najjeftinije da se nadju gillette fusion proglide ? Smorio sam se kad sam video da su 2 komada 1000 din
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Najbolja stvar koju sam uradio skoro je sto sam kupio Braun masinicu za brijanje, mrezica + pop-up trimer.
Platio sam ga oko 3200 preko popusta, sad vidim da je preko 7000, ali je fantasticna stvar, ne dajem pare na uloske, penu, aftersejv, usteda u svakom smislu.
Platio sam ga oko 3200 preko popusta, sad vidim da je preko 7000, ali je fantasticna stvar, ne dajem pare na uloske, penu, aftersejv, usteda u svakom smislu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Gledam danas, onih Gillette brijaca, sa zamenljivom glavom/uloskom, ima mali milion. Te Fusion, ProFusion, ProGlideFusion, FusionProGlide, Glide Pro, Max ProFusion i te kombinacije
Uglavnom, razlikuju se po boji, ali po izgledu deluju skoro identicno. Pitanje je: Da li se na svaki od brijaca moze staviti bilo koji drugi ulozak? Probao neko?

Svi Fusion pašu na sve Fusion drške. To je ista serija gde je boja drške estetika, a razlike su navodno u samom žiletu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zagledao sam ih u kutijama, svi imaju pet zileta, plus jedan na vrhu, isti oblik i glave i drske, tesko da ne pase. A i masovna je to industrija. Uglavnom, osim boje, ne nadjoh neku vizuelnu razliku... Logicno bi bilo da svi pasuju.
pedja napisao:Gledam danas, onih Gillette brijaca, sa zamenljivom glavom/uloskom, ima mali milion. Te Fusion, ProFusion, ProGlideFusion, FusionProGlide, Glide Pro, Max ProFusion i te kombinacijeUglavnom, razlikuju se po boji, ali po izgledu deluju skoro identicno. Pitanje je: Da li se na svaki od brijaca moze staviti bilo koji drugi ulozak? Probao neko?
E ja cu bas da probam ovih dana jer sam pri kupovini uspeo da ispustim jednu od mocnih reci pa mi sad ulosci imaju valjda jedno "pro" (il neku drugu rec) manje u odnosu na rucku

A jel su za one sa baterijom u drsci drugaciji brijaci ? Ja imam Fusion ProGlide, on je valjda najbolji jer ja namerno nisam hteo taj sto pusta struju. Jeste super,samo nikako da kupim uloske,ne daje mi se 2000 za 3 komada
Ma ne pusta struju, samo vibrira... 

Ma sve je to isto sranje. Imam tu dršku sa vibracijom i kačim žilete koje mi žena kupi, a uglavnom kupi pogrešne.
Pogledajte na ulošcima kakav je prihvat za dršku. Ako je isti to je to.
Priča sa tim žiletima je klasični marketing potrošačkog društva. Svakog meseca se pojavi isto to samo malo drugačije, a revolucionarno novo. Isto je sa šamponima, tamponima, bla, bla.......
Pogledajte na ulošcima kakav je prihvat za dršku. Ako je isti to je to.
Priča sa tim žiletima je klasični marketing potrošačkog društva. Svakog meseca se pojavi isto to samo malo drugačije, a revolucionarno novo. Isto je sa šamponima, tamponima, bla, bla.......
Re: AW: Izbor brijača i tehnike brijanja

Ja sam bas dugo koristio Mach 3 a pre par godina sam presao na Fusion i to samo zato sto je bila neka akcija pa je citav komplet kostao nesto manje nego samo zileti za Mach 3.
Gesendet von meinem GT-I9505
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pošto u poslednje vreme sam zabradio par puta do te mere da je aparatom bilo mučenje, lepo sam uzeo britvu i ubacio najobičniji žilet, koliko se sećam dok nisam prešao na električni meni je to najbolje legalo od svih ručnih brijača...
Re: AW: Izbor brijača i tehnike brijanja
Slično i ja.Floyd napisao:
Ja sam bas dugo koristio Mach 3 a pre par godina sam presao na Fusion i to samo zato sto je bila neka akcija pa je citav komplet kostao nesto manje nego samo zileti za Mach 3.
Gesendet von meinem GT-I9505
Drastično je bolji Fusion od Mach3. Neuporedivo.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Slažem se. Uz zadnji Mach3 komplet žileta dobio sam promotivno i jedan Fusion žilet, specijalno za Mach držalje. Oseti se razlika. Naročito kad se opet vratiš na Mach. 

Širim haos!