Sloba napisao:Ovo je nešto od mojih omiljenih jela koja su na stolu jednom nedeljno, uz manje varijacije.
Slobo, šta je ovo na tanjiru br. 2 ???
Sloba napisao:Ovo je nešto od mojih omiljenih jela koja su na stolu jednom nedeljno, uz manje varijacije.
Hi hi, kod mene je taj drugi tanjir kao u negativu, to sto je kod tebe belo testo kod mene je mleveno meso, a na vrhu malo testaSloba napisao:Špagete sa prelivom od mlevene junetine.
Na prvoj je losos.
Na ketering?Aleksandar194 napisao:Kako li si se ti udala?!
bane valjevo napisao: na onoj tandari, čini mi se...
Talandara je zapravo jedan od diskova sa tanjirače za oranje, onaj koji se razjeo i rasklimao u centru kuda prolazi osovina. Ljudi bi skunuli takav disk, zavarili i obrusili centar i eto talandare. Danas se talandare prave od nule što je dobro jer se mogu praviti od debljeg materijala i većih prečnika od onih izvornih.nikaragva napisao:talandari
codemaker napisao: Tako da, eto, ne biram, jedem čega se god dočepam, sem na primer ugalj ili škriljce koje osobito ne volEm. Zato obožavam svadbe, veridbe, slave - nisam gadljiv ni na sa'rane. Svuda se dobro jede. Tako sam kod komšije čak tri puta išao da izjavim saučešće kad je umro komšija, sedao za sto i krkao, pa su me treći puta skembali i nisu me obavestili ni kad je komšinica umrla..