Mazda 6 ili Honda Accord
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Mazda 6 ili Honda Accord
Uz Elegance su isle 17" kod nas.. Mi smo zagledali jednu takvu (novu)
Brzine idu u H-a !!!

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ima boljih za te pare po oglasima kako mi se čini, ne znam dje ba zapelo da bude u Stojanovu..
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ma rekoh vec nije nista zapelo, samo je to jedini u NS pa je logicno probati njega da se stekne utisak o modelu... a posle moze da trazi konkretan primerak.
Mada i nije bas da su se oglasi razbili od interesantnih primeraka...
Mada i nije bas da su se oglasi razbili od interesantnih primeraka...
Znam za oba, kazem ima ih samo par pa ih nije problem sve pronaci
Ako mu se svidja, otice da vidi i taj crveni naravno. Ovaj drugi prodaje plac pa mi je to sumnjivo, pitanje i da li je iz uvoza auto a u tom slucaju ne dolazi u obzir.

Ako mu se svidja, otice da vidi i taj crveni naravno. Ovaj drugi prodaje plac pa mi je to sumnjivo, pitanje i da li je iz uvoza auto a u tom slucaju ne dolazi u obzir.
Pise i za taj drugi da je kupljen u Srbiji...ima i garanciju.
Vidim sada, vredi i to pogledati iako generalno jako preferiram vlasnika a ne plac...
Prednost kupovine od vlasnika je samo veca verovatnoca da oboris cenu...a i on kao i plac moze da te izradi.
Ovako gledano, crveni je mozda i bolja kupovina ali mu je boja
Ovako gledano, crveni je mozda i bolja kupovina ali mu je boja

Ne bih rekao. Placevi su premazani, znaju sve fore kako da zamaskiraju problem i da od krsha naprave privremeno dobar auto... Takodje obaranje cene nije zanemariva stavka, a plus me nervira znanje da se preprodavac bespotrebno ugradio...
crveni ima razlicite nijanse prednjih i zadnjih vrata
Meni je Akord 2.0 benzinac trenutno na prvom mestu poželjnih. Ja ga doživljavam kao racionalnu verziju AR 166 2.0ts , tačnije Alfa za normalne...
Sve to sto moze plac da uradi moze i pojedinac a sto se ugradnje tice, ugrade se oni vise prodavcu nego kupcu.Laki021 napisao:Ne bih rekao. Placevi su premazani, znaju sve fore kako da zamaskiraju problem i da od krsha naprave privremeno dobar auto...
Hocu da kazem da ipak ne bi bilo lose da ga pogleda.
Mislim da je to senka i prljavstinaswemir napisao:crveni ima razlicite nijanse prednjih i zadnjih vrata

Sve to sto moze plac da uradi moze i pojedinac a sto se ugradnje tice, ugrade se oni vise prodavcu nego kupcu.Floyd napisao:Laki021 napisao:Ne bih rekao. Placevi su premazani, znaju sve fore kako da zamaskiraju problem i da od krsha naprave privremeno dobar auto...
Hocu da kazem da ipak ne bi bilo lose da ga pogleda.
Naravno da moze, samo su sanse za tako nesto oko 10,37x manje

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ovaj plac koji prodaje Accord se nalazi u sklopu Honde na Nbgu
Brzine idu u H-a !!!

Ok, to nesto znaci.
Ne znam zasto lepo to nisu napomenuli
Ne znam zasto lepo to nisu napomenuli