Koji benzinac za 5.000 € ?
Re: Koji benzinac za 5.000 € ?
Salim se malo, naravno da ima u Japanu odlicnih auta. Ako se gleda Civic kao Trojketov, onda bi i 1.6 mogao da dodje u obzir, jer znam da u tom autu 1.4 ide osetno bolje od, npr. Opelovog 1.4 16v u Astri G, da ne kazem bas da je u rangu nekih 1.6.
Имам једно потпитање...
Accord koji se ne kvari ti je skup,a Bmw 3 karavan nije(ajde da ne kazem da se kvari,jer nikada nisam proveravao,ali znam da Bmw nije poznat po pouzdanosti)?
Elem,moje preporuke su ti Mazda 3,prosli model koji i dalje veoma atraktivno izgleda ili Civic, kao Trojancev...
Elem,moje preporuke su ti Mazda 3,prosli model koji i dalje veoma atraktivno izgleda ili Civic, kao Trojancev...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Za Mazdu 3 se slazem, koliko god "predizajnirana" za matorog vagenovca bila
Ima jedna crna 2.0/150/hatch u oglasima od skoro... Ili da samo predjes u GIV benzinac/Leon 1.8t.
TT

TT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Znam da je moj Civic otpao još na početku jer je "egzotika" tj. vlada takvo mišljenje, mada nije baš tako. No, kako god, vidim spominje se Accord i Civic, pa je problem što nema Civic sa motorom iz Accorda itd.
Međutim, tu se varate. Restilizovani Civic 7. generacije se pravio u varijanti sa 5 vrata, oprema sa oznakom Sport i motor 2.0, dobro poznati K20 iz Accorda, sa 160KS.
http://www.mojauto.rs/mobile-de/1724950 ... t_2005_god
Problem je cena, jer je ovaj primerak u DE. Kod nas ih i nema na oglasima, mada ima par komada u Srbiji. Tako da bi sa troškovima prebacio zadatu cifru.
Inače, ja još ne razmišljam ozbiljno o zameni auta, sigurno naredne 2 godine ćemo se još družiti. I naravno da sve zavisi od situacije, ali u neku ruku, radije bih ostao na 7. generaciji, baš u ovoj varijanti 2.0 Sport sa 160KS nego da uzmem "svemirca" 1.8 od 140KS. No, o tom potom, videćemo. Samo kažem, ovaj Civic sa 2.0 motorom iz Accorda je ubitačna kombinacija. To ko kupi neće se pokajati sigurno.
Međutim, tu se varate. Restilizovani Civic 7. generacije se pravio u varijanti sa 5 vrata, oprema sa oznakom Sport i motor 2.0, dobro poznati K20 iz Accorda, sa 160KS.
http://www.mojauto.rs/mobile-de/1724950 ... t_2005_god
Problem je cena, jer je ovaj primerak u DE. Kod nas ih i nema na oglasima, mada ima par komada u Srbiji. Tako da bi sa troškovima prebacio zadatu cifru.
Inače, ja još ne razmišljam ozbiljno o zameni auta, sigurno naredne 2 godine ćemo se još družiti. I naravno da sve zavisi od situacije, ali u neku ruku, radije bih ostao na 7. generaciji, baš u ovoj varijanti 2.0 Sport sa 160KS nego da uzmem "svemirca" 1.8 od 140KS. No, o tom potom, videćemo. Samo kažem, ovaj Civic sa 2.0 motorom iz Accorda je ubitačna kombinacija. To ko kupi neće se pokajati sigurno.
Posetite www.garaza.rs !
a idu u cipovani matori tdi?mr.Big napisao:OnTopic:
Alfin 2,0 ts je divota od motora, ali kao što sam već napisao, ne idu 53 g u neka šiz kola.

ne znam koliko je tesko naci mazdu 3 sa 2l motorom, ova sa 1.6 je sigurno anemicna za velikog...a ta od 2l ne znam kakva je sa potrosnjom, ne bi me iznenadilo da trosi podosta...nevezano za dizajn, posto mislim da mu je motor jos i vazniji... a i cena mislim da se ne uklapa...
laguna sa 2l benzincem je relativno cest auto, i nije nista anemicniji od dosta drugih pobrojanih u izboru. takodje, uklapa se u cenu i da ti ostane. e sad, kolike su sanse da uzivas u carima renoa zavisi kakav primerak nadjes. mozes biti ekstra zadovoljan, a mozes i da je zapalis...
ili da prihvatis neki slabiji benzinac, onda imas mnogo veci izbor i sansu da nadjes dobar. s tim da ces se u startu razocarati motorom u voznji, ali isto tako ces i 2l benzincem, ako ti je tdi posle skidanja mape bio preslab... moraces da promenis malo navike u voznji, ne to svakako budi spreman...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Kad okoreli wagenovac predje u Renault kazu da je derpe
isto vazi i za Mazdu, Hondu, Alfu da ne spominjem.... 

Reno megane 2.0 neIDE
Veliki, pratim diskusiju, al nsam pametan šta da ti predložim. Hoću da ti kažem da dobro razmisliš da li ćeš biti razočaran kad sa TDI-a pređeš na atmo benzinca. Dinamika vožnje je potpuno drugačija i toga treba biti svestan. Znam da si ranije vozio atmo benzince, ali znam i da si pao u depresiju kad si skinuo čip, pa samo da te potsetim na taj momenat.
Upravo se na tome zasniva moja želja za 2000ccm(>130ks) u manjoj/lakšoj karoseriji 4,2-4,5m. Jedino zanovetanje koje ću sebi dopustiti je po pitanju dizajna i imidža, pošto su mi uvek bili ,,degute'' zreli ljudi u ženskim ili klinačkim kolima.
Fokus ili G5 od 2l polako ostaju jedini racionalan izbor za 5k €...
Fokus ili G5 od 2l polako ostaju jedini racionalan izbor za 5k €...
Onda fokus 

ftj napisao:2.0 neIDE

mr.Big, poceo si da vrdas vidis da ocajnicki pokusavam da te spasem i vratim na pravi put.mr.Big napisao:A da vas dvojica popričate u četiri oka![]()
Msm, OT...

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Imate temu Kvalitet AR-a, 159 kao polovnjak, 147 kao polovnjak, a vi po drugi put ovde pocinjete divan u offtopicu.
search.php?keywords=alfa&terms=all&auth ... t=Pretraga

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
obrni-okreni meni ovdje na pamet pada samo jedno rjesenje, Focus II benzninac sa jacom motorizacijom...