Ti si se zato rodio u jedinom pravom premiumu.Floyd napisao:Skodasi su najveci postovaoci VW brenda
BMW - generalna tema
Re: AW: Kvalitet BMW-a
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ja nisam ni jedan auto dobio vec sam svaki zaradio 
Gesendet von meinem GT-I9505
Re: Kvalitet BMW-a
Bravo za tebe. A koji si to auto zaradio sa 18 godina, mr. Premium? 
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
A ko ti kaze da sam imao svoj auto sa 18 godina?
A zasto se prenosi diskusija na licni nivo zar nije ovo Skoda vs BMW ? Kakve veze ima to sa pojedincima ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pita me covek pa mu odgovaram 
Jedva cekam da ovi Audi-evci pocnu da kupuju kola od samostalno zaradjenih para, imacemo mnogo vise BMW-a na forumu 
Pricu je na licni nivo preneo mr. Premium.
@Laki, ako mi godine i obrazovanje jos uvek ne dopustaju da samostalno kupim auto, ne znaci da nemam iskustva i ne znam sta je dobro.
@Laki, ako mi godine i obrazovanje jos uvek ne dopustaju da samostalno kupim auto, ne znaci da nemam iskustva i ne znam sta je dobro.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
pretpostavljam da se post odnosio na mene... ja sam prodao A3 I dodao jos 2x toliko para koje sam sam zaradio za A5Laki021 napisao:Jedva cekam da ovi Audi-evci pocnu da kupuju kola od samostalno zaradjenih para, imacemo mnogo vise BMW-a na forumu
mada mi nije bas jasno sto bi tebe zanimalo odakle nekome auto I ko ga je kako zaradio...
Jok, nisi mi ti bio ni na kraj pameti 
@Dusan
Kako sam ja to pricu preno na licni nivo?
p.s. Vidis kako se ja tebi lepo obracam a ti u stilu polupismenog audiste sa BG asfalta "ovo, ono, mr. Premium...".
Kako sam ja to pricu preno na licni nivo?
p.s. Vidis kako se ja tebi lepo obracam a ti u stilu polupismenog audiste sa BG asfalta "ovo, ono, mr. Premium...".
Preneo si time, sto si u diskusiju nepotrebno ubacio u podjebavackom tonu kao ''ovi skodasi'' najvise brane VW, ili sta vec...
Ja sam ti odgovorio da to sta ja trenutno vozim, tj vise ni ne vozim, nema nikakve veze sa tim sta mislim da je dobro i sta bi vozio.
A mr. Premium ili mr. BMW (nije da sam ja izmislio)
te zovem bas zbog tog stava, koji si dobio od kada si vozac bmwa. Nema ljutnje. 
Ja sam ti odgovorio da to sta ja trenutno vozim, tj vise ni ne vozim, nema nikakve veze sa tim sta mislim da je dobro i sta bi vozio.
A mr. Premium ili mr. BMW (nije da sam ja izmislio)
Dao Bog,pa svi vi jednog dana da saznate sta je pravi automobil 
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3