sashicus napisao:potrebna mi je aplikacija sata (casovnika) koji ima opciju da na svaki 1h ima zvucno obavestenje (ili +na pola sata). Skinuo sam pola ovih aplikacija clockova raznih, instalirao i obrisao jer nemaju to.
Ponosni smo što imamo priliku da vam predstavimo još jedan u nizu noviteta.
Honda Srbija Android aplikacija je razvijena sa ciljem da svojim korisnicima omogući trenutan uvid u najnovije akcijske ponude Hondinih automobila i motocikala, zakazivanje servisa, test vožnje kao i procenu korišćenog automobila bez obzira na marku, vrlo jednostavno, gde god da se nalaze.
U okviru aplikacije nalaze se i linkovi ka Honda Srbija društvenim mrežama, detaljni opisi i tehničke karakteristike automobila i motocikala, aktuelne vesti, najbitniji kontakt podaci Honda prodajno-servisne mreže u Srbiji kao i najrazličitije pozadinske slike za vaš mobilni uređaj.
Honda Srbija mobilnu aplikaciju možete preuzeti unošenjem ključne reči „Honda Srbija“ u Google Play prodavnici, skeniranje QR koda na slici vašim mobilnim uređajem ili klikom na sledeći link: http://tinyurl.com/Honda-Srbija
Instalirao. Po meni jako lepo urađeno. Očekuje se i IOS varijanta.
Meni palo na pamet, posto je Podvarak vec pricao o aplikaciji za Fastfood i generalno klopu. Da se napravi neka vezana za auto perionice, tipa kada odes negde da vidis gde u blizi ima i ocene korisnike i komentare. Vise puta mi se desilo da sam negde morao da budem odredjeno vreme, a da sam za to vreme mogao da ostavim auto na pranju. Ali posto nije moj kraj, niti sam znao gde ima perionica, a jos manje kakve su. Pa, eto kao ideja....
Pomoc oko instalacije jedne aplikacije. Kada probam da instaliarm npr go sms emoji decoder dobijem poruku "...error incompatible with other application using the same id" Inace radi se o S3 mini sa rotovanim Cyanogen