Tigar Winter1
Re: Tigar Winter1
Ja se jesam slupao sa ganc novim Winterama ali ,nije bila slicna situacija, vec su gume vukle u stranu.
Kasnije su me nekoliko puta bikvalno prodale, na potpuno suvom putu, ali srecom bez posledica u vidu udesa...
Kasnije su me nekoliko puta bikvalno prodale, na potpuno suvom putu, ali srecom bez posledica u vidu udesa...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To je za tuzbu! 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mozda u drzavi gde pravosudni sistem funkcionise. Kod nas je to samo da se dodatno iznerviras.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Generalno nema dokaza da kada auto prokliza to ne bi učinio i sa bilo kojim drugim gumama. I dalje se ovde priča da sa Winter1 auto ode nekoliko dužina dalje nego što bi se desilo sa najboljom zimskom gumom, što naravno nije istina. Ode dalje, što nekad može da znači razliku do sudara, ali to su sve granične vrednosti.
Ja i dalje demantujem sve koji pišu da su za izbegavanje, jer nemam to iskustvo. S obzirom da volim performanse i da dodirujem granične vrednosti, nerado sam stavio Winter1 na Alfu, ali nemam sada sa tim nikakav problem. Sve njene mane su mi sasvim okej s obzirom u kakvoj se TIŠINI vozim zimi.
Tapatalk 4
Ja i dalje demantujem sve koji pišu da su za izbegavanje, jer nemam to iskustvo. S obzirom da volim performanse i da dodirujem granične vrednosti, nerado sam stavio Winter1 na Alfu, ali nemam sada sa tim nikakav problem. Sve njene mane su mi sasvim okej s obzirom u kakvoj se TIŠINI vozim zimi.
Tapatalk 4
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ja se onako najiskrenije i od srca nadam da ce ti tigar i ostati u takvoj uspomeni.
Meni licno je par puta podigao kosu na glavi, to mi u zivotu ne treba.
Tvoj licni izbor i ti si zadovoljan, pa to i pises. Ja nisam bio i to sam napisao.
Meni licno je par puta podigao kosu na glavi, to mi u zivotu ne treba.
Tvoj licni izbor i ti si zadovoljan, pa to i pises. Ja nisam bio i to sam napisao.
Definitivno ćemo morati da napravimo test. Ja rado dajem auto da Dunlop 4D ako neko obezbedi set točkova sa Winter1.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I ja sam za to da uradimo test. Samo nam treba dva ista auta, jedan sa W1, drugi sa nekom drugom gumom, ali da su bar približno isto vožene. Ko ima W1 stare do dve sezone i voljan je da učestvuje u testu, neka mi se javi na PP.
Posetite www.garaza.rs !
Delija napisao:Matorac na Astri G ima nesrecne Winter1 i za njegove polu-penzionerske potrebe (od posla do kuce i nazad) su sasvim ok
Ti bas ne volis Savumaniaxxx napisao:Ko što ej neko napisao, nije problem u samoj winteri ( koja je opet bolja od neke letnje ili prastare gume ) nego u premaloj razliki do dosta boljih guma u određenim dimenzijama. Isto je i kod nas u SLO, kde svi furaju savu s3 iako bi za isti, ili mozda malo veči novac dobbili dosta bolju gumu. Stvar navike ili neznanja šta ja znam.
A šta se same wintere tiče ili njenog pandana kormoran-a, nešto sam jih provozao i nisu toliko slabe, da si u životnoj opasnosti sa njima, ali opet smo kod razlike u ceni, koja je premala.
evo primer razlike u ceni:
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7899214
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7893262
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7893262
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7830599
Ja sam stvarno vrlo zadovoljan Sava Eskimo HP gumama u mojoj dimenziji - 225/45 R17.
Vec smo se nas dvojica "dopisivali", ali sad ih vozim vec trecu sezonu
Jeste da sam ih uzeo jer nisam mogao u trenutku pazara auta da biram bas nista drugo - u toj dimenziji je moglo samo to ili Dayton - shitex low budget varijanta Bridgestone-a koja isti naravno videla nije. Nije bila poenta u ceni iliti na ~18000 evra koliko sam tada dao +-100 evra mi nije nista znacilo (i ove su tada bile ~170 evra / komad - sada su zanimljivo mnogo jeftinije), vec sam hteo da sve zavrsim na jednom mestu i da se ne je*avam dalje sa tim... Nemam osecaj da sam imalo pogresio.
Radio sam u Savi i ne podnosim je nikako

Ko što sam ti več napisao Sava HP je bilo nešto najgore što sam vozio, ili je možda meni spopala neka čudna serija. Sad imam na drugom avtu eskimo s3+, koje sam dobio na avtu ganz nove ( več sam mislio da jih menjam ali mi je stvarno šteta

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dakle, da zaključimo. Svaka guma je dobra, samo da nije domaća. 

Posetite www.garaza.rs !
Dobro bi bilo i da su iste dimenzije, nisu sve dimenzije iste. Neke gume su u nekoj dimenziji među boljima a u nekoj drugi slabije, ali dobro nešto bi se ustanovilo, barem približno.trojanac napisao:I ja sam za to da uradimo test. Samo nam treba dva ista auta, jedan sa W1, drugi sa nekom drugom gumom, ali da su bar približno isto vožene. Ko ima W1 stare do dve sezone i voljan je da učestvuje u testu, neka mi se javi na PP.
Izgleda da samo uvozne su dobre, u svakoj državitrojanac napisao:Dakle, da zaključimo. Svaka guma je dobra, samo da nije domaća.

Evo nudim ja Alfu na test već nedeljama, nego niko neće da se provoza sa mnom. :-D
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Ko je lud da se vozi na winter1-ama

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja ih isprobavam više puta nedeljno i kritične su.