Fiesta 1,25 kao zamena za Punta
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Baxov Punto TDI
Ja sam merio, 1.4 benzinac, temp je bila oko 0°, hladan upaljen 2.5 km presao, ostavljen napolju i nakon 2 sata opet upaljen pa presao 3.5 km. Potrosnja 1 litar na 7 km. Dodje mu prosek 14.3 na 100.Delija napisao:Nijedan benzinac u tom rezimu ne trosi manje.sasha015 napisao:Zimi u gradu,na kratkim relacijama moze da potrosi i 10 litara.isto toliko i leti u gradu ako se pali klima na 3-4 km.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Re: Fiesta 1,25 kao zamena za Punta
e jos da docekas da to isto izmeris kad je napolju 30, pa da napravis neki prosek na godisnjem nivou...
svaki auto ce na tim temperaturama i tako kratkim relacijama trositi ko tenk, ali jadan je taj auto koji svoj radni vek provede samo u tim uslovima....
svaki auto ce na tim temperaturama i tako kratkim relacijama trositi ko tenk, ali jadan je taj auto koji svoj radni vek provede samo u tim uslovima....
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja bre ne kapiram kako ljudi prave te ekstremne razlike u potrosnji. Ja sam za tri godine dva puta presao 10 litara po gradu, a svi opusteno biju 11 u B segmentu. Mislim, stoji da je meni najveci deo voznje na NBGD, ali ne zivim ja jedini ovde valjda
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Vozis kao baba, nema druge... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Zvacu te za karakternog svedoka kad popasem neku prijavu 

Atmosferac mora da se vozi ko baba ako češ da smanjiš potrošnju. Nervoza u nozi može lako da rezultuje u duplo većoj potrošnji, pogotovo kod malolitražnih mašina.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Šta bre ne kapiraš? Pogledaj tvoju i Grujinu potrošnju. Niđe veze. Verovatno ima i do stila, ali su trase te koje sigurno prave razliku.Rakhil napisao:Ja bre ne kapiram kako ljudi prave te ekstremne razlike u potrosnji. Ja sam za tri godine dva puta presao 10 litara po gradu, a svi opusteno biju 11 u B segmentu. Mislim, stoji da je meni najveci deo voznje na NBGD, ali ne zivim ja jedini ovde valjda
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@nidza
Na mojih 10-12k predjenih godisnje - bas me briga koliko trosim
Inace, vozim prilicno zustro, a u gradu retko kad mi u proseku trosi iznad 11l, iako mi je bar pola voznji kreni-stani od kuce do posla i nazad.

Na mojih 10-12k predjenih godisnje - bas me briga koliko trosim

Inace, vozim prilicno zustro, a u gradu retko kad mi u proseku trosi iznad 11l, iako mi je bar pola voznji kreni-stani od kuce do posla i nazad.
Rakhil napisao:Zvacu te za karakternog svedoka kad popasem neku prijavu

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Prodata Fiesta.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
E jbg, ide lock
Ali prilika propustena
Ali prilika propustena
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: AW: Fiesta 1,25 kao zamena za Punta
I mene bi bilo briga koliko trosim kad bi mi auto urlao kao onaj Maser i postizao performanse nezamislive za dizela. Dok god kod ekvivalentnog dizela imam iste ili cesto i bolje performanse uz duplo manju potrosnju, glasam za dizela.Delija napisao:Na mojih 10-12k predjenih godisnje - bas me briga koliko trosim
Drugim recima, bilo bi mi smor da vozim 335i pored 330d a 335d tek da ne pominjem

Gesendet von meinem GT-I9505