Koji je Vas sledeci auto? [realne varijante]

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Koji je Vas sledeci auto? [realne varijante]

Post od methane.master »

Valjak. :D

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Ogi definitivno samo ovo.

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

mazda 3 defnitivno i uskoro, probao bi dizel pa sad.... :rofl:
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Tacno znam sta zelim od sledeceg auto, imam i okvirnu cifru koliko bi ga platio, jedino se jos malo dvoumim izmedju klasa sportske limuzine i SUV.
Ono sto mi je bitno jeste da auto bude iz vise klase (i prostorno i u svakom drugom smislu), motorizacija dizel sa sto vise snage, automatik, ako postoji opcija onda 4x4 pogon i vazdusno ogibljenje.
Gledao bi mladji polovnjak sa malom kilometrazom i jos uvek pod garancijom. A u igri su sledeci modeli:

Audi A8 4.2 TDI, Prednosti: fantastican enterijer, snazan motor, odlicna oprema kod vecine... Nedostatci: malo suzdrzan dizajn eksterijera, mali prtljaznik
Slika

Audi A7 3.0 Bi-TDI, Prednosti: ima apsolutno sve sto mi je bitno, Nedostatci: pristup zanjoj klupi, ima konkurente iz iste klase koji su atraktiviji
Slika

Audi A6 Allroad Quattro 3.0 Bi-TDI, Prednosti: najbolje izbalansirane karaktiristike za nase uslove i potrebe, prtljazni prostor, klirens, Nedostatci: cena, nisam ljubitelj karavana
Slika

BMW 640xd, Prednosti: najatraktivniji auto u klasi, Nedostatci: nema vazdusno ogibljenje, cena
Slika

BMW X5 4.0d, Prednosti: osetno povoljniji od Cayenna, veliki napredak u odnosu na proslu verziju, izuzetno pozitivno iskustvo sa test voznje, Nedostatci: manje pozeljan od Cayenna, vazdusno ogibljenje samo na zadnjoj osovini
Slika

Porsche Cayenne Diesel S, Prednosti: najbolje ogibljenje, najbolje performanse, omiljeni brend, dizajn, Nedostatci: cena, pitanje da li mi odgovara klasa
Slika

Maserati Ghibli, Prednosti: brend, dizajn, utisak iz voznje, redak na ulicama Nedostatci: cena, snazniji motor, 4x4 pogon, vazdusno ogibljenje, servisna mreza (najvise nedostata a u vrhu liste interesovanja)
Slika

Jaguar XJ, Prednosti: cena, relativno redak na ulicama, Nedostatci: dizajn enterijera, 4x4 pogon, performanse naspram konkurencije, servisna mreza
Interesantan zato sto u tako visokoj klasi uz dozu aristokratije ima korektnu cenu a pruza sve sto je potrebno.
Slika

Range Rover Sport SDV8, Prednosti: osvezenje u klasi i veliki napredak u odnosu na stariji model, dizajn, zavrsna obrada, imidz, Nedostatci: vozne karakteristike na suvom naspram Cayenna, manje sportska nastrojenost koja je meni potrebna, odrzavanje
Slika

A uz nabrojane uvek u kombinaciju moze upasti i neki bas vrhunski A6 ili BMW 5...
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Gobline zasto gledas RR sport uopste? RR Vog je prava stvar a cenom se uklapa sa ostalim automobilima koje razmatras.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Pocinjem da ozbiljno razmatram (i da stavljam na papir) ideju da godinu dana posle prodaje Focusa ne kupujem auto uopste, vec da napravim ugovor sa rentacarom. Koliko me kosta posedovanje auta a koliko ga vozim, za sad deluje da je kombinacija rentacar+taksi visestruko bolja.
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Banuj se sa foruma. :)

Cale mi nudi da otkupi A3, izgleda cu opet neki zenomobil uzimati do sledeceg mora. :)

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Prvo da ja i žena nađemo neku babu koja ima stan u Novom Sadu,a pri tom nema dece.Onda,potpišemo ugovor,o doživotnom izdržavanju.A kad baba rikne,prodamo nekretninu i sredimo Fabiju tip top.
A,ako nam preostane para,pošto vratimo,sve dugove,doplatimo za neku Oktaviju A5 ili A7,naravno karavan TDI.
:kezo:
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Dag,koji sad a3? Tebe covek ne moz povatati s tim kolima :)
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Ne planiram prodaju trenutnog automobila u skorije vreme...Ali kada se to desi, ponekad razmisljam u kom pravcu da idem. Da li da ostanem u VW taboru, pa da nastavim sa Passatom B6, ovaj put limuzinom, mada ni dobar karavan ne bi zaobišao da naiđe sa povoljnom cenom. Ili da kupim jeftiniji auto, a slicnih godina, koji ništa ne bi oskudevao sa kvalitetom i opremom u odnosu na Passata. Citroen C5 ili Alfa Romeo 159. Dva vrhunska automobila, za koje ne sumljam da bi bili dobar izbor.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Ralee napisao:Gobline zasto gledas RR sport uopste? RR Vog je prava stvar a cenom se uklapa sa ostalim automobilima koje razmatras.
Preglomazan pa iz istog raloga ne razmatram ni Mercedes GL. Performanse trpe zbog gabarita a meni su performanse bas znacajne. Jos nisam siguran da li bi uopste bio zadovoljan i u manjem SUV modelu a VOG bi sigurno bio preglomazan. Sa druge strane njegova cena je ipak iznad ovoga sto gledam.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Slican je sa cenom kao i cayenne, mozda za nijansu jaca, ali ako su bitne performanse onda su one na strani ovog drugog.

Ja kad bolje razmislim uglavnom su moje realne varijante nerealne. Koji sportski, egzoticniji gutac goriva sto se ni bogu ne isplati, jednom recuju vencanicu, mogu da uzmem za odredjenu sumu novca. :kuku: :kezo:
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Nesto na ovaj fazon..

Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Rakhil napisao:Pocinjem da ozbiljno razmatram (i da stavljam na papir) ideju da godinu dana posle prodaje Focusa ne kupujem auto uopste, vec da napravim ugovor sa rentacarom. Koliko me kosta posedovanje auta a koliko ga vozim, za sad deluje da je kombinacija rentacar+taksi visestruko bolja.
Kako si dosao do te racunice ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Pa renta stana je isplativija, te je sigurno i renta kola :mrgreen:

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Odgovori