Opel Astra K
Re: Opel Astra K
Lepa Astra.
Meni se svidja i C stub i linija, ali na svim slikama mi smeta ovaj hrom na grilu oko znaka. Baš je višak...
Meni se svidja i C stub i linija, ali na svim slikama mi smeta ovaj hrom na grilu oko znaka. Baš je višak...
Jbg, lepo izgleda. Ali nekako svi konvergiraju ka istom nekom izgledu. Ili smo mi ostarili pa ne kontamo te razlike.
Ako se pogledaju modeli raznih proizvođača unazad, čini mi se kao da ima više prepoznatljivosti kod modela, nego danas.
Sad moraš iz daljine dobro da se zagledaš, da bi video koji brend je u pitanju.
Ako se pogledaju modeli raznih proizvođača unazad, čini mi se kao da ima više prepoznatljivosti kod modela, nego danas.
Sad moraš iz daljine dobro da se zagledaš, da bi video koji brend je u pitanju.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Bas. To se i meni jedino ne dopada, al mi je ipak lepse nego kod Pezova 208.starac vujadin napisao:Lepo izgleda...možda su mogli bez tih "Peugeot-Citroen" zajebancija s C stubom.
Imam jednog u komsiluku, gledam ga svaki dan, bas mi je ruzan. Ono je kao da su kinezi pravili za devojcice, odvratno. Zadnja svetla necu ni da komentarisem

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Odlicno izgleda. Jedino sto mi se ne svidja su retrovizori i C stub koji ste vec spominjali.

Ne zna se koji je ruzniji, 208 ili 308.ivica122 napisao:Bas. To se i meni jedino ne dopada, al mi je ipak lepse nego kod Pezova 208.
Imam jednog u komsiluku, gledam ga svaki dan, bas mi je ruzan. Ono je kao da su kinezi pravili za devojcice, odvratno. Zadnja svetla necu ni da komentarisem

Šbb

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Velika steta ako se ne predomisle i izbace ipak GTC.
Odvratna je u odnosu na J.
C stub, zguza i30, napred bangava...
C stub, zguza i30, napred bangava...

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ruznjikav auto, jbg.
Ček malo. Objaviše da ukidaju trovratnu verziju?!Geza napisao:Šbb
Šta bi bilo, kad bi bilo... Još piše i Virtuel car na slici...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nova Opel Astra - Spremna za zabavu

Nova generacija Astre je bazirana na potpuno novoj arhitekturi male mase, koja će biti pogonjena isključivo novom generacijom agregata, a ponudiće komponente i sisteme poznate iz viših segmenata automobila. „Kura mršavljenja“ je učinila da je Astra više atletska nego ikada ranije. Kratko rečeno, nova Astra kombinuje efikasnost sa elegancijom i redefinisaće segment kompaktnih automobila kada su u pitanju inovacije koje poseduje. Opel Astra će svetsku premijeru proslaviti na Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu ove jeseni, od 17. do 27. septembra.
- Detaljnije: http://blog.garaza.rs/nova-opel-astra-s ... 1lOIG.dpuf

Nova generacija Astre je bazirana na potpuno novoj arhitekturi male mase, koja će biti pogonjena isključivo novom generacijom agregata, a ponudiće komponente i sisteme poznate iz viših segmenata automobila. „Kura mršavljenja“ je učinila da je Astra više atletska nego ikada ranije. Kratko rečeno, nova Astra kombinuje efikasnost sa elegancijom i redefinisaće segment kompaktnih automobila kada su u pitanju inovacije koje poseduje. Opel Astra će svetsku premijeru proslaviti na Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu ove jeseni, od 17. do 27. septembra.
- Detaljnije: http://blog.garaza.rs/nova-opel-astra-s ... 1lOIG.dpuf
Posetite www.garaza.rs !
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
a mene pomalo na WAG-ine 

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Ma biće i GTC.