Suzuki Vitara 2015
Re: Suzuki Vitara 2015
Ja ne bi nijedan, realno oba su kanta za X5
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
realno je x5 kanta za q7stefanan napisao:Ja ne bi nijedan, realno oba su kanta za X5

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Gledao sam danas opet detaljno Vitaru. Ima Crni delimično pravo, jeste ona plastika malo lošija. Sa druge strane nije to baš toliko loše, nije ni kod drugih bitno bolje u tom cenovnom razredu.
Danas sam ga direktno poredio i sa 500l, običnim i treking, i moram da kažem da mi je prijatnije u Fiatu. Deluje da ima više mesta i nešto mi je lepši enterijer. Po dimenzijama su tu negde, treking je malo veći zbog nabudženijih branika. I treking nema 4wd, ali ima onu neku elektronsku kontrolu za bolju trakciju na prednjoj osovini. Cene su tu negde samo što 500l ima 1.4 turbo motor koji više troši ali sigurno ide bolje od atmosferca u Vitari. 500x bi bio direktniji konkurent Vitari ali po ovim cenama sa sajma deluje da je skuplji par hiljada za sličnu opremu.
Sveukupno mislim da je Vitara solidna kupovina i sad kome treba takav auto, ali da će biti baš dobra tek kad cene odu za hiljadu-dve dole.
Danas sam ga direktno poredio i sa 500l, običnim i treking, i moram da kažem da mi je prijatnije u Fiatu. Deluje da ima više mesta i nešto mi je lepši enterijer. Po dimenzijama su tu negde, treking je malo veći zbog nabudženijih branika. I treking nema 4wd, ali ima onu neku elektronsku kontrolu za bolju trakciju na prednjoj osovini. Cene su tu negde samo što 500l ima 1.4 turbo motor koji više troši ali sigurno ide bolje od atmosferca u Vitari. 500x bi bio direktniji konkurent Vitari ali po ovim cenama sa sajma deluje da je skuplji par hiljada za sličnu opremu.
Sveukupno mislim da je Vitara solidna kupovina i sad kome treba takav auto, ali da će biti baš dobra tek kad cene odu za hiljadu-dve dole.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Zanimljivo mi je da je nekim ljudima najbitniji parametar kod vozila tvrdoca plastike u kabini
. Ostalo su sitnice.

- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
vala bas, meni potpuno nebitno, dizajn mi je bitniji nego kvalitet plastike, jedina plastika koju dodirujem na autu su razni prekidaci i menjac ,volan koji treba da budu kozni i to je to
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8020X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8020X using Tapatalk
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Plastika po meni nije problem sve dok je ona postojana na Suncu, ne krcka instrument tabla i slicno. Kod mojih kola nema promene na plastici iako je ona 6 godina u upotrebi doduse garaza cini svoje mada vidim i na primercima koji su izlozeni napolju da nema promena. Da su mogli nesto od tih delova bolje da uklope mogli su npr ispred suvozackog sedista vrata od kasete ali ni ona se ne cuje posle toliko godina pa mi ni ona ne bode oci. U svakim novim kolima na sajmu mozem da nadjemo dlaku u jajetu, kako samo nismo toliko kukali kada smo vozili Yugice, Puntice i slicno.
Najbitnije mi je da mi je auto funkcionalan, sa proverenim motorom i naravno da mi se dopada.
Najbitnije mi je da mi je auto funkcionalan, sa proverenim motorom i naravno da mi se dopada.

- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125

Nemam para da se gađam sa hiljadama evra, za mene je jedino loš auto onaj koji se kvari - sve ostalo je stvar ukusa (dizajn, motor...)
Pre tačno godinu dana izašao je članak na B92 o tome kako grupa VW pokušava da razvije novu marku jeftinih automobila...
da ne dužim, odatle evo citiram:
"U nemačkoj automobilskoj grupaciji navodno su impresionirani kako pojedni konkurenti, poput Suzukija, uspevaju da proizvode kvalitetne a jeftine modele."

Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Vozio sam u vise navrata misinog sx4 i bas sam pozitivno iznenadjen, plastika jeste cvrsta, ali kvalitetna i ne krcka (recimo bas dobar a4 b6 je imao nekoliko cvrcaka iako je bio u natprosecnom stanju i plastika generalno prijatnija na dodir), smatram da bi bio pun pogodak sa 1.9mjetom 
P.s. jedina zamerka je na keyless sistem, dosta kratak ili los domet predajnika, keyless u qashqaiu i kugi nema tih problema cisto za poredjenje.
Послато са GT-N7100

P.s. jedina zamerka je na keyless sistem, dosta kratak ili los domet predajnika, keyless u qashqaiu i kugi nema tih problema cisto za poredjenje.
Послато са GT-N7100
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ima sa 2.0 mjet 

Možda je taj A4 bio lupan, moj nije krckao. Skripi samo roletna kod karavana kada je navučena, kada nije ne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nije bio lupan...da je bio lupan ne bi krckao jer tad sve legne kako treba 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Bas smo obracali paznju jer je vlasnik tvrdio da je audi besuman, pa kada smo ulovili nekoliko cvrcaka koji su se ponavljali onda je komentar bio ma daj nije to nista 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Ja za ovu novu Vitaru nisam ni znao do posete sajmu. A tamo sam naleteo na onaj bazični model koji mi se učinio tako očajnim da nisam ni obraćao više pažnju. Još me i promoterka ubeđivala da je 4x4 za 12990€. Međutim, po povratku kući, malo sam istražio internet i poprilično izmenio mišljenje. Čak mi i cena sa sajta Euro sumara izgleda prilično ok. Ja bih ovaj auto uporedio sa Dasterom i pri tom bi mu dao veliku prednost. Vitara sa AllGrip pogonom na snimcima deluje dosta sposobno i van puta. Evo nekih sličica na koje sam naleteo

Neki zameraju što prednji deo podseća na Evoque, ali ja nebih imao problem s tim. Meni je diskutabilan dizajn zadnjeg dela ali to je, opet, stvar ukusa.
Pozdrav svima

Neki zameraju što prednji deo podseća na Evoque, ali ja nebih imao problem s tim. Meni je diskutabilan dizajn zadnjeg dela ali to je, opet, stvar ukusa.
Pozdrav svima