Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
Re: Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
Pa sad rade i tunel i iza tunela jos
Al nije onako oguljeno samo nego je skinuto dva sloja asfalta, pa rade i podlogu i gornji sloj

- sErGiO
- Pridružio se: 12 Jul 2012, 13:59
- Garaža: Alfa Romeo 155 1.8 16V
I šta mi sad preporučujete kako da stignem najbezbolnije na Zlatibor? Ibarska ili neki drugi pravac? Drugar je proletos išao na autoput do Batočine pa na KG pa do Čačka...Kaže da je dobar put.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

Ma ibarska i čas posla si na Zlatiboru...
Pazi, ja sam uz sve ove radove, od Nbg do Zl putovao 3h... Ako ne ides npr petkom popodne, ili kad je neki drugi spic, idi slobodno Ibarskom...sErGiO napisao:I šta mi sad preporučujete kako da stignem najbezbolnije na Zlatibor? Ibarska ili neki drugi pravac? Drugar je proletos išao na autoput do Batočine pa na KG pa do Čačka...Kaže da je dobar put.
Zato u povratku Ljig - Beograd 2h 

- sErGiO
OndaK Ibarska i polagano 

- sErGiO
Evo me upravo na Rudniku, ima nesto malo radova posle Ljiga kod tunela Stavica. Radi se na dva mostica i rupetine su ogromne, da je nizi auto bilo bi problema. Ima samo jedan semafor i ceka se 5 minuta.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Neko ima Bechtel, a neko dva bizona. Life is a bitch. 

Širim haos!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sad me zove cale, zaglavljeni negde izmedju B. Topole i Feketica, culi su da se neki kamion zaglavio i napravio kolonu. Kaze nazovi AMS, ja nazovem, naravno nema sanse da dobijem. Cak ni na RTS-u nikakav info.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
zovi lokalne vatrogasce pa pitaj, oni izlaze na teren u takvim situacijama...
Sve sluzbe su opet zakazale po ko zna koji put.
Cela Vojvodina blokirana, ovde je haos, a temperatura jedva da je -3, mozda -4, a dnevna oko nule i ima 40cm snega. Kao da je smak sveta, ljudi zavejani celu noc, niko da dodje po njih, pa nije sneg od 3 metra i -30. Prosto ne mogu da verujem da nista nisu naucili barem od prosle godine.
Veliki minus za putare i sve nadlezne sluzbe, sta bi bilo da smo negde severnije, cela zemlja bi bila u haosu posle dva dana.
Cela Vojvodina blokirana, ovde je haos, a temperatura jedva da je -3, mozda -4, a dnevna oko nule i ima 40cm snega. Kao da je smak sveta, ljudi zavejani celu noc, niko da dodje po njih, pa nije sneg od 3 metra i -30. Prosto ne mogu da verujem da nista nisu naucili barem od prosle godine.
Veliki minus za putare i sve nadlezne sluzbe, sta bi bilo da smo negde severnije, cela zemlja bi bila u haosu posle dva dana.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma zabole ih, bre... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
O cemu pricas Cozmo, majke ti?
U Vojvodini je konstantan minus, pici vetar kao blentav. Taman da imaju 3x vise kamiona, protiv vetra i dalje ne mogu.
Isao sam nocas za Nis i sad se vratio, put je skroz cist. Mestimicno ima snega u levoj traci na pojedinim deonicama, ostalo je ocisceno do asfalta.
Problem je jer i dalje konstantno pada sneg, a jako je malo kola na ulicama.
Generalno sam odusevljen kako se ciste putevi danas...
Druga strana price su kamion, autobus i 5-6 auta koji su izleteli. Vecinom naravno zbog neprilagodjene brzine i losih guma.
Stao sam jutros oko 5 da vidim dal je sve ok. Lik se smeje i kao "samo smo se okrenuli", a na puntu pozadi izlizani hitris...
Sreca, mislim da nema povredjenih...
Aerodromska sluzba za ciscenje je potpuno zakazala. Oni nisu u stanju da ociste prilaz sa auto-puta nego na pojedinim mestima bukvalno vozis kroz smetove. Nisu ni so bacili...
U Vojvodini je konstantan minus, pici vetar kao blentav. Taman da imaju 3x vise kamiona, protiv vetra i dalje ne mogu.
Isao sam nocas za Nis i sad se vratio, put je skroz cist. Mestimicno ima snega u levoj traci na pojedinim deonicama, ostalo je ocisceno do asfalta.
Problem je jer i dalje konstantno pada sneg, a jako je malo kola na ulicama.
Generalno sam odusevljen kako se ciste putevi danas...
Druga strana price su kamion, autobus i 5-6 auta koji su izleteli. Vecinom naravno zbog neprilagodjene brzine i losih guma.
Stao sam jutros oko 5 da vidim dal je sve ok. Lik se smeje i kao "samo smo se okrenuli", a na puntu pozadi izlizani hitris...
Sreca, mislim da nema povredjenih...
Aerodromska sluzba za ciscenje je potpuno zakazala. Oni nisu u stanju da ociste prilaz sa auto-puta nego na pojedinim mestima bukvalno vozis kroz smetove. Nisu ni so bacili...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Aj' ne zezaj - poredis put za Nis gde je jedva uopste i padao sneg sa Vojvodinom koja je u totalnom qrcu trenutno...
BTW, kad se kaze "minus" misli se na temperature na kojima NaCl vise ne radi posao, na na smesnih -1 - -3. sta bi radili da je -20 ???

BTW, kad se kaze "minus" misli se na temperature na kojima NaCl vise ne radi posao, na na smesnih -1 - -3. sta bi radili da je -20 ???

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...