Iskustva sa bmw 316d f30
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Iskustva sa bmw 316d f30
Jbg, prilagodjavaju se trzistu smanjivanjem izduvnih gasova, potrosnje i slicno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
OK onda za veceras si miran, sutra mozes ponovo da pocnes da se premisljasDelija napisao: BTW, prelomio sam - necu da se zalecem. Cekam lepo restyle i u 3 lepe...

- Delija
- Kontakt:

Ovo je final - jedva da sam spavao par dana

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
A da ti ipak uzmes neku peticu ko covek? 

- Delija
- Kontakt:
Ne zezaj 

Samo kazem 
Vehicle offer: BMW 528i Sport-Aut. / M Sportpaket for 30999 EUR
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... =204856716

Vehicle offer: BMW 528i Sport-Aut. / M Sportpaket for 30999 EUR
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... =204856716
Kako si krenuo, potrosices duplo vise od planiranogDelija napisao:BTW, prelomio sam - necu da se zalecem. Cekam lepo restyle i u 3 lepe...

Sto mi je to poznato

- Delija
- Kontakt:
O da...

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Budi razuman, cekaj LCI, tada ce stari biti jeftiniji a moci ces i da vidis vredi li uzimati LCI...
- Delija
- Kontakt:
Stari jos par dana moze da se naruci i to je to. Nema ga vise i nece ga biti.
Dati tolike pare za novu tricu je po meni bas mnogo
Petica facelift isto novu da kupis je po meni mnogo bolji izbor. Mnogo ozbiljniji auto, komforniji ... Ma veca klasa auta i sve je bolje naravno ...
Petica facelift isto novu da kupis je po meni mnogo bolji izbor. Mnogo ozbiljniji auto, komforniji ... Ma veca klasa auta i sve je bolje naravno ...
5ica mora biti skuplja od trojke osim ako poredis neku akcijsku peticu sa trojkom koju sam konfigurises sto nije pravo poredjenje.
A ostalo se slazem, ozbiljnija je petica svakako
A ostalo se slazem, ozbiljnija je petica svakako

- Delija
- Kontakt:
Ma nemoguce da je 15k evra skuplji auto i bolji i ozbiljniji 

Vidi ovako dacu ti najprostiji primer iz mog licnog iskustva
Imao sam A4 allroad koji je bio toliko napucan opremom da to nije normalno
Ali dzaba brate ... Meni je on daleko daleko od A6 ice
Prodao sam cetvorku full fullova koja me nije cinila srecnim, i kupio sesticu sa dosta manjom opremom i presrecan sam ... Razika je bila mala jer je onaj 23 a ovaj 27
Tako da i ako doplatis 5k to je nista jel petica vredi mnogo mnogo vise i ako je klot
Dobronameran savet da se ne zaebes jer ipak dajes mnogo para, a da ne kazes sutra ajoj sta uradi ovo ne vredi tih para nikako
Imao sam A4 allroad koji je bio toliko napucan opremom da to nije normalno
Ali dzaba brate ... Meni je on daleko daleko od A6 ice
Prodao sam cetvorku full fullova koja me nije cinila srecnim, i kupio sesticu sa dosta manjom opremom i presrecan sam ... Razika je bila mala jer je onaj 23 a ovaj 27
Tako da i ako doplatis 5k to je nista jel petica vredi mnogo mnogo vise i ako je klot

Dobronameran savet da se ne zaebes jer ipak dajes mnogo para, a da ne kazes sutra ajoj sta uradi ovo ne vredi tih para nikako

- Delija
- Kontakt:
Razlika nije 5k, vec minimum 15k evra.
Da ne pricamo o tome da bi za 5-icu morao i jaci (i skuplji) motor da se uzme da bi se dobile iste performanse i iole slicna dinamika u voznji.
I ovako sam planirao da dam maksimalno 35k evra za glupi auto, a na kraju ce ispasti 10k vise
Da ne pricamo o tome da bi za 5-icu morao i jaci (i skuplji) motor da se uzme da bi se dobile iste performanse i iole slicna dinamika u voznji.
I ovako sam planirao da dam maksimalno 35k evra za glupi auto, a na kraju ce ispasti 10k vise