Sent from my iPhone using Tapatalk
znaci cokolade jedes po 5 ili 10 odjednom, to je jasno, ali limenke, ne pocinjes za manje od 6?Milos napisao: -Uvek odredjen broj cokolada u frizideru (5 ili 10) i limenki (6).Kad nesto popijem/pojedem sutra opet kupim isto to da frizider/ostava bude u balansu.
Jbg, ponuda koju nisam mogao da odbijem.Day Walker napisao:P**** prodana
robbief napisao:Ne pronalazim se ni u jednom od primera, ali sad bar znam kako da kvalitetno uništim Rakhila.
Eto... A kad kažem mojoj ženi da ima OCD ona ne veruje.Velja napisao:Grozim se ostavljenog prljavog posudja u sudoperi ili još gore na šporetu na više od sat vremena.
Uroš S. napisao:Olovke i hemijske uvek stoje pisaćim delom na dole u "čaši" na stolu u kojoj stoje.
Ako su složene knjige, fascikle, etc. na stolu ili u fioci, uvek je najveća na dnu, a najmanja na vrhu.
Pertle moraju biti apsolutno jednakih ostataka levo i desno.
Radna površina mora da bude čista, samo najneophodnije i redovne stvari stoje na njoj.
ali ipak cekas da zena opere?Velja napisao:Grozim se ostavljenog prljavog posudja u sudoperi ili još gore na šporetu na više od sat vremena.
Ogi napisao:Zato sto mi je ovo jedna od omiljenijih tema i danima vidjam nove postove nadajuci se da je neko prijavio neku novu rupu da malo diskutujemo o njoj,