Polovni SUV do 10000€
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Polovni SUV do 10000€
To bi mozda znali u Trio servisu.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Da li je neko imao iskustva sa ovim tucsonom 2.0dizel 4x4? Kakva je pouzdanost, delovi?
Drugar kupuje auto vec par meseci, nikako da se nadje nesto sto odgovara, bacili smo oko na ovaj primerak, kako vam se cini? http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 0-crdi-4x4
edit: ja nisam nesto odusevljen, konkretno ovaj primerak je manje vise sigurica, ali se generalno trazi nesto do 6k, porodican auto, pa ako imate neki predlog sta uzeti dajte.
Drugar kupuje auto vec par meseci, nikako da se nadje nesto sto odgovara, bacili smo oko na ovaj primerak, kako vam se cini? http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 0-crdi-4x4
edit: ja nisam nesto odusevljen, konkretno ovaj primerak je manje vise sigurica, ali se generalno trazi nesto do 6k, porodican auto, pa ako imate neki predlog sta uzeti dajte.
Vozio sam se letos u ovakvom tucsonu isto dizel. Meni se nijr ni malo svideo utisak u voznji. Previse je bucan i slab je kvalitet materijala. Da se trazi nesto umesto lade nive zbog voznje autoputem onda da ali ozbiljne su pare 6000 da se gleda samo ovo.
poslato sa tapatoka koristeći komšin vajrles
Hvala na odgovoru, ni meni se ovaj auto ne svidja i slazem se da za 6k moze nesto bolje da se uzme, gledali smo i opel astru h 1.6 16v, a ima jedan subaru impreza 2.0 kod stojanova za slicnu cenu, kakav li je taj auto?
Verujem da je pouzdan, brine me potrosnja ipak je 160ks i odrzavanje koliko su delovi mada bih to mogao kod tria da vidim.
I jedno mozda glupo pitanje, vidim da su vrata bez okvira, interesuje me kako se staklo ponasa zimi i da li treba neka posebna paznja prinotvaranju kad recimo zaledi zaledi?
Verujem da je pouzdan, brine me potrosnja ipak je 160ks i odrzavanje koliko su delovi mada bih to mogao kod tria da vidim.
I jedno mozda glupo pitanje, vidim da su vrata bez okvira, interesuje me kako se staklo ponasa zimi i da li treba neka posebna paznja prinotvaranju kad recimo zaledi zaledi?
Dajte ljudi neki info za subaru, da se ne cimamo dzabe do ns.
Dobro jutro. Nemam iskustva sa subaruom. Ako te bilo sta interesuje možetš pozvati trio servis, baš iz novog sada koji je prijatelj foruma. Oni rade azijske marke.
1.5 benzinac je pravio probleme, dok 2.0 ne znam kakav je.
Dobra sisa zlata vredi.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pričali smo o toj verziji, imao sam diskusiju sa Ivanom...vidi na search.Ralee napisao:Dajte ljudi neki info za subaru, da se ne cimamo dzabe do ns.
Starac, nisam u mogucnosti da udjem na komp pa da trazim a search preko tt a je uzasan. Pozvacu i trio.
Motor je dobar, nema neke poznate boljke, nikako ne valja da se ugrađuje plin. Ima kaiš pa se radi veliki servis na 100.000 i to košta od 40.000 din sa aftermarket delovima pa do 100.000 sa originalnim. Potrošnja po gradu 11-12 l.
100.000 samo delovi ili to mislis veliki servis u ovlascenom?
Dobar je taj Subaru i sve to... al brate nekako je jadan i sposlja i unutra...

Dobar je taj Subaru i sve to... al brate nekako je jadan i sposlja i unutra...

Delovi i ruke u ovlascenom.
Haha sad mi je i jasno zasto ga neko prodaje na 90k km
Zvao servis kazu da sem redovonog odrzavanja jedini problem prave neki grajci sonde koji se ciste
Iako je meni legao, svidja mi se generalno taj spartanski osecaj ali mu def fali onaj zadnji spojler, dok na njega bas i nije ostavio utisak.
Decko prelazi 10k km godisnje pa sam iz tog razloga ja vise savetovao benzinac, na tu km se po meni ne isplati dizel, uz to su benzinci jeftiniji kao polovnjaci, jednostavniji za odrzavanje, a i nema bojazni od nekih eventualno skupih kvarova. Koliko ja vidim def ce biti astra h.

Decko prelazi 10k km godisnje pa sam iz tog razloga ja vise savetovao benzinac, na tu km se po meni ne isplati dizel, uz to su benzinci jeftiniji kao polovnjaci, jednostavniji za odrzavanje, a i nema bojazni od nekih eventualno skupih kvarova. Koliko ja vidim def ce biti astra h.