Baksuz razmišlja o promeni auta
Re: Baksuz razmišlja o promeni auta
cudo?!?! xtrail ima solidan pogon, kako to, mozda zavisi od vozaca 

XTrail ima u toj klasi vrhunski 4x4... Citao sam svojevremeno po stranim forumima (pre 2-3 god kada sam razmisljao o kupovini QQ) da su ljudi prodavali Qashqai i uzimali X-trail upravo jer im ovaj prvi nije bio dovoljno dobar u offroad-u.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Off topic
Onda taj ne zna da vozi. X-Trail je odličan, bar onaj prve generacije.
http://youtu.be/GR7kHC6yiQI
Onda taj ne zna da vozi. X-Trail je odličan, bar onaj prve generacije.
http://youtu.be/GR7kHC6yiQI
Posetite www.garaza.rs !
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:37
Biće da "boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka"

-
Stigla presuda iz Češke. Menja se centralna jedinica motora, tj računar.
Pola vrednosti automobila će da promene u garantnom roku.
Ali mora da se oda priznanje, ne vrdaju ništa već samo kažu da se menja
Pola vrednosti automobila će da promene u garantnom roku.
Ali mora da se oda priznanje, ne vrdaju ništa već samo kažu da se menja
odlicno 
Msm, nije odlicno, al makar ne moras da se zaje*avas i sa serviserima...
Ja glasam za Yeti 2.0 TDI 4x4

Msm, nije odlicno, al makar ne moras da se zaje*avas i sa serviserima...
Ja glasam za Yeti 2.0 TDI 4x4

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Eto srece u svoj nesreci.
Verovatno ti nije do toga, niti je ovo takva drzava, ali treba tuziti za nadoknadu stete...
-
E, centralna jedinica motora još nije stigla. Putuje iz Češke mesec dana. Puk'o mi je film. Nema više smisla. Ako se ovo uskoro ne reši, advokata pod ruku pa da vidimo šta ćemo.
Intezivno sam počeo da gledam drugi auto. Videću i da li ovi iz Škode hoće da ga uzmu nazad, pa da doplatim za neki 1.4 TSI, mada vidim da kod nekih dilera ima i super ponuda za dizel verziju.
Jbg, ono što meni treba ne postoji za male pare. Da ponovim zahteve:
1. dosta mesta nazad, biće troje dece
2. udoban, prelazim 30.000+ godišnje
3. nije mi bitno benzin/dizel, više volim benzin
4. mora da bude koliko-toliko lep, radim sa ljudima koji uglavnom voze besna kola, a imidž znači
Čak sam spreman da malo povećam budžet ako budem uzimao preko firme, tako da možda dobacim i do 16-17.000 evra. Neki lizing sa velikim učešćem, na 2-3 godine.
Otvoren sam za sve marke, pošto više nikome ne verujem. Bio sam do tri salon, i evo utisaka:
1. Hyundai Elantra. Lep auto. Mislim da materijali unutrašnjosti vrata nisu vrhunski, bar mi tako deluje, mada to nije presudno. U obzir dolazi recimo Fly paket opreme. Nisam siguran kakav je taj 1.6 motor, dobro je što ima lanac. Rekoše mi da uz neku doplatu mogu da dobijem 5 godina garancije bez ograničene kilometraže. To mi treba.
2. Ford C-Max. Ostavio najbolji utisak od ovoga što sam video. Lepo dizajniran unutra, prostran. Može da se dobije za 15.000 u Trend paketu + digitalna klima, maglenke i centralna konzola. U tom nivou opreme ima sve što mi treba. To je 1.6 benzinac sa 125 KS
3. Renault Scenic. Ima najbolju zadnju klupu, jer ima tri normalna sedišta. Ali nekako mi njegov izgled ne leži. Burazer ima polovnog Scenica, i nije zadovoljan zbog kvarova. A i najskuplji je.
Pored ovoga što sam video, privlači me na papiru i:
4. Toyota Avensis, na akciji 1.6 benzin Terra za 17.000 evra. Toyota mi se od svih automobila najbolje pokazala, Avensis mi se jako sviđa. Samo je cena problem, to mi je mnogo za auto.
5. Novi Civic? Jel' to malo za ono što menii treba?
6. Neka Kia Ceed SW, na akciji sa lagera ima i sa dizel motorom za nekih 15-tak hiljada.
7. ...
Ponovo lupam glavu oko kola. Kad ću više da samo sipam i vozim?
Intezivno sam počeo da gledam drugi auto. Videću i da li ovi iz Škode hoće da ga uzmu nazad, pa da doplatim za neki 1.4 TSI, mada vidim da kod nekih dilera ima i super ponuda za dizel verziju.
Jbg, ono što meni treba ne postoji za male pare. Da ponovim zahteve:
1. dosta mesta nazad, biće troje dece
2. udoban, prelazim 30.000+ godišnje
3. nije mi bitno benzin/dizel, više volim benzin
4. mora da bude koliko-toliko lep, radim sa ljudima koji uglavnom voze besna kola, a imidž znači
Čak sam spreman da malo povećam budžet ako budem uzimao preko firme, tako da možda dobacim i do 16-17.000 evra. Neki lizing sa velikim učešćem, na 2-3 godine.
Otvoren sam za sve marke, pošto više nikome ne verujem. Bio sam do tri salon, i evo utisaka:
1. Hyundai Elantra. Lep auto. Mislim da materijali unutrašnjosti vrata nisu vrhunski, bar mi tako deluje, mada to nije presudno. U obzir dolazi recimo Fly paket opreme. Nisam siguran kakav je taj 1.6 motor, dobro je što ima lanac. Rekoše mi da uz neku doplatu mogu da dobijem 5 godina garancije bez ograničene kilometraže. To mi treba.
2. Ford C-Max. Ostavio najbolji utisak od ovoga što sam video. Lepo dizajniran unutra, prostran. Može da se dobije za 15.000 u Trend paketu + digitalna klima, maglenke i centralna konzola. U tom nivou opreme ima sve što mi treba. To je 1.6 benzinac sa 125 KS
3. Renault Scenic. Ima najbolju zadnju klupu, jer ima tri normalna sedišta. Ali nekako mi njegov izgled ne leži. Burazer ima polovnog Scenica, i nije zadovoljan zbog kvarova. A i najskuplji je.
Pored ovoga što sam video, privlači me na papiru i:
4. Toyota Avensis, na akciji 1.6 benzin Terra za 17.000 evra. Toyota mi se od svih automobila najbolje pokazala, Avensis mi se jako sviđa. Samo je cena problem, to mi je mnogo za auto.
5. Novi Civic? Jel' to malo za ono što menii treba?
6. Neka Kia Ceed SW, na akciji sa lagera ima i sa dizel motorom za nekih 15-tak hiljada.
7. ...
Ponovo lupam glavu oko kola. Kad ću više da samo sipam i vozim?
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Za petočlanu porodicu i 30.000 km godišnje nekako najlepše zvuči neki minivan, pa koji god...
C klasu na tvom mestu ne bih ni gledao. Takođe, ni Elantru, pogotovo ne Avensis sa 1.6 benzincem.
Chevy Orlando?
C klasu na tvom mestu ne bih ni gledao. Takođe, ni Elantru, pogotovo ne Avensis sa 1.6 benzincem.
Chevy Orlando?
Pricas o imidzu, a pominjes Hyndai? 
Sad ce neko da me napljuje, znam da si rekao da hoces nov auto, ali kad je vec takva situacija, da ti treba veci auto, i da dosta prelazis, ja bih pogledao ovako nesto
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
Verujem da bi se sa ovakvim autom lepse navozao nego sa tim Yetijem... Msm, nemoj pogresno da me shvatis, samo gledam
- 17k
- troje dece
- dosta prelazis
- radis posao gde ti je bitan ugled
Ako ne, onda C-max...

Sad ce neko da me napljuje, znam da si rekao da hoces nov auto, ali kad je vec takva situacija, da ti treba veci auto, i da dosta prelazis, ja bih pogledao ovako nesto
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
Verujem da bi se sa ovakvim autom lepse navozao nego sa tim Yetijem... Msm, nemoj pogresno da me shvatis, samo gledam
- 17k
- troje dece
- dosta prelazis
- radis posao gde ti je bitan ugled
Ako ne, onda C-max...
Pa dobro, pomenuo je Elantru, novi model Hyundaija, lepa limuzinica... Meni licno ona ima bolji imidz nego C-Max ili Scenic, jer je nova, lepuskasta i nekako trendy za razliku od "people carriera".NexT napisao:Pricas o imidzu, a pominjes Hyndai?![]()
A ako vec nije problem "kutija", onda je po meni ovaj Orlando odlicna ideja.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Covek ima troje dece, kako zaboga da koristi Elantru?
A, iskreno, meni veci imidz ima porodicni Ford nego fensi plastikaner (ja ga tako dozivljavam, komentara bez
)

Au Next, pa nije samo Mercedes auto sa imidzom pogotovu ne ovaj mali pacov.
Ako vec predlazes polovnjaka, sta fali ovom http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1 ?
To je pravi porodicni automobil sa stilom.
Ako vec predlazes polovnjaka, sta fali ovom http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1 ?
To je pravi porodicni automobil sa stilom.
Poslednja izmena od Floyd u 06 Mar 2012, 21:28, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ma on mi je prvi pao na pamet da moze da se nadje za te pare...
Ja ga nikada ne bih kupio, ne volim B... Gledao bih neki 3008 ili nesto slicno...
Ja ga nikada ne bih kupio, ne volim B... Gledao bih neki 3008 ili nesto slicno...