Obijen automobil

Elektro i mehanička zaštita
Odgovori
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Re: Obijen automobil

Post od ftj »

Kod interkontinentala i Sava Centra se krade po narudzbini. Ako ti treba krilo, far, felna, branik, samo narucis i oni donesu.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ima neko kontakt od "te grupe"? Treba mi jedan znak. :mrgreen:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

steva_anya napisao:"Kruzi prica po forumima" kako kod centra Sava ekipa [od nekoliko Roma] u Volvo-u "operisu": kradu tockove, gorivo, muziku, vidljive stvari sa sedista ...
Da je stvarno tako bili bi odavno uhapšeni. Pa policiji je najlakše da se uštekaju sa tri civilna vozila i da čekaju. To bi im bio čist zicer i odma bi bilo po svim medijima.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Kuzmanovic napisao:Ima neko kontakt od "te grupe"? Treba mi jedan znak. :mrgreen:

:rofl:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Pajo, da policija hoce da hapsi ustekovala bi se na makiskoj strani ade preko dana kad je sezona i ne bi morala da ceka duze od pola sata na prvo razbijanje stakala.

Nemam kontakt od te interkonti grupe ali mi prica drugar koji tu negde radi da se bukvalno svaki dan ukrade nesto i to neke najnebuloznije stvari.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Meni trebaju jedne 17" za Opel Astru G, promer rupa 4x100... Preferiram fabricke...
Eto ako slucajno citaju nas forum da mi pribave jedan komplet, pa nek bace ponudu na PP (privatne poruke, ako ne znaju skracenicu) :D
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

A onda kad ih isplatis i montiras za nekoliko dana ce ti pozajmiti felne na neodredjeno vreme. :rofl:
SlikaSlika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

ftj napisao:Pajo, da policija hoce da hapsi ustekovala bi se na makiskoj strani ade preko dana kad je sezona i ne bi morala da ceka duze od pola sata na prvo razbijanje stakala.

Nemam kontakt od te interkonti grupe ali mi prica drugar koji tu negde radi da se bukvalno svaki dan ukrade nesto i to neke najnebuloznije stvari.

Naravno da uvek može bolje i ozbiljnije da se radi. Ono što je najveći problem beogradske krim policije je nedostatak ljudi. Zato se pravi selekcija redmeta. Krim policija iz 29. novembra koja je ozbiljna u radu radi velike slučajeve, a manje stvari rešavaju OUP-i. Kako i koliko rade OUP-i nemam neki uvid, ali čini mi se da nisu baš uspešni, mada ni po OUP-ima nema nešto mnogo inspektora.
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Sredice ih kad skinu nesto sa privatnih kola nekog jaceg pandura ;)
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Ko od "jačih" pandura vozi privatna kola?
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Da,to sam zaboravio, pa onda sa zeninih ,od klinaca, zaove itd... :)
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Re: Kod ključevi

Post od dragvorl »

Pronašao svoj ukradeni auto na internetu

Novosađanin Dragan Jovanović, kome je početkom novembra prošle godine ukraden automobil ispred zgrade na Novom naselju, tri nedelje nakon krađe pronašao je svoje vozilo u oglasima na jednom internet portalu, prenose mediji.

Iako je o tome odmah obavestio policiju, povodom toga već osam meseci ništa nije učinjeno. Jovanović je poslao pismo kabinetu ministra policije Ivice Dačića, nakon čega je slučaj preuzela i unutrašnja kontrola policije, ali ni oni mu nisu vratili kola. On je automobil marke "Pasat" kupio pomoću kredita, za koji je kao hipoteku založio stan u kojem živi, smatrajući da će rate bez problema vraćati od taksiranja, a sada mu preti opasnost da će ostati i bez stana jer ne može da radi.
Jovanović je "Pasata" prepoznao na portalu "Kupujem auto", nakon čega je zatražio da se na njemu odradi veštačenje, ali je taj zahtev odbijen iz njemu nepoznatih razloga.
"Odneo sam fotografije automobila i zamolio ih da provere tablice, ali oni to nisu želeli, već su jedva pristali tek nakon višeminutnog ubeđivanja. Kada sam im rekao da veoma lako mogu proveriti gde se nalazi taj "Pasat", počeli su da me ispituju odakle meni novac da kupim auto, kada sam nezaposlen", priča Jovanović i dodaje da je tražio sastanak sa vršiocem dužnosti načelnika novosadske policije Stevanom Krstićem, ali mu to nije omogućeno.

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Pronas ... rnetu.html
SlikaSlika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Nije tajna da policija sarađuje sa kriminalcima i da im se određene stvari gledaju "kroz prste". Ja bi ga našao i zapalio, ako već ne bi našao put da zakonski vratim automobil.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Pa sto nije lepo otisao da kao kupac vidi tog pasata,zamoli (pre)prodavca da mu da kljuceve da ga malo upali da cuje kako stekce dizlo i zatim ga nonsalantno istera na ulicu da ga malo proba i tako se lepo odveze do svoje kuce! :D
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

I u povratku ponese kanister benzina i zapali mu kuću :mrgreen:
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori