In Memoriam
Re: In Memoriam
Mislim da on nije vredan ove teme...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
RIP FK Vojvodina, jbgLaki021 napisao:Mislim da on nije vredan ove teme...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Vredan ove teme ili ne, Bata Kan je na moje raspolozenje uvek delovao pozitivno kadgod ga vidim da daje bilo kakvu izjavu ili kadgod ga vidim na stadionu Voshe. Ako nista drugo, ono zbog Moamer Gadafi stila oblacenja. Druga stvar sto je covek sa sportske strane gledano drzao Vojvodinu na tom trecem mestu, iza Zvezde i Partizana. Sad me ne bi cudilo da se grcevito bore za opstanak u 2014. god
U svakom slucaju, bio je poseban i ja to volim da vidim kod ljudi.
RIP!
RIP!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Znaci, gotivis me ?Texonja napisao:U svakom slucaju, bio je poseban i ja to volim da vidim kod ljudi.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sve čudnije poruke na forumu.
Mislim da ću definitivno ubuduće na skupovima isključivo stajati leđima naslonjen na svoj auto. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
@Ogi
Tako je, Lemmy, legendo SETNET-a.
Tako je, Lemmy, legendo SETNET-a.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Slazem se potpuno ! Iako nisam navijac Vojvodine niti volim crnogorske "biznismene" koji su uspesni preduzetnici samo u Srbiji i nigde vise na svetu,ovaj covek je ipak napravio nesto veliko otkako je dosao u Vojvodinu.Takodje sam cuo da nikome u F.K. Vojvodina nikada nije kasnila plata.Ja ne znam,ali ako je sve to tacno,ja ga postujem i skidam mu kapu.Texonja napisao:Vredan ove teme ili ne, Bata Kan je na moje raspolozenje uvek delovao pozitivno kadgod ga vidim da daje bilo kakvu izjavu ili kadgod ga vidim na stadionu Voshe. Ako nista drugo, ono zbog Moamer Gadafi stila oblacenja. Druga stvar sto je covek sa sportske strane gledano drzao Vojvodinu na tom trecem mestu, iza Zvezde i Partizana. Sad me ne bi cudilo da se grcevito bore za opstanak u 2014. god
RIP!
E sad,ne ulazim u to cime se on ranije bavio po inostranstvu i kako je dosao do novca.Uvek cu podrzati one koji nesto ukradu u inostranstvu i to donesu u Srbiju (kakvih je nazalost malo) da bi Srbija ostvarila neku korist od toga na bilo koji nacin,za razliku od onih koji se potkradajuci Srbiju predstavljaju uspesnima.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Incognito napisao:Slazem se potpuno ! Iako nisam navijac Vojvodine niti volim crnogorske "biznismene" koji su uspesni preduzetnici samo u Srbiji i nigde vise na svetu,ovaj covek je ipak napravio nesto veliko otkako je dosao u Vojvodinu.Takodje sam cuo da nikome u F.K. Vojvodina nikada nije kasnila plata.Ja ne znam,ali ako je sve to tacno,ja ga postujem i skidam mu kapu.Texonja napisao:Vredan ove teme ili ne, Bata Kan je na moje raspolozenje uvek delovao pozitivno kadgod ga vidim da daje bilo kakvu izjavu ili kadgod ga vidim na stadionu Voshe. Ako nista drugo, ono zbog Moamer Gadafi stila oblacenja. Druga stvar sto je covek sa sportske strane gledano drzao Vojvodinu na tom trecem mestu, iza Zvezde i Partizana. Sad me ne bi cudilo da se grcevito bore za opstanak u 2014. god
RIP!
E sad,ne ulazim u to cime se on ranije bavio po inostranstvu i kako je dosao do novca.Uvek cu podrzati one koji nesto ukradu u inostranstvu i to donesu u Srbiju (kakvih je nazalost malo) da bi Srbija ostvarila neku korist od toga na bilo koji nacin,za razliku od onih koji se potkradajuci Srbiju predstavljaju uspesnima.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nema više Tonija Soprana: Od srčanog udara preminuo Džejms Gandolfini
Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, Džejms Gandolfini koji se proslavio po ulozi Tonija Soprana u seriji "Sopranovi", preminuo je u 51. godini.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/388973/ ... Gandolfini
Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, Džejms Gandolfini koji se proslavio po ulozi Tonija Soprana u seriji "Sopranovi", preminuo je u 51. godini.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/388973/ ... Gandolfini
Posetite www.garaza.rs !
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Nisam gledao ovu seriju,ali sam video neke inserte i ovaj glumac mi je uvek delovao ubedljivo,steta,nije toliko star.. RIP