320d za Q5
Re: 320d za Q5
Istina! Gledao sam svojevremeno jednu 320 xd koju je prodavao stariji covek iz ns. Cesto ide na skijanje pa mu treba xdrive, a nesto je bio povredio ledja i kaze hoce da kupi x3 jer ne moze da ulazi i izlazi iz ovog normalno. I stvarno, ono njegovo ulazenje u 320 nije izgledalo bas dostojanstveno...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:37
dragvorl je potpuno u pravu, što se tiče ulaska u auto. Nije da vozim nekog opasnog SUV-a, ali mi ulaženje u Yeti i pakovanje dece u sedišta pada mnogo lakše nego u nisku Astru.
Nego Texonja, šta je rekla tašta kada si se pojavio bez televizora?

Nego Texonja, šta je rekla tašta kada si se pojavio bez televizora?

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Rekla mu je "zete vreme je da kupis Q5" 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Verovatno zato što su u vreme našeg zabavišta oni malobrojni karavani uglavnom bili Wartburg lubeničari. :lol:Texonja napisao:... ali ja ih ne volim. Da ne pravim razna bezvezna poredjenja zbog kojih ih ne volim, ali jednostavno ih ne volim jos od zabavista
valjda.
Nego Texe, pošto vidim na drugim meridijanima da si postao i ljubitelj Renaulta

Širim haos!
Floyd napisao:Rekla mu je "zete vreme je da kupis Q5"

Ako je onaj ko slusa zenu papucar, sta je onaj ko slusa tastu???

@Methane, uzmem lepo Renault Koleos i vozim se kao dingospo... i jos me pride voli i Moonroo i Mange.
Covek koji mora da slusa tastu se zove prizetko ali posto ti to nisi onda si samo "najbolji zet" 
Inace za Koleosa je tacno da bi te M&M zavoleli ali bi te zato xyz clanova otkinulo od zahebancije "menjao bimmera za kontejner na tockovima".
Salu na stranu, Q5 je odlican izbor
Iz Renault-Nissan grupe od SUV-ova jedino bi ovo...

...moglo da dodje u obzir
Vozio sam se par puta (i vozio sam) u tom cudu i mogu ti reci da je to dnevna soba na tockovima.
Vrhunski je uradjen a na opremi se ne stedi jer i "klot" ima kozu, navigaciju, BOSE, TV, audio sistem sa hard diskom, brdo kamera, keyless, panorama krov itd.

Inace za Koleosa je tacno da bi te M&M zavoleli ali bi te zato xyz clanova otkinulo od zahebancije "menjao bimmera za kontejner na tockovima".
Salu na stranu, Q5 je odlican izbor

Iz Renault-Nissan grupe od SUV-ova jedino bi ovo...

...moglo da dodje u obzir

Vozio sam se par puta (i vozio sam) u tom cudu i mogu ti reci da je to dnevna soba na tockovima.
Vrhunski je uradjen a na opremi se ne stedi jer i "klot" ima kozu, navigaciju, BOSE, TV, audio sistem sa hard diskom, brdo kamera, keyless, panorama krov itd.
Novi macan (ali automatik)...
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... q5_20_tdi/
Treba probati sa zamenom, iako ljudi napisu da ih neinteresuje...
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... q5_20_tdi/
Treba probati sa zamenom, iako ljudi napisu da ih neinteresuje...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Sto se tice ostalih SUV-ova van "nemackog govornog podrucja" mislim da je nepravedno zapostaviti Volvo XC60.
Poslao poruku da ga pitam... Mada sumnjam, jer je ocigledno neko ko je vlasnik i verovatno je vec snimio sta ce sledece da kupi. ("sipano gorivo samo na MOL pumpama", odmah se vidi da je dovoljan perverznjak da moze biti forumas) 
Inace je cena bas jaka, s obzirom na godiste i kilometrazu auta. Jeste, ima rezervni set guma, ima panorama krov, ali bas je jaka cena za 2009. god i 80+ hiljada.
... i nesto mi je cudno sa auspuhom. Kao da je budzio neki aftermarket. Deluju predebelo izduvi, hm?

Inace je cena bas jaka, s obzirom na godiste i kilometrazu auta. Jeste, ima rezervni set guma, ima panorama krov, ali bas je jaka cena za 2009. god i 80+ hiljada.
... i nesto mi je cudno sa auspuhom. Kao da je budzio neki aftermarket. Deluju predebelo izduvi, hm?
Jeste aftermarket i jeste jaca cena.
Auspuhe je lako vratiti u prvobitno stanje...
Pa znas kako, koliko god da je on jak ti mozes da budes jaci ili isti...
Pa znas kako, koliko god da je on jak ti mozes da budes jaci ili isti...

Texonja napisao:......Dakle, da ponovimo po ko zna koji put, ili Q5 ili nista od zamene.
Sto se kaze, daj pet il ni jednu. ...