Saša napisao: 09 Sep 2017, 18:04
Kad će taj jesenji skup Garaža foruma, da stručni konzilijum forumaša konačno proveri taj menjač? Pa ako stvarno ne valja da svi odmah tako grupno odemo do tog uvoznika i načestitamo mu se Nove godine na vreme...
spominju se desetinama puta markoni, nidza i ostali sto voze vw, skode, seate.. mogli su jos u startu da probaju taj menjac.
I da slazem se da je mozda trebalo u startu dati malo fore novom vozilu. Mozda bi vremenom sve selo na svoje.
Evo kod mene se stucanje hladnog motora dosta smanjilo kako prolaze kilometri.
Ovo nije tema o menjaču već hipotetička, skoro pa filozofska, analiza šta bi se desilo da je auto stvarno pokvaren tako da ga treba menjati i kako ga zameniti u garanciji.
ftj napisao: 08 Sep 2017, 07:16
Slucaj sa autovloga je aktiviranje osiguranja a kod nas bi cak i to moglo samo da se sanja(da ti kupe nov auto). Prvo bi dali sve od sebe da ti ne uvaze osiguranje jer si sam uleteo u vodu A ako bi ti i uvazili dobio bi debelo umanjen iznos sa kojim ne bi mogao da kupis isti takav auto nov. Mada i onaj brat je dobro sastavio pricu od starta, kao bas u tom trenutku nije snimao i bas je auto iz suprotnog smera naleteo i podigao vodu na njega. Koga zanima - https://www.youtube.com/watch?v=UKaKeEizu5I
Ni Merc nije više što je nekad bio
http://youtu.be/Z7ZSX03t8XA
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Pa nisu mu dobro prikacili kabl Sam modula, to jest, otkacio se posle nekog vremena, oni zakacili i to je to.
Takve sitnice se svuda desavaju, ali se ne pise u novinama o tome i nema svako poznat YT kanal
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Apsolutno se slazem. Mene su juce iznenadili za garanciju navigacije (deo opste garancije). Kazu poznati problem, crkava svima i menjamo, ali ne mozemo vama dok ne dobijemo odobrenje centrale.... a veze nesto u prekidu To bi trebalo bolje organizovati. A posebno je zezanje kada istekne garancija natezati se sa njima oko poznatih problema koji su crknuli tek sto su izasli iz garancije. Oni bi to morali da zamene, ali se izvlace na sve moguce nacine da to ne odrade...
Ja ovih dana idem da mi zamene neke odbojnike na amortizerima, lupka na neravninama.
Ista priča - servisna akcija za one koji se jave, pisali su na hrvatskom forumu.
Morao sam da idem da slikaju (iako je po broju šasije uključeno u akciju),da im centrala odobri zamenu, da naruče delove, pa da idem da mi zamene.