Neće konkurencija da se bruka pred bmwom pa čekaju da to još malo usavrše

Mercedes od 2008-e ima OM651, 2.2 R4 bi-turbo dizel... Bmw ima 14ks vise,Mercedes ima 50Nm vise...ftj napisao:Ne znam koji je razlog ali eto ni mercedes nema ni 2.0 ni 3.0 TT dok je VAG tek skoro izbacio 3.0 TT dizel.
Neće konkurencija da se bruka pred bmwom pa čekaju da to još malo usavrše
Zavisi gde...u mom kantonu se gleda iskljucivo kubikaza pa je npr. 3.0 50% skuplji za reg od 2.0, dok je 4.0 100% skuplji itd. ali nije to bila poenta mog posta.Markoni napisao:@Floyd Imaju oni dosta kupaca preko za taj 3.0 TDI 204 KS, koliko god mislili da je to sakacenje. Tamo je za registraciju kola bitnija snaga nego zapremina, pa nemaju problem koji se kod nas javlja pri kupovini kola vece zapremine motora. 3.0 TDI 204 KS, moras priznati, uliva neku sigurnost, a mnognima nije mnogo bitna kolicina konja... Svaka roba ima svog kupca, i siguran sam da bi ga oni davno izbacili iz upotrebe da se ne prodaje dobro...
To je taj od 180ks o kome prica Markoni ali ne razumem poentu bi turbo motora koji ima 3ks vise od onog sa jednom turbinomUroš S. napisao:Floyd, imaju ga, mislim 190ks, ali ne znam zasto ga jos ne ugradjuju u Audije, Passate, i ostalo. Zove se BI-TDI.
...samo sto nisuScuderia napisao:Sad ce