Preporuke za sve i svašta
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Preporuke za sve i svašta
Ostavi kontakt javno, meni će trebati, a siguran sam da ima još zainteresovanih.
Za kućne klime, moj kolega se time bavi u slobodno vreme. Radi sa drugarom koji ima registrovanu firmu/servis za klime i radi to godinama tako da nije neka solo varijanta po sistemu "drži vodu dok majstori odu". Meni je montirao klimu, bio i kod kuma prošle godine, rešio mu veliki problem. Tako da pored Zveroljuba možete i njega da kontaktirate.
Bojan: 064 141 8550
Za kućne klime, moj kolega se time bavi u slobodno vreme. Radi sa drugarom koji ima registrovanu firmu/servis za klime i radi to godinama tako da nije neka solo varijanta po sistemu "drži vodu dok majstori odu". Meni je montirao klimu, bio i kod kuma prošle godine, rešio mu veliki problem. Tako da pored Zveroljuba možete i njega da kontaktirate.
Bojan: 064 141 8550
Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Trojke, os se oganizujemo da probamo ovo sa kirbijem, nije skupo? 
Ja cu povadim sva sedista

Ja cu povadim sva sedista

Kirbi je keva!Ogi napisao: Isti covek pere dubinski automobile (Kirbijem) za 1000 dinara !!!
Kako god to da izgleda, vredi probati za te pare. Sigurno ne moze da bude lose.[/b]
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Oću Grujiću. Meni treba i za stan, a ovo za dubinsko u autu sam svakako planirao i mislim da vredi probati. Ajd dogovor na PP.
Ako hoće još neko neka se javi meni ili Grujiću na PP, pa da tražimo grupni popust.
Ako hoće još neko neka se javi meni ili Grujiću na PP, pa da tražimo grupni popust.

Posetite www.garaza.rs !
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Ja bih mogao da se prijavim i za momka koji radi klime u kolima i za Kirbi, ali samo da primim platu 
I kumim vas, nemojte samo da vadim sedišta

I kumim vas, nemojte samo da vadim sedišta

Moj super ortak iz naselja ima Kirbi. Radi sve, sta oces. Mogu ti dam kontakt.trojanac napisao:Oću Grujiću. Meni treba i za stan, a ovo za dubinsko u autu sam svakako planirao i mislim da vredi probati. Ajd dogovor na PP.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
SRDJAN KIRBI
063 218 117
Samo molim onoga ko ga bude zvao da kaze da je kontakt dobio od Ognjena iz Juznog Bulevara kod koga je bio pre 15-ak dana jer sam mu rekao da cu ga preporuciti na forumu. Bio je vrlo zahvalan zbog toga a i generalno se vidi da je jako posten i vredan momak.
063 218 117
Samo molim onoga ko ga bude zvao da kaze da je kontakt dobio od Ognjena iz Juznog Bulevara kod koga je bio pre 15-ak dana jer sam mu rekao da cu ga preporuciti na forumu. Bio je vrlo zahvalan zbog toga a i generalno se vidi da je jako posten i vredan momak.
On odgovara "onaj Kir Janja"Ogi napisao: Samo molim onoga ko ga bude zvao da kaze da je kontakt dobio od Ognjena iz Juznog Bulevara kod koga je bio pre 15-ak dana

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Da li neko od članova popravlja LCD televizore?
Ukratko Sony LCD star dve godine je mrtav. Neće ni signalna lampica da zasvetli. Ima struje provereno.
Ukratko Sony LCD star dve godine je mrtav. Neće ni signalna lampica da zasvetli. Ima struje provereno.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Dobijas kontakt mog kolege sms-om. Decko je odlican majstor, radi u sony ovl servisu
TT post
TT post
Zahvaljujem, stiglo
Ako ti popravka bude neisplativa, mogu da ti sredim Elin LCD (ima sa Samsung i LG panelima) ili LED TV po nizoj ceni.
Takodje, ako nekome treba ves masina, frizider, sudo masina... novo/osteceno...
Takodje, ako nekome treba ves masina, frizider, sudo masina... novo/osteceno...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Sibni mi telefon da ti prosledjujem potencijalne musterije kad traze nesto od robe a ja nemam. Danas mi bas je decko trazio frizider
TT post
TT post
Imam averziju prema Kribiju zbog dosadnih akvizitera, gledam na njih kao na Jehovine svedoke...NexT napisao:Kirbi je keva!

Jednom sam prala tepih Kirbijem i kao da onaj deterdzent koji koriste nije dobro ispran.
Ne znam sta je najbolje za auto, ali prvo cu probati pranje parom, pa cu videti za dalje...
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Zna li neko pouzdanog majstora za frizidere u Beogradu? Danas sam skontao da mi frizider pusta freon unutra, svu hranu je potrovao.