Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Izmedju Lozane i Zeneve na autoputu ima oko 15 (Laza zna tacan broj) i bukvalno se nizu jedan za drugimsebekkg napisao:ahaha, to jeste fazon, sto mi je i drug iz svajcarske pricao, da tamo na nekoj deonici blizu zeneve-magistralni put, i na 60 km ima 30 stacionarnih radara !!!!
Ciganski sanswemir napisao:sa belim enterijerom
Floyd napisao:
Izmedju Lozane i Zeneve na autoputu ima oko 15 (Laza zna tacan broj) i bukvalno se nizu jedan za drugim
Veoma su strogi propisi, kamere svuda, fiksni i mobilni radari te i nemas gde da se izduvas a naplacas se taksi i osiguranja na puno KS.
Cesto sam u situaciji da vozim 130km/h (na granici izmedju dozvoljenog i minimalne kazne) a zalepi mi se lik sa besnom masinom (cesto i DHL Ducato), ja mu se sklonim i ocekujem da ce da odjuri, kad on malo brzi od mene (150km/h je gornja granica do koje ide novcana kazna bez poziva od sudije).
Pa kad bolje razmislim 4 vrata mi nisu neophodna jer se i u Alfi se retko neko vozi pozadi.Dule napisao:Ma uzimaj kupea i nema sta da razmisljasako ti ne trebaju 4 vrata, deca, porodica, veliki gepek i dr.
Pa bukvalno izgleda ekskluzivno i kad je klot a o bolje opremljenom necu ni da pricamDule napisao:Obrati paznju i na belu boju, panoramu u ostale pizdarije naravno...moze da izgleda bruka dobro na ulici, kao auto od 100.000eur, a ne kosta ni upola (naravno junge sterne)
Vec vidim da bi tebi bi odlicno stajao jedan CLSLaki021 napisao:E pa lepo ti napredujes, svidja mi se pravac u kom ovo ide
Aj bas uzmi Merca, svi oko mene voze BMW (sta cu kad svakog ubedim da uzme BMW), ne poznajem bas nikoga da ima mercedes,tako da bih voleo da neko ima mercedesa i se mogu malo bolje da se upoznam sa njim