nikaragva napisao:u dvojci toga nema i nisam je nikad ni zavrsio do kraja.
Nikada do kraja??? Nikaragva, pa to je bogohuljenje...

Presao prve dve tezine, i Hell do pola, vise nisam mogao, izgubila se draz u medjuvremenu...
Nisam nikada igrao Maximus-a, ali sam za obe igre cuo da su odlicne...superboss napisao: @bane
Jesi li igrao MAXIMUS XV, malte ne isti Diablo 2 samo future varijanta?
Sacred Underwold je isto mnogo dobar.
Inace, jedan dobronameran savet za sve koji planiraju da odigraju Diablo 2, ali i Diablo 3 (verujem da je i za njega slicna situacija)... Nikada nemojte uzimati da prvi put igrate sa Barbarianom, iz prostog razloga sto je to borac prsa u prsa, bez mogucnosti magija ili nekih jacih pasivnih skill-ova (izuzev weapons mastery). Posle ako pozelite da igrate sa nekim drugim likom kao sto je Sorceres, ili Paladin imacete problem da se ukomponujete i da koristite sve mogucnosti koje vam daju ti likovi... Npr ja sam imao problem da koristim pasivno lecenje kod Paladina, ili neku auru jer sam konstantno zaboravljao da je koristim...
I nemojte nikada, ali nikada da koristite socket-e na kristalnom oruzju, na visim nivoima, jer cete konstantno morati da se vracate da ga popravljate, sto ume da ubije u pojam bez obzira koliko su sama oruzja jaka...