Kompjuterske igre

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Re: Kompjuterske igre

Post od bane valjevo »

nikaragva napisao:u dvojci toga nema i nisam je nikad ni zavrsio do kraja.

Nikada do kraja??? Nikaragva, pa to je bogohuljenje... :)

Presao prve dve tezine, i Hell do pola, vise nisam mogao, izgubila se draz u medjuvremenu...

superboss napisao: @bane

Jesi li igrao MAXIMUS XV, malte ne isti Diablo 2 samo future varijanta?

Sacred Underwold je isto mnogo dobar.
Nisam nikada igrao Maximus-a, ali sam za obe igre cuo da su odlicne...

Inace, jedan dobronameran savet za sve koji planiraju da odigraju Diablo 2, ali i Diablo 3 (verujem da je i za njega slicna situacija)... Nikada nemojte uzimati da prvi put igrate sa Barbarianom, iz prostog razloga sto je to borac prsa u prsa, bez mogucnosti magija ili nekih jacih pasivnih skill-ova (izuzev weapons mastery). Posle ako pozelite da igrate sa nekim drugim likom kao sto je Sorceres, ili Paladin imacete problem da se ukomponujete i da koristite sve mogucnosti koje vam daju ti likovi... Npr ja sam imao problem da koristim pasivno lecenje kod Paladina, ili neku auru jer sam konstantno zaboravljao da je koristim...

I nemojte nikada, ali nikada da koristite socket-e na kristalnom oruzju, na visim nivoima, jer cete konstantno morati da se vracate da ga popravljate, sto ume da ubije u pojam bez obzira koliko su sama oruzja jaka...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

I diablo kecu sam imao toliko jakog lika, da ako nema nekih tata mata, poput onog lorda koji se ne pojavljuje uvek, pre samog diabla, mogu komotno da ostavim da me tuku, dok rucam, kada se vratim samo nastavim :)

A u jednom od prelazenja, sam se zeznuo sa carobnjakom, skilovao sam mu samo munje cini mi se, a taj lik kojeg sam gore pomenuo je bio otporan na munje i nikad nisam uspeo da ga ubijem :)

EDIT: http://www.diablowiki.com/Warlord_of_Blood_(Diablo_I" onclick="window.open(this.href);return false;)

Eto taj :-|
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

nikaragva napisao:A u jednom od prelazenja, sam se zeznuo sa carobnjakom, skilovao sam mu samo munje cini mi se, a taj lik kojeg sam gore pomenuo je bio otporan na munje i nikad nisam uspeo da ga ubijem :)

Cetvrti grad, Diablo 2 na srednjem nivou tezine, double swing na maksimumu, dva kristalna maca sa po sest soketa, najveci zeleni dragulji koji daju poison (300 i nesto poison damage u roku od 3 sekunde) , i svi likovi u celom gradu imuni na poison... PAKAO!!! :pardon:
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

meni je Barbarian najgotivniji lik, samo napucas Frenzy na 30 nivo i napunim se sa "to life" itemima, jedino je zeznuto ako naidjes na nekog sa immune to physical, ali predje se uvek. :D nikad nisam gotivio madjionicare, mada imam Sorceress na nekom 37-38 levelu. a barbarian na 63, drugi grad na hell i ni makac :(

ogi ne verujem da nisi igrao D2 LoD o.O
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Mene je nerviralo sto u D2 ima onaj char builder ili kako se zove. Sto napucas sa njim karaktera, pa se smejes diablu u lice i cackas zanoktice dok se odbija od tebe :kezo:
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Uroš S. napisao:meni je Barbarian najgotivniji lik, samo napucas Frenzy na 30 nivo i napunim se sa "to life" itemima, jedino je zeznuto ako naidjes na nekog sa immune to physical, ali predje se uvek. :D nikad nisam gotivio madjionicare, mada imam Sorceress na nekom 37-38 levelu. a barbarian na 63, drugi grad na hell i ni makac :(

ogi ne verujem da nisi igrao D2 LoD o.O

Skill-ovi idu do 20, ne do 30, barem koliko se secam... I meni je najgotivniji on, ali problem je posle kad hoces sa nekim drugim, ne mozes da se naviknes nikako... Najbolje je poceti da igras na Hell sa minimum 72 lvl, tako i mozes da se nadas necemu...
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

20 ili 30, sad ne znam ni ja, mislim da je 30.
Ma da, ja sam sa 59. levelom ušao na Hell i nisam mogao danima da ubijem glavnog undead-a u Den of Evil(prvi quest u prvom gradu, kod Akare, tipa imao je teleport kad god se spusti na kritičan nivo life-a i svakim udarcem mi je isisavao celu manu pa nisam stizao da koristim Frenzy, smor, a mana mi je bila bedna, tipa 250, Barbarian :rofl: )

nikaragva napisao:Mene je nerviralo sto u D2 ima onaj char builder ili kako se zove. Sto napucas sa njim karaktera, pa se smejes diablu u lice i cackas zanoktice dok se odbija od tebe :kezo:
Јamella :D
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Uroš S. napisao:20 ili 30, sad ne znam ni ja, mislim da je 30.
Ma da, ja sam sa 59. levelom ušao na Hell i nisam mogao danima da ubijem glavnog undead-a u Den of Evil(prvi quest u prvom gradu, kod Akare, tipa imao je teleport kad god se spusti na kritičan nivo life-a i svakim udarcem mi je isisavao celu manu pa nisam stizao da koristim Frenzy, smor, a mana mi je bila bedna, tipa 250, Barbarian :rofl: )

Skills max out at 20 points, but they can be boosted much higher by equipment. Most well-equipped mage-type characters have at least +10 to all, and it's not uncommon to find characters with +25 (or more) to particular skill tree or skill

Izvinjavam se, obojica smo donekle u pravu. :) U osnovi mozes da dizes skill dokle hoces, samo da pronalazis dobru opremu (mada ja nisam bio te srece)...

Inace, lvl 59 i igranje na Hell je znak zestokog mazohizma... :D

Ja sam dizao lvl na mom Varvarinu jer nikako nisam mogao da ubije ona tri Heroja koja cuvaju ulaz u Baalovu pecinu, pa sam se vracao i mlatio Diabla i Mefista po 10 puta zaredom...

E to je znak zaludnosti...

PS Sad mi se opet igra D2... :ccc:
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Jel igra neko Diablo 3? Kakvi su utisci? :)
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Igrao sam ja...

Odakle da krenem? Evo 'vako...

Sto se tice grafike, sjajan posao, iako i previse podseca na Wow, ali nema veze, preporucljivo je da se skine D3Dark mode, i da se instalira pre samog pokretanja... Kontrole su manje vise iste kao i u D2 i tu nemam zamerki... Prica je 'nako, malo sazvakana vec XY puta, Decard Cain, Diablo, Baal, Tyirel... Atribute points se dodeljuju sami, na osnovu toga kog si lika uzeo, tako da je igra u stvari namenjena za bolide odnosno potpune nove klince koji su culi za hype zvan Diablo 2, ali ga nikada nisu igrali jer zaboga grafika je tako losa, i niko ne kapira zasto se matorci toliko loze na igru... Skill tree je odlican, svidja mi se...

Svi se na netu zale da je igra prekratka (ja to ne znam jer nemam vremena da se udubim), i da postoji problem sa igrom na Inferno tezini jer je zaista pretesko, kao i da se ne isplati igrati u party modu jer minioni dobijaju +75% damage i cini mi se +150% health, sa 4icom igraca...

Meni se u osnovi igra dopada iako nema onaj X faktor koji je imao D2, ali i jedva cekam prvi DLC...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Sad citam recenziju za Diablo 3 u Svetu kompjutera... Nisu ni oni bas odusevljeni, ali nije ni lose, ocena 85...

To je problem sa igrama koje su toliko ocekivane i toliko pominjane u poslednjih XY godina, stvore se ogromna ocekivanja od tih igara (Diablo 3, Fallout 4, Far Cry 2, Duke Nukem Forever itd), i cak kada su ona u potpunosti ispunjena uvek se nadje neka mana (obicno je razlog taj sto ima premalo novina), i opet TO nije to na neki nacin... :)
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

bane valjevo napisao:(Diablo 3, Fallout 4, Far Cry 2, Duke Nukem Forever itd)
Mafia, Splinter Cell, Tomb Raider... :)
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Mislim da bi potrajalo kad bi poceli da nabrajamo...

Ne znam da li se ko seca, ali taj mesec kada je izasao Far Cry 2, izasla je i igra koja je postala sleeper hit of the year, Fallout 3, i secam se da je na naslovnici Sveta kompjutera stajala slika sa natpisom "Far Cry 2 NIJE igra meseca"... Inace po meni Far Cry 2 i Bioshock su dva najveca razocarenja u istoriji igranja... Bioshock mi je totalno nejasan i cudan, a na Far Cry nikada nisam mogao da se naviknem zbog okoline, vise mi je prijala dzungla nego Africki prostori...

PS Sad gledam ove trailere i walkthrough video za PS3 igre... Au bre :o , jes' dobro... :siriruke:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Pa Far cry 2 je najobicnija prevara jer nema ama bas nikakve veze sa prvim delom. Jednostavno otkupili su naziv, potpuno drugi tim pravio nema blage veze ni po cemu sa prvim delom. Pravi naslednik far cry je Crysis i tu se vec nema sta zameriti.

A diablo 3 sam bukvalno ostario cekajuci te vise nemam zelju ni da ga probam.
Odgovori